Şimdi Ara

Dragon Age Taktikleri (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
10.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ByBrutaLVokaLs

Anakrapath biz Archdemon yani baş iblisten söz etmiyoruz :D Morriganın validesinden bahsediyoruz.Ayrıca Baş iblis yani archdemondada gerekli olan büyücü ve flemeth gerek neden ? Çünkü slotlar canını yarıladıgında iyileştiriyor :)

Güzel kardeşim mesajı gözünle okursan orada Redcliffte ki gece baskınından söz edildiğini anlarsın.
  • bende oyuna yeni başladım. çok güçlü dedikleri için büyücüyü seçerek başladım. ilk başlarda tavsiyeniz nedir? galiba oyunda durmadan pause yapacağım gibi :)) bu arada taktik ekranını nasıl kullanıyoruz. oradaki tercihleri yapınca uygulaması nasıl oluyor.
  • Arkadaşlar ozammarda Jarvia nın gizli geçidine girmem için bir yüzük bulmam isteniyor nereden ulabilirim acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KillerGhost

Arkadaşlar ozammarda Jarvia nın gizli geçidine girmem için bir yüzük bulmam isteniyor nereden ulabilirim acaba ?

Dust town'daki dilencilerle konuşman gerekiyor etraftaki bir kaç insanla konuştuktan sonra quest update dediğinde ordaki kapıya gir içerdeki adamları hallet alıcaksın.
  • Zevranı gruba alanlar için uyarı:

Oyunun sonlarına doğru Denerim bölümlerine gelmeden öldürün bu p.ç i bence yoksa denerimde ana göreve giderken yolda onun adamları tarafından kıstırılıyorsunuz ve size ihanet ediyor.Hele ona iyi dagger-zırh falan vermişseniz o kadar adam arasında onuda öldürmek gerekince işler iyice zorlaşıyor.

Şimdide Ps3 de oynuyorum oyunu.Konsolda hiçte fena değil aslında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillerGhost -- 21 Nisan 2012; 20:13:34 >
  • blood magelere ölüm !!!!!
  • quote:

Zevranı gruba alanlar için uyarı:

Oyunun sonlarına doğru Denerim bölümlerine gelmeden öldürün bu p.ç i bence yoksa denerimde ana göreve giderken yolda onun adamları tarafından kıstırılıyorsunuz ve size ihanet ediyor.Hele ona iyi dagger-zırh falan vermişseniz o kadar adam arasında onuda öldürmek gerekince işler iyice zorlaşıyor.

Şimdide Ps3 de oynuyorum oyunu.Konsolda hiçte fena değil aslında

O senin ikna kabiliyetinle alakalı.İkna seviyen yüksekse yanında devam ediyor.

• quote:

Ya arkadaşlar flemeth i öldüremiyorum bir türlü ne yapmalıyım acaba ? Karakterim 10 lwl arcane warrior.

Grubum:

Zevran
    Morrigan(o gelemiyor malesef korkuyor :) )
    Alistair
    Wynne
    leliana

Sizce kimleri götürmeliyim ?

10 lvlde iken öldüremezsin.Görev yap,lvl kas.Zaten görev kaçmıyor,eninde sonunda yaparsın.
  • Selam millet konuyu hortlatmam gerekti yeniden DAO ya başlamaya karar verdim daha önce oyunun ortalarına kadar oynayıp bırakmıştım.Benim sorunum şu;Oyunda taktikler diye bi seçenek var bende buraya o seçeneklerde neler yaptınız diye bakınıp taktik oluşturmaya geldim ama yok kimsenin o seçeneği salladığı yok.Eğer o seçeneği doğru dürüst anlatan ve sağlam taktik oluşturmuş birisi varsa buraya yazarsa sevinirim.Misal %50 canın kalınca heal kullan defender gibi.Veya bu tatktiklerin ayrıntılı gösterildiği site sölersenizde olur mesajla (ingilizce site).
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.