Şimdi Ara

Dragon Age Origins Türkçe Yamamız ÇIKMIŞTIR!!! (210. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.321
Cevap
23
Favori
463.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KarapathiaN

@Zebercet
    Dragon Age Origins senaryo odaklı 5 adet DLC paketine sahip Awakening, Leilana's Song, Witch Hunt, The Darkspawn Chronicles ve The Golems of Amgarrak. Bunlara ilaveten prolog bir bölüm gibi kısa senaryoya sahip ücretsiz bir paket var; A Tale of Orzammar

Türkçe Yaması olanlar şimdilik; Leilana's Song, Witch Hunt ve The Golems of Amgarrak, ayrıca ana oyun. Awakening, The Darkspawn Chronicles ve A Tale of Orzammar için türkçe dil yaması yok.

@Gokyabgu;
    Oyun için senaryo ve görev metinlerinin tamamlanmasına dair bilgi verilmişti, bildiğim kadarıyla üzerinde çalışıldı da. Mevcut çalışmanın güncellenme ihtimali var mı? Konunun ilk mesajındaki resimler linkler devredışı kalmış. Onlara da revizyon şart gibi...

Peki bu dlc leri nasıl alabilirim? Origins de bu oyunu zamanında almıştım ama hiç oynamadım. Dlc'leri olmayan standart versiyon.
    Ultimate editionda tüm dlc ler mevcut. Bu versiyon steamde de satılıyor ama bize kapalı. G2a'dan alıp steamde aktif edip oynayabilir miyim? Origins için alsam oyunun standart versiyonu bende zaten mevcut diye oyunu kabul etmemezlik yapar mı?
    https://www.origin.com/en-ie/store/buy/dragon-age-1/pc-download/bundle/ultimate-edition

• Stewie G. kullanıcısına yanıt
    Birde benim gibi yamanın bittiği yıl direk oynıyacaktın hocam oyunu. :)
  • Bir ara awakening çeviriliyordu diye hatırlıyorum hatta %70lerde idi. Resim ve video'lar paylaşılmıştı. Ne oldu o yama ?
  • Ürünü steamden bugün aldım yamayı nasıl edinebilirim?
  • Tristan23 kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen yamayı bulmuşsundur ama hala arıyorsan steamde türkçe yama deposu diye bir rehber var. Orada bir kişi çıkan bütün yamaların çalışan linkini sunuyor. İçerisinde aradığın çoğu oyunun yamasını bulabilirsin burayada oradan aldığım linki atıyorum.
    Dragon Age origin yama: drive.google.com/open?id=0B6abvwTRAuisSlBORkdFVmdkZEk
    Buda rehberin linkihttp://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=464077817

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Un4Given- -- 9 Kasım 2016; 2:12:23 >
  • Yav nolur şu oyunun devam oyunları da çevrilsin :(
  • Un4Given- kullanıcısına yanıt
    Reis bir tanesin hala arıyordum ki linki atmışsın sağol.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yama için tekrar teşekkür ederim emeği geçenlere.Yıllar sonra tekrar başlıyorum bugün.Unuttum her şeyi yeni bir oyun hevesiyle başlayacağım .Yazık oldu bu seriye devamı kaliteli olmadığı için yitip gitti güzelim oyun.
  • dsgtan D kullanıcısına yanıt
    Awakening dlcsi çevrilseydi çok güzel olurdu
  • Muhteşem Senaryosu , Ve Oyunun Gidişati İle Köklü Bir RPG oyunu :) Tarihin en İyi İlk 5 Oyundan 1 tanesi.
    Bu Kaliteyi Sürdürüp.. Grafigi ve Hikayeyi Derinletirselerdi.. Ahh ahh iyice Batirdilar.
  • Absnthe kullanıcısına yanıt
    Bu oyun hakkında yazdıklarınıza katılıyorum ama inqusitiona'a da güzel oyun diyorlar.

• Dün gece tekrar bitirdim oyunu. Yine yaklaşık 50 saat sürdü. Bu oyunu oynayabilmemize imkan sunduğunuz için bu çalışma da emeği geçen tüm herkese teşekkürlerimi sunuyorum.
  • Oyunun Hikayesi O kadar Mülkemmelki.. Aradan belli bir zaman gecmesini bekliyorum.. Cünkü 10 Kere Bitirmişimdir.. Öyle bir Bagimli Kılıyorki : ) Cünkü Piyasada Bu tadi veren Oyun 1 Elinin Parmagini Gecmez...
  • Absnthe kullanıcısına yanıt
    The Witcher serisi, Risen, Mass Effect 2, Fallout NW ve Dragon Age Origins'den aldığım zevki hiç bir oyundan alamadım (Tabi bunların Türkçe altyazılı olması büyük oranda etkiliyor). Gerçekten efsane ötesi oyunlar. Tekrar tekrar oynasam bile yine aynı zevki verebilen oyunlar.
  • teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Periah

Bu oyun hakkında yazdıklarınıza katılıyorum ama inqusitiona'a da güzel oyun diyorlar.

İnqusition Efsane Bir Oyun.. yariya Kadar geldim.. Dürüst Olmak gerekirse.. Senaryoya Tam Hakim degildim.. Grafik görev Herşey Harika.. Bende Türkçe Yamasi cıkacana kadar rafa kaldirdim..Elbet cıkacak...
  • Seneler önce türkçe yama ile oynamıştım ilk kez bir oyun için ''Eve gitsem de devam etsem''diye sabırsızlandığım bir oyundu.Yama da gayet başarılıydı..Tekrardan emeği geçen herkezin eline sağlık...

Seneler sonra tekrar oynayayım dedim ''Absnthe'' sağolsun ana oyunun yamasını yollamış..

Merak ettiğim birşey var hangi DLC çevrildi şu güne kadar ??Link veya bilgi veren biri olursa tekrar başlamayı düşünüyorum.Bende tüm dlc'ler mevcutmuş ama hiçbirini oynadığımı hatırlamıyorum tekrar başlama vakti gelmiş demek ki :=)
  • quote:

Orijinalden alıntı: rifatcinaroglu

Seneler önce türkçe yama ile oynamıştım ilk kez bir oyun için ''Eve gitsem de devam etsem''diye sabırsızlandığım bir oyundu.Yama da gayet başarılıydı..Tekrardan emeği geçen herkezin eline sağlık...

Seneler sonra tekrar oynayayım dedim ''Absnthe'' sağolsun ana oyunun yamasını yollamış..

Merak ettiğim birşey var hangi DLC çevrildi şu güne kadar ??Link veya bilgi veren biri olursa tekrar başlamayı düşünüyorum.Bende tüm dlc'ler mevcutmuş ama hiçbirini oynadığımı hatırlamıyorum tekrar başlama vakti gelmiş demek ki :=)

elderscroolsturk sayfasında yazıyor.
  • Oyun bir tek bende mi yarım türkçe
  • Bu Oyundan aldigim Zevk ve Haz

Ancak ve Ancak Witcher 3 verdi :)

Bu Oyunun İşleyişi İnsani Bagimli yapiyor ? Hala Oynamayan Varmi ? cok Şey kaybetmişsiniz...

Yama'da Sıkıntı Yaşaynalar Bana Pm Atabilirler.
  • 
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.