Şimdi Ara

Dragon Age Origins Türkçe Yamamız ÇIKMIŞTIR!!! (206. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.321
Cevap
23
Favori
463.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FreeMaNMeliH

Black Friday aldım oyunu Türkçe çevirimizde var çok iyi oldu 2,5 euro aldım, tabii bf4 zaman kalırsa

dostum bf den kafan şişince öyle stres atmak için girme bu oyuna yazık edersin. sakin kafayla (okuduğun bi kitabı anlıyacak bi kafayla) oynarsa oyunun hikayesine kendini kaptırıp gidersin. daha öncede spoiler yemediysen çok şaşıracağın bazı olaylar olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: mumak

quote:

Orijinalden alıntı: FreeMaNMeliH

Black Friday aldım oyunu Türkçe çevirimizde var çok iyi oldu 2,5 euro aldım, tabii bf4 zaman kalırsa

dostum bf den kafan şişince öyle stres atmak için girme bu oyuna yazık edersin. sakin kafayla (okuduğun bi kitabı anlıyacak bi kafayla) oynarsa oyunun hikayesine kendini kaptırıp gidersin. daha öncede spoiler yemediysen çok şaşıracağın bazı olaylar olabilir

Yok yemedim dark souls olsun, the witcher olsun skyrim olsun çok seviyorum böyle oyunları ben ve bu gibi çalışmaları çok seviyorum Türkçe olması ayrı bir hava katıyor ve oynadığımız oyunu sonuna kadar anlıyoruz tavsiyeni dikkate alıcam saol dostum

• FreeMaNMeliH kullanıcısına yanıt
    birşey değil. ve bu oyun bitince sakın bi heves dragon age 2 ye kuruş para verme. bu oyundaki emekle uzaktan yakından alakası olmayan bi yapım
  • DA2 ' yi bitirdiğimde yan görevi bitirdim sandım. Oyun bitince dumur olmuştum :D Adamlar yan görev gibi ana görev yapmışlar.
  • Uzun zamandır oynamayı düşünüyordum. Vizeler bitti, boşa düştük falan. Bir de Türkçe yamasını görünce mutlu oldum. Ellerinize sağlık. Hiiha!
  • kafam iyice karıştı suan oyun steamde 5 dolar almayı planlıyorum ama steam oyunu otomatık olarak son surume guncellıycek acaba turkce yamak çalışcakmı ? 2.bir sorumda oyunu hangı kısamdan oynıycaz bazıları dıyor elfler cevrılmemıs vs eger bır acıklama gelırse steamden satın alıp oyunu oynamak ıstıyorum steamden aldıgım zaman yama calıscakmı ?
  • Efsane oyun.
  • FOR FERELDEN FOR THE GREY WARDENS!!
  • Elder Scrolls tan sonraki efsane oyun :) linklere uplayanlara teşekkürler
  • yakın zamanda yine başlayacağım oyuna,sadece bir kere bitirdim oyunu saygısızlık olmasın
  • improved atmosphere yamasını yüklediğim zaman konuşmaların %60-%70'i ingilizceye dönüyor.Bunun bir çözümü varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05471E679 -- 29 Mart 2014; 17:56:24 >
  • Linklerin hiçbiri çalışmıyor, google'da da bulamadım doğru düzgün.. Elinde olan biri upload edebilir mi lütfen hayrına Allah rızası için??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • busterr kullanıcısına yanıt
    eve gidince bakayım, silmediysem atarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolwerine0

yakın zamanda yine başlayacağım oyuna,sadece bir kere bitirdim oyunu saygısızlık olmasın

Bende çıktığından bitirdim 2009'da 60 TL'ye almıştım. Ultima Edition Alacağım dijital mi alsam kutulu mu alsam bilemedim.

Kutulu 60 TL
    Dijital şuan 8 Dolar Dragon Age + Awaking + 7 DLC (amazonda)
  • quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

quote:

yakın zamanda yine başlayacağım oyuna,sadece bir kere bitirdim oyunu saygısızlık olmasın

Bende çıktığından bitirdim 2009'da 60 TL'ye almıştım. Ultima Edition Alacağım dijital mi alsam kutulu mu alsam bilemedim.

Kutulu 60 TL

dijital daha cazip duruyor yine de karar senin
  • quote:

quote:

quote:

Kutulu 60 TL

dijital daha cazip duruyor yine de karar senin

Bu aralar acayip dijitalci olduk Dragon age Serisi dvd olarak kalsın dedim. Zaten ilk oyunu çıktığı gün almıştım.
    Bu pakette gelen birinci oyunu kardeşimi vereceğim awaking olanı da ben alacağım artık.
    Mantıklı gelen dijital ama bu farklı bir durum ya.

• http://www.amazon.com/Dragon-Pack-Online-Game-Code/dp/B00ELJRLG2/ref=sr_1_8?s=videogames&ie=UTF8&qid=1399997909&sr=1-8&keywords=dragon+age

Dragon Age
    Dragon Age Awaiking + 7 DLC
    Dragon Age 2

12 dolar hepsi.

Dragon Age Origins Türkçe Yamamız ÇIKMIŞTIR!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VII_outLaw -- 13 Mayıs 2014; 19:33:07 >

• Dark souls 2 bitiridim yeni dragon age origins başlıcam şimdi ben 2 platformdan satın aldım :) ea games oyunu olduğu için origins ten başlıcam .Türkçe yamada var tadından yenmez
  • quote:

http://www.amazon.com/Dragon-Pack-Online-Game-Code/dp/B00ELJRLG2/ref=sr_1_8?s=videogames&ie=UTF8&qid=1399997909&sr=1-8&keywords=dragon+age

Dragon Age
    Dragon Age Awaiking + 7 DLC
    Dragon Age 2

12 dolar hepsi.

Dragon Age Origins Türkçe Yamamız ÇIKMIŞTIR!!!

Çok iyiymiş fiyat ama dragon age 2 türkçe yaması yok maalesef. Olsaydı elimdeki dragon age giftini satıp bunu alırdım nalet olsun niye türkçe çıkarmıyorlar şu oyunları. Bunlara inat gidip korsan alıyo millet ki haklılar.

• kusura bakma unutmuşum şimdi baktım bulamadım ama sen buldun galiba
  • 
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.