Şimdi Ara

Dragon Age Origins Türkçe Yamamız ÇIKMIŞTIR!!! (212. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.321
Cevap
23
Favori
463.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    isim veremiyoruz galiba ama malum Türk torrent sitesinde Dragon Age gog sürümü mevcut veyahut pek çok sitede diyelim biz. :) dlc ler ve tüm update ler dahil.hazır 2. Oyunun yaması yoldayken 1.oyunun save dosyalarına ihtiyacınız olucak.hatta animus projesi 3.oyunu çevirecek inşallah bu yüzden 2. Oyunun save dosyaları da gerekli diye biliyorum. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selman159

Hocam o sorunu pencere modunda açarak çözdüm lakin quickbar bozuldu hiçbir şekilde skiller gözükmüyo ve yenileri eklenmiyodu baya uğraştım çöziyim diye ama malesef pes edip sildim oyunu
    Öncelikle Selam Keşke Silmeseydin. Öncelikle Oyunun Orjinalmi ? Yoksa Korsan Sürümmü ? Birde Ekran Kartin güncelmi bu ekransal Sorun TAMAMEN Pc ile ALAKALİ , Oyun ile Alakasi yok
  • oyuna tekrar başladım. yukarıda bi arkadaş yazmış ek paketler dahil oyunun tamamı keşke çevrilebilse
  • Emeğiniz için teşekkürler..

Oyunun steam versiyonuna bu yama uyumlumu acaba? oan göre satın alıcam steamdan
  • VEGETTO kullanıcısına yanıt
    Evet, uyumlu.
  • yamayı indirdim kurdum yapanın ellerine sağlık, oyun baya sardı. ama bende şöyle bi sorun var.

https://i.hizliresim.com/9NGqL3.png

harita böyle gözüküyor. ilk herkeste böyle sandım ama internette baktım bende tek böyleymiş. sanırım bundan dolayı da görevleri aktif etsem bile haritada yertini göstermiyor. her görev için tek tek şehir mi gezicem ne yapıcam anlıyamadm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyaZenci09

yamayı indirdim kurdum yapanın ellerine sağlık, oyun baya sardı. ama bende şöyle bi sorun var.

harita böyle gözüküyor. ilk herkeste böyle sandım ama internette baktım bende tek böyleymiş. sanırım bundan dolayı da görevleri aktif etsem bile haritada yertini göstermiyor. her görev için tek tek şehir mi gezicem ne yapıcam anlıyamadm.
    Enteresan hic karşilaşmadim. Sorunu bilen varmi ?
  • quote:

yamayı indirdim kurdum yapanın ellerine sağlık, oyun baya sardı. ama bende şöyle bi sorun var.

Yamada belgelerime atılması gereken harita için bir dosya daha olması lazım. Onu attınız mı ?

• yamayi programla kurmuştum o yüzden kendi atmıştır sanırım.
  • quote:

yamayi programla kurmuştum o yüzden kendi atmıştır sanırım.
    Onu manuel olarak yapmanız gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-05471E679

Onu manuel olarak yapmanız gerekiyor.

Alıntıları Göster
    link atabilir misin?

ben aradım da hep program çıkıyor.
  • Merhaba türkçe yamanız dragon age origins tüm dlcleri ile berabermi çevirdiniz ? yoksa sadece ana hikayemi ?cevaplarsanız sevinirim türkçe yama için teşekkürler ve tebrik ederim. daha çok türkçe yama çıkarmanız dileği ile iyi günler dilerim.
  • quote:

link atabilir misin?

ben aradım da hep program çıkıyor.

Alıntıları Göster
    Bende bulamadım şimdi. Bir şekilde bulmaya çalışın. Belgelerime atmanız gereken bir dosya var manuel kurulumla. Oto kurulumla o mümkün olmuyor. Onu yapmazsanız harita buglu olur hep.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05471E679 -- 11 Temmuz 2018; 16:6:44 >
  • BeyaZenci09 kullanıcısına yanıt
    quote:

bunu komple oyunun oldğu yere at

edit: 100 kişi erişim isteğinde bulunmuş biri de akıl edip şu iletiyi alıntılamamış yeni farkettim, linki yeniledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aegir -- 29 Kasım 2021; 19:6:10 >

• Aegir kullanıcısına yanıt
    Oyunun kurulu olduğu yere attım fakat hiçbir işe yaramadı hala türkçe altyazı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aegir

https://drive.google.com/file/d/0B1fWiq8lwrZTc2NFVU9BTXk0bGs/edit?resourcekey=0-BjItJK1BX7w0nUzvHa-ilg
    bunu komple oyunun oldğu yere at

edit: 100 kişi erişim isteğinde bulunmuş biri de akıl edip şu iletiyi alıntılamamış yeni farkettim, linki yeniledim.

Alıntıları Göster
    Şu link haricinde hiçbir yerde oyunun tr yamasını bulamadım. Kurulum için çıkan exe de klasör dosya yolu seçemediğimden kuramadım. Bu linkteki klasörlerin içindeki dosyaları oyunun içindeki dosyaları aratıp bulup değiştirdim. Böyle efsane oyunun tr yamasına ne kadar emek verilmiştir. Keşke biri çıkıp benim gibi günümüzde oynamak isteyenlerin rahatça kurabileceği bir kurulum dosyası oluşturulsa.

• yamayı kurdum ama oyunun diyalogları yukarıda çıkıyor diyalogları ekrana ortalamanın bir yolu yok mu? bu şekilde oynayamam malesef tüm konuşmaları kaçırıyorum oynadığım hiçbir rpgde bu şekilde değildi konsantre olamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihan4292

yamayı kurdum ama oyunun diyalogları yukarıda çıkıyor diyalogları ekrana ortalamanın bir yolu yok mu? bu şekilde oynayamam malesef tüm konuşmaları kaçırıyorum oynadığım hiçbir rpgde bu şekilde değildi konsantre olamıyorum.
    Anca modla çözersin ki o da varsa. Konuşmaları nasıl kaçırıyosun anlayamadım. Ekranın sadece diyalog seçeneklerinin çıktığı alt kısmına mı odaklanıyorsun? Ekrana normal baksan kaçırmazsın çünkü. Belli bir kısmına odaklanman gerek cümleleri kaçırmak için. Dediğin şeyi gözümde canlandırdım da şöyle bi inan "b.. gibi" oluyor. Alistair'in ağzının ortasından Morrigan'ın kurduğu cümle geçiyor. Düşüncesi bile korkunç.
  • cevap kısmına yani aşağıdaki çıkan seçeneklere odaklanıyorum, npc birşey söylüyor ekranın en tepede siyah bölümde çıkıyor bukez konuşması. kafayı kaldırıp birde oraya bakmak gerekiyor. aşağı yukarı kafayı kaldır indir baya komik ve rahatsız edici oluyor bu yüzden :D babamızın öldüğü kısmı falan geçtim tamda aksiyon yeni başlıyor
  • Cihan4292 kullanıcısına yanıt
    iyi de orası sadece sana diyalog seçeneği sunulduğunda çıkıyo niye oraya odaklanıyorsun ki? Biraz geriden normal bir şekilde ekrana baksan kaçırmazsın diyalogları.
  • 
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.