Oncelikle Herbalism 4. Seviye 1 Karaktere İhtiyacımız Var.Ben Kendm 4. Seviye Oldugu İcin Sorun Olmadı Szde Bi Karakternkni 4. Seviye Yapn. Potent Lyrum Potion Yapmak İçin Gerekli Formulu Alalım.Denerim Sehrindeki Wonders Of Thedas Shop ta 11 Altına Bulabilirsinz.Sonra Gnowed Noble Taver Da Distillation Agent i 13 Gümüşe,Flask i 1 Gümüş 10 Bronza,Concentrator Agent i 33 Gümüşe Bulabilirsiniz.Circle Of Magi Towerda Girşteki satıcıdan Lyrium Dusk ı 2 Gümüş 40 Bronza Bulabilirsiniz. Şimdi 4 Lyrium Dusk (4 x 2 G 40 B = 9 G 60 B) + 1 Flask ( 1 G 10 B) + 2 Distillation Agent ( 2 x 13 G = 26 G) + 2 Concentrator Agent (2 x 33 G = 66 G) = 1 A 2 G 70 B
Aynı Zamanda = 1 Potent Lyrium Potion. 1 Potent Lyrium Potionun Satıcılara Satış Fiyatı 1 A 25 G :D
Burdan Da Potent Lyrium Potionun Tanesi Başına 22 G 30 B Kar Yapmak Demek Olur Ki Bu Da Muhtesem Bsi :D Ben BU Yontemi Kullanarak Yarım Saatte 500 Altın Yaptım.Ki Dewam Etseydm 20 Dakka Da Bu Sayıyı 2000 Falan Yapardım Cunku Para Arttıkca Daha Hızlı Kazanıyosunuz :D:D Smdi En İyi İtemleri Falan Alıyorum Pra 200 Altının Altına Duserse Gene Yapıcam Bi 500-600 Sonra Oyuna Dewam :D:D Bunda Hicbir Hile Yoktur Bu Tamamen Ticarettr Bunu Unutmayın ;)
A: Altın G: Gümüş B: Bronz
*Güncel Kurlara Göre; 1 A = 100 G = 10.000 B , 1 G = 100 B Üzerinden Hesaplanır.
Vaayy, parayı kest hacı (ulvi gibi hissettim kendimi birden) Denemek lazım bunu
Yüksek fiyatlı bir eşyayı mouse un her iki tuşuna basarak sat. Aynı anda 2 defa satmışsın gibi yapar X2 gold. Vakitten kazandırır, vakitte nakittir :)
taktiklerleriniz iyiymiş
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme