Şimdi Ara

Dragon Age Origins Türkçe Yamamız ÇIKMIŞTIR!!! (208. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.321
Cevap
23
Favori
463.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 206207208209210
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende bazı yerler hatta epey yer Türkçe değil
     Dragon Age Origins Türkçe Yamamız ÇIKMIŞTIR!!!
    Normal mi bu?Steamdan oynuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ürüng ayıg toyon

Bende bazı yerler hatta epey yer Türkçe değil
     Dragon Age Origins Türkçe Yamamız ÇIKMIŞTIR!!!
    Normal mi bu?Steamdan oynuyorum

Normal bu kadar zaten yama
  • SEN VAR YA SEN! ADAMIN DİBİSİN! Aradım aradım bulamadım bi duayı hakettin valla :)
  • Bu Withc Hunt ve Leilana's Song yamaları nedir? Steamde oyunun kendisi ve Awakening ek pakedi var. Ana oyunun yaması var peki, ancak Awakening de çevrildi mi? Bu Witch Hunt falan Awakening'i mi kapsıyor yoksa?
  • @Zebercet
    Dragon Age Origins senaryo odaklı 5 adet DLC paketine sahip Awakening, Leilana's Song, Witch Hunt, The Darkspawn Chronicles ve The Golems of Amgarrak. Bunlara ilaveten prolog bir bölüm gibi kısa senaryoya sahip ücretsiz bir paket var; A Tale of Orzammar

Türkçe Yaması olanlar şimdilik; Leilana's Song, Witch Hunt ve The Golems of Amgarrak, ayrıca ana oyun. Awakening, The Darkspawn Chronicles ve A Tale of Orzammar için türkçe dil yaması yok.

@Gokyabgu;
    Oyun için senaryo ve görev metinlerinin tamamlanmasına dair bilgi verilmişti, bildiğim kadarıyla üzerinde çalışıldı da. Mevcut çalışmanın güncellenme ihtimali var mı? Konunun ilk mesajındaki resimler linkler devredışı kalmış. Onlara da revizyon şart gibi...
  • Böylesi Harika Bir RPG'yi Oynamayan Varmi Hala , Kuramayan, Gecemeyen Varsa Bana Pm Atabilirsiniz Her Konuda Yardimci Olabilirim.. Böylesi bir Oyun unutulmamali.
  • Zamanında saatlerce oynamıştım bir de bu yama ile oynayalım dedim ama bulabildiğim sağlam bir bağlantı yoktu sayenizde indirdim.

Çok teşekkürler.
  • 10.05.2014'de steam indiriminden almışım oyunu. Zaman bulamadığım için bir türlü başlayamamıştım. Bugüne kısmetmiş.
    Bütün linkler denedim, bir kaç yorum yukardaki link çalışıyo sadece. Teşekkürler.
  • Efsanedir efsane.Inquistion denen oyun bile demeye utandığım offline mmorpg'den kat kat güzeldir , şaheserdir.
  • Türkçe Yamalar bölümüne taşındı. Bu klasörde olmayan bu tarz konuları görürseniz lütfen haber verin.
    http://forum.donanimhaber.com/forumid_2561/tt.htm
  • Kaç senelik konu artık eleştiri yapmamında bir anlamı yok fakat söylemeden geçemiyorum DAO 10'dan fazla kez bitirmiş biri olarak bu yamayla birlikte hayatımda gördüğüm en berbat çeviri çalışmasıdır muhtemelen yaw kardeşim neydi be aceleniz ? çeviri güzel çevirilmiş ingilizceceden türkçeye fakat herşeyi çok yarım yahu ana hikayedeki diyologlar bile yarım yamalak DLC çevirmediniz onu anlarımda %100 bir ana hikaye çeviri yapabilirdiniz yıllar geçti bir grup yada çeviri sitesi el atmadı şu oyuna harcandı gitti bu berbat yamayla oyun ingilizce oynayın daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STENSTEN -- 2 Ocak 2016; 16:43:33 >
  • STENSTEN kullanıcısına yanıt
    Ne Şacmaliyorsun Arkadaşim Sen yahu :)
    Sen farkli yama kurdun sanki ?
    ben gayet türkçe oynadim hemde 10larca . Bunda yüzdeki fazla yamayi buldun birde bunuyorsun ayip.
    Cok biliyorsan sen gec yap ? Öyle hayiflanacagina.
  • Gokyabgu kullanıcısına yanıt
    Bu oyunu lise 2 veya 3.sınıfta oynamıştım. Şimdi 1 sene kaybımla üniversite 2.sınıftayım. Bu yamayı çevirenler olmasa hayatımda oynadığım en güzel oyunu oynamayacaktım belki de. Bu yamayı çevirenlerin ellerine, gözlerine sağlık. Zamanında çok büyük bir emekle bu harika oyunu dilimize kazandırdılar. Hala oynamayan varsa çok şey kayıp ediyo. :) Kesinlikle oynayın, oynatın !
  • quote:

Orijinalden alıntı: JipiaxPhoenix

Bu oyunu lise 2 veya 3.sınıfta oynamıştım. Şimdi 1 sene kaybımla üniversite 2.sınıftayım. Bu yamayı çevirenler olmasa hayatımda oynadığım en güzel oyunu oynamayacaktım belki de. Bu yamayı çevirenlerin ellerine, gözlerine sağlık. Zamanında çok büyük bir emekle bu harika oyunu dilimize kazandırdılar. Hala oynamayan varsa çok şey kayıp ediyo. :) Kesinlikle oynayın, oynatın !

oynamaya başladım :D süper bir oyun herkese tavsiye ederin
  • Şunu anlam veremiyorum böyle bir oyuna emek harcanıyor hemde kolay değil bir rpg türünden bahsediyoruz ama ilk sayfasında ne resimler ortada nede indirilecek yama dosyası.

Benim için bir oyuna yama yapılmasından daha önemli gördüğüm bir husus da daha sonradan bir köşeye atılıp güncel ve hatasız sürümlerinin konuya eklenmemesi; yamayı çıkartıp unutmak onunla ilgilenmemek en büyük hatadır.

Bence bu konu bu oyuna yakışmıyor bu kadar emekte bir hiç oluyor böylelikle.
  • # Ace # kullanıcısına yanıt
    Aynen yama ilk çıktığında %100 olmayabilir ama 7 yıl geçmiş neredeyse hiç mi güncelleme ihtiyacı duymadın be adam?
  • İğrenç bir oyun ya ne grafik var ve oynanış var . Saçma sapan bi şey . Yarım saat dayanamadım kapattım oyunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuujitsu

İğrenç bir oyun ya ne grafik var ve oynanış var . Saçma sapan bi şey . Yarım saat dayanamadım kapattım oyunu.

İğrenç mi? Dövüş sistemi vur kırdan ibaret olmadığı için oyun diyaloğa önem verdiği için mi iğrenç. Skyrimden çok daha iyi dövüş sistemi var şu oyunun.
  • Skyrim hiç oynamadığım için bir şey söyleyemem ama çok sıkıcılaştırıyor oyunu bu dövüş dinamikleri be abi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuujitsu

Skyrim hiç oynamadığım için bir şey söyleyemem ama çok sıkıcılaştırıyor oyunu bu dövüş dinamikleri be abi

biraz level alıp alışınca ortalığın canına okuyosun. Zaman meselesi.

Skyrimdeki sistemde ise havayal dövüşüyomuşsun gibi. 500 saat skyrim oynadım aksiyon kısmına girmemek için kılı kırk yarıyodum skyrimde. Son açra yani. Hele dark souls u gördükten sonra küğfredersin skyrime. Kötü oyun değil tabi orası ayrı. Ben dövüş sistemini eleştiriyorum.
  • 
Sayfa: önceki 206207208209210
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.