Güncel link var mı arkadaşlar? Bir de ultimate edition ile uyumlu mu? |
Dragon Age Origins Türkçe Yamamız ÇIKMIŞTIR!!! (214. sayfa)
-
-
İndirimle bende aldım bugün oyunu. RPG türünün meraklısı biri olarak bu oyunu nasıl gözümden kaçırmışım bilemedim :). Link bende de açılmadı malesef. Farklı sitelerden indirip denemeden önce güncel ve sağlıklı bir link verebilecek var mı sormak istedim. Saygılar.
-
https://www.elderscrollsturk.com/forum/diger-oyunlar/dragon-age-origins-dlc-turkce-yamalari//
Ben bu siteden indirmiştim. Ultimate edition ile uyumlu olması gerek. Birde forumda Awaking genişleme paketininse yaması var onuda bulursanız güzel oyun deneyimi yaşarsınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
En son üç sene önce oynayıp 30. saatte yarım bıraktığım oyuna şöyle tekrardan bir başlayayım bakalım. İçimde ukdedir senelerdir. Bildiğim kadarıyla ikinci oyun da çevrildi. Aslında tam şu an Awakening için de bir indirim olsa da onu da alsam keşke. Sanırım onun da Türkçe yamasını tamamlamışlardı. Neyse şu ana oyunu bir bitirelim de.
-
Ya ben zamanında 7.75e almıştım bu oyunu ea kuru güncellememişti. Ultimate falan değilmiş standart sürümü almışım herhalde dlc falan da yok. Bu dlc yamalarını indirdim bir ihtimal ama kurarken ana oyun klasörünü mü göstermem lazım yoksa belgelerimdeki klasörü mü?
Bir aylık Ea Play alsam dlcleri verir mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 7 Mart 2021; 1:59:54 > -
Dlc yamalarını kurarken DLC klasörlerinde ki ilgili yeri göstermen gerek, ana klasörü seçersen olmaz. Aşağılarda Dlc kısaltmalarını bulabilirsin ona göre kurarsın. Sanırım direk dlc klasörü de değil içinde localization gibi bir dosya olması gerek onu seçeceksin. Biraz kurcala elbet çözersin üstünden çok zaman geçti tam hatırlamıyorum ben de.
https://dragonage.fandom.com/wiki/Downloadable_content_(Origins)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azor ahaii -- 7 Mart 2021; 14:28:37 >
-
Hocam sağ ol yalnız bende dlcler yok herhalde. Herhalde diyorum çünkü oyunu 2016 gibi 7.75 gibi bir fiyata almıştım çok önceden ea dolar kurunu daha güncellememişti oyunun indirimsiz fiyatı 31 tlydi o zamanlar. Ultimate sürüm falan da yoktu steamde düz halini almıştım. Oyunun dlcleri bu sürüme dahil değil diye biliyorum ama emin de değilim bunu nasıl anlarım? Bir de Ea Play alsam dlclere ulaşabilir miyim acaba?
-
Leliana's Song kurulmuyor ya kurulum dosyasında klasörü seçiyorum ama kabul etmiyor delirtecek beni.
Hepsini kurdum. C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Dragon Age Ultimate Edition\Addins\dao_prc_lel\module\data\talktables bak bu arayüz doğru. Bunu kabul etmesi lazım ama etmiyor delirtecek beni.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 10 Mart 2021; 0:16:4 > -
Hocam Steam'de Ultimate Edition yok yanlış hatırlamıyorsam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ufak bir ekleme. Varmış ama o fiyat ne ya.
Ben bu sorunu başka bir oyunda yaşamıştım dosya yolunun adını kısaltınca düzelmişti. Öyle bir şey yapılabiliyor mu Dragon Age Origins yamasında bilmiyorum ama.
EA aboneliği aldığın zaman evet full sürüm olarak oyun geliyor. Yani sorun olmaz.
-
Yamayı direk exe üzerinden dosyaya kurmak yerine masaüstüne boş bir klasöre kurup yukarıda belirttiğin adresin içine direk at. O zaman sorun olmaz.
-
Normal sürüme sahip olanlar ana dlc dışında ki diğer dlc leri EA ücretsiz dağıtıyor zaten Google de aratıp bulabilirsiniz. -
Hocam internette arattım ama sadece PS3, Xbox 360 ve Origin için geçerli bu sanırım. Steam için de biliyorsanız buraya da yazabilir misiniz ya da bir link gönderebilir misiniz?
Bir yıllık bekleyişin ardından arkadaşlar hevesle beklediğiniz Dragon Age Origins çevirimiz sonunda sizlerle. yamamız maalesef ufak tefek eksikliklerle gelmış. Bir sonraki güncellemede onlar da tamamlanarak yeni sürüm yayınlanmış
-
Download and buy DLC for classic EA games on PC
Burdan Dragon Age Origins kısmına gelip indirebilirsiniz.
-
Tarihin efsane oyunlarindan 1 tanesini hortlatmasam rahat edemezdim :) Şu oyuna bir güncel gelmesinin vakti gelmedimi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absnthe -- 2 Mayıs 2021; 22:18:4 > -
Linklerin işi bitmiş gibi duruyo hiç birinden indiremedim
-
quote:
Orijinalden alıntı: CanodisLinklerin işi bitmiş gibi duruyo hiç birinden indiremedim
Buyur Kardeşim yükledim . Konu sahibine ulaştim ama dönüş alamadigim icin paylaşiyorum. Oynamalarınız icin.
https://dosya.co/en7yep8rfn5f/Dragon_Age_Türkçe_Yama_v0,95.rar.html
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X