Şimdi Ara

Dragon Age Taktikleri (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
10.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

o zırhı hatırlamıyorum ama oyunda 4-5 çeşit ileri seviyede komple zırh var. dlc'lerden yüklenebiliyordu 2 tanesi. bir tanesini ejderha derisi sayesinde alıyorduk. bir tanesi de orzammar'da deep roads'un son bölümlerinde broodmother'a gelmeden önceki bölümlerde tabutlardan topluyorduk. bir tane de dlc ile direk envanterimiz de başlıyor.

arcane warrior+blood mage en iyi birleşim bence.
  • dostum sanırım bu kutasl küllerin kupasının bekçisinin zırhı
    resim pek net olmuyor o yüzden tam anlayamadım
  • Redcliff için gece basmaya geliyorlar o bölümü bir türlü geçemedim. Ben ( çift elli warrior insan) Wyne Morrigan ve Lelina var abi yok geçilmio ne yapsam ölüyor benimkiler Alistair'i sokuyorum Lelinanın yerine gene ölüyorlar. Morriganı kullanıyorum ben hep mesela hangi skillden sonra hangi skilii kullanmalıyım morrigan için bir de bu bölümü nasıl geçmeliyim? Oyun türkçe bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrKerberoS

Redcliff için gece basmaya geliyorlar o bölümü bir türlü geçemedim. Ben ( çift elli warrior insan) Wyne Morrigan ve Lelina var abi yok geçilmio ne yapsam ölüyor benimkiler Alistair'i sokuyorum Lelinanın yerine gene ölüyorlar. Morriganı kullanıyorum ben hep mesela hangi skillden sonra hangi skilii kullanmalıyım morrigan için bir de bu bölümü nasıl geçmeliyim? Oyun türkçe bu arada.

morrigan da hangi büyüleri açtın bilmiyorum ama zihin ve bayıltma büyülerini kullanmanı tavsiye ederim...ve birde dondurduğun düşmanlara isabet oranı yüksek karakterlerle dalarsan direk parçalayabilirsin... ortama çok dalma geride kal ve karakterlerinin hepsini tek kişiye yönlendir onu yok edince diğerine geç...böyle dene birde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahinsel -- 16 Şubat 2011; 22:11:42 >

• morrigan ve kendi mageine blood mage arcane warr alıp storm of the century aç wynneye 2. mastery olarak blood al healer bırak passif oynat sadece heal atsın dispell yapsın tankına da morrigan ve ya ana karatkere saldırana knockdown yaptır zorlanmadan en kolay yolla oyunu bitirirsin :P rogue gereksiz kutu mutu açmak da keza xD
  • Oyunu bugün kuracağım ve türkçe yamasını yükleyeceğim.İngilizcem çok kötü değildir ancak senaryoyu daha iyi anlamak istiyorum.Merak ettiğim şey ben sizin paylaştığınız taktiklerden yararlanırken zorlanmamak istiyorum.Yani storm of the century gibi terimler türkçe versiyonda orjinal haliylemi bırakılmış acaba ?
  • quote:

Oyunu bugün kuracağım ve türkçe yamasını yükleyeceğim.İngilizcem çok kötü değildir ancak senaryoyu daha iyi anlamak istiyorum.Merak ettiğim şey ben sizin paylaştığınız taktiklerden yararlanırken zorlanmamak istiyorum.Yani storm of the century gibi terimler türkçe versiyonda orjinal haliylemi bırakılmış acaba ?

Türkçe o yüzden dediklerinizden hiçbir şey anlamadım. dps ne acaba bide bu arcane ise kaç levelde olunuyor?
  • quote:

quote:

Oyunu bugün kuracağım ve türkçe yamasını yükleyeceğim.İngilizcem çok kötü değildir ancak senaryoyu daha iyi anlamak istiyorum.Merak ettiğim şey ben sizin paylaştığınız taktiklerden yararlanırken zorlanmamak istiyorum.Yani storm of the century gibi terimler türkçe versiyonda orjinal haliylemi bırakılmış acaba ?

Türkçe o yüzden dediklerinizden hiçbir şey anlamadım. dps ne acaba bide bu arcane ise kaç levelde olunuyor?

her 7 lvl'de bir seçiyorsun ama birindn ögrenmen gerek
  • Ana karakter (Warrior) Def Provoker : Yaratıkları üzerine çekip oyalıyor taunt vs
    2. karakter (Warrior) Damager : Direk yaratıkları en zayıfından güçlüsüne doğru dağıtıyor
    3. karakter (Archer) Curser : Ayak ve zırh kırma atıp dağılmalarını önleyip arada critic çakıyo
    4. karakter (Mage) Healer - Pyro : Yaralananlara heal atıyor, heal aurası var ayrıca fireball gibi knock eden yetenekler ile düşmanı hem kendine çekmeyip hem de kötü vuruyor

Not : Warriorlar da indominable aktif yoksa mage'in her fireball'ında yere yapışırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xinu -- 19 Şubat 2011; 17:30:31 >
  • quote:

Ana karakter (Warrior) Def Provoker : Yaratıkları üzerine çekip oyalıyor taunt vs
    2. karakter (Warrior) Damager : Direk yaratıkları en zayıfından güçlüsüne doğru dağıtıyor
    3. karakter (Archer) Curser : Ayak ve zırh kırma atıp dağılmalarını önleyip arada critic çakıyo
    4. karakter (Mage) Healer - Pyro : Yaralananlara heal atıyor, heal aurası var ayrıca fireball gibi knock eden yetenekler ile düşmanı hem kendine çekmeyip hem de kötü vuruyor

Not : Warriorlar da indominable aktif yoksa mage'in her fireball'ında yere yapışırsınız.

Def Provoker falan derken? indominable derken?
  • @xinu buadaki çoğu kişinin ilk oyunu dragon age origins biraz daha açıklayıcı anlat yoksa zor biraz anlamaları dostum. ayrıca pyro-healer da mana sıkıntısı yaşarsın.
    @mrkerberos
    def provoker kısaca tank diyim sana provake türkçede kendine çekmek demektir, bu karakter kendini hedef gösterir ve yaratıkların ona vurmasını sağlar. indomitable olacak yanlış yazmış arkadaş. bu warrior'lar için two-handed speciliazition skill'i bu skill'in en önemli özelliği, aktifleştirildikten sonra bastığın karakter stun veya novaların çarpma etkisiyle yere düşme (knock down) diye birşey yaşamıyorsun.

dps: damage per second. yani saniyede vurdugun hasar. dps karakterler kısa sürede çok zarar verirler okçular ve assassinlere dps diyebiliriz.
    arcane için dragon age yardım merkezi konusunda anlatıldı zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagmur adam -- 18 Şubat 2011; 18:54:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rrainmaker

@xinu buadaki çoğu kişinin ilk oyunu dragon age origins biraz daha açıklayıcı anlat yoksa zor biraz anlamaları dostum. ayrıca pyro-healer da mana sıkıntısı yaşarsın

Zaten İngilizceden anlamayan bir oyuncu bu oyunu sadace "oynamış" olarak kalır ve dediğim düzende mana sıkıntısı hard da bile olmuyor oyun bittiğinde inv. pot. kaynıyordu.

Oyunun Türkçe yaması ben bitirdikten sonra çıktığından öyle oynayanlara bişey diyemem save dosyalarımı paylaşmak isterdim ama sildim :S Daha açıklayıcı olurdu sanırım.

Pyro. - Ateş büyücüsü
    Healer - Sağlıkcı\papaz
    Def. Warrior Provoker - Defansif Savaşcı\Provakatör [Taunt - Hakaret]
    Archer - Okcu
    Damager - "Yüksek" zarar veren
    Curser - Lanetleyici -- Daha doğrusu buff yani tampon hp veya eklenti özellikleri ya da standart yetenkleri engelleyen

Böyle Türkçe anlatmaya çalışıncada bi acayip oluyor
    Mağradan çıkmadıkya translate.google.com :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xinu -- 19 Şubat 2011; 19:12:53 >

• Ya arkadaşlar flemeth i öldüremiyorum bir türlü ne yapmalıyım acaba ? Karakterim 10 lwl arcane warrior.

Grubum:

Zevran
    Morrigan(o gelemiyor malesef korkuyor :) )
    Alistair
    Wynne
    leliana

Sizce kimleri götürmeliyim ?
  • Morrigan gelmez görevi veren o

Zevran , Leliana Ok ver onun eline , Wnnyne götür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahinsel

quote:

Redcliff için gece basmaya geliyorlar o bölümü bir türlü geçemedim. Ben ( çift elli warrior insan) Wyne Morrigan ve Lelina var abi yok geçilmio ne yapsam ölüyor benimkiler Alistair'i sokuyorum Lelinanın yerine gene ölüyorlar. Morriganı kullanıyorum ben hep mesela hangi skillden sonra hangi skilii kullanmalıyım morrigan için bir de bu bölümü nasıl geçmeliyim? Oyun türkçe bu arada.

morrigan da hangi büyüleri açtın bilmiyorum ama zihin ve bayıltma büyülerini kullanmanı tavsiye ederim...ve birde dondurduğun düşmanlara isabet oranı yüksek karakterlerle dalarsan direk parçalayabilirsin... ortama çok dalma geride kal ve karakterlerinin hepsini tek kişiye yönlendir onu yok edince diğerine geç...böyle dene birde

Büyücü karakter ile burayı geçmenin bir yolu yok bence.Oyunu 3 kere bitirdim 2 sinde büyücüydüm,bi gece baskınında bir de aynı görevde kaleye gittiğimizde odalardan çıkıyorlar bu iki yeri zorluğu düşürmeden geçemedim,ki aynı karakterle archdemon u sağlık potu kullanmadan tek başıma kestim.

• Ya arkadaşlar şu flemeth i öldürme görevinin süresi varmı ? Morrigan ın sözleri beni endişelendirdi ama kutsal küllerin kupasını bulduktan sonra hallediyim diye düşünüyorum sizce uygun mu ?(Biraz daha lwl atlarım görevde karşısına çıkmaya uygun hale gelirim.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: KillerGhost

Ya arkadaşlar şu flemeth i öldürme görevinin süresi varmı ? Morrigan ın sözleri beni endişelendirdi ama kutsal küllerin kupasını bulduktan sonra hallediyim diye düşünüyorum sizce uygun mu ?(Biraz daha lwl atlarım görevde karşısına çıkmaya uygun hale gelirim.)

süre yok ama kurultayı toplama görevini yapmadan önce git hallet(tüm müttefikleri topladıktan sonra çıkan görev).çünkü kurultaydan sonra oyunun son bölümlerine giriliyor ve bir daha haritada dolaşamıyorsun...morriganın annesini öldürmeye giderken yanına morriganı almıyorsun ek bilgi olarak vereyim
  • Anakrapath biz Archdemon yani baş iblisten söz etmiyoruz :D Morriganın validesinden bahsediyoruz.Ayrıca Baş iblis yani archdemondada gerekli olan büyücü ve flemeth gerek neden ? Çünkü slotlar canını yarıladıgında iyileştiriyor :)
  • @rrainmaker

Bilgiler için çok teşekkür ederim. O dediğim bölümü geçtim canavarları geride bizim adamlarımızın oludğu yere çektim onlarda yardım edince çok rahat kestim fakat şimdide gene bi yerde takıldım. Gizemli Dehşetmidir nedir ismi yanına gidiyorum elektrik oluoyo etrafı sonra başka bi yere ışınlanıo o sırada bir sürü canavar geliyor hemen ölüyorum geçemedim bi türlü. Bu canavara gelmeden önce bide şişe içinde ruhla konuştum arcane warrior codexi falan açıldı ama ne işe yaradı tam anlamadım karakterimin mage mi olması gerek ben savaşçıyım( two-handed çı) işte ruhla konuştuktan sonraki o canavarı geçemiyorum yardım

• Arkadaşlar Jarvia nın gizli geçidine girmem için bir yüzük bulmam isteniyor nereden ulabilirim acaba ?

Kardeş gizemli dehşet i öldürmek için uzaktan büyüler uçurmalısın eğer sersemletme yapan bir büyün varsa onu kullan ozaman elektrik yapamıyor.

Arcane Warrior Nedir Sorusunun Cevabı:

http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=arcane%20warrior

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillerGhost -- 23 Şubat 2011; 16:50:31 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.