Şimdi Ara

Dragon Ball Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme)(DISCORD Server'ı Açıldı!) (5 kişi olduk!) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
722
Cevap
11
Favori
25.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vegitto ile kapışması için Lssj'nin yeni bit forma ihtiyacı var. Analizime göre Famale Broly'nin çok güçlü olacağını sanmıyorum.Zaten %90 final U11 Vs U7 arasında olacak. Ha ama olsaydı efsane olurdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hatta dövüşler 10 Vs 10 olacağı için burdan bile 10 bölümlük bir kısım olabilir.

Hatta bence ilk U7 Vs U11 izleyeceğiz. Onun için op nin çoğunda U11 dövüşçüleri var. U11 yenildiğinde bir sonraki turda başka bir evrenle karşılaşıcaklar ve op yi değiştirecekler. Her tur için op yaparlar bence. Yoksa op ye bakarsak U11; 1,12,5 ve 8 den güçlü olması lazım.

Birde U6 U7 den daha güçlüymüş. Buda demek oluyorki; Champa'nın bizden sakladığı adamları var yada Hit bize hiçbir zaman tam gücünü göstermedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyondG -- 26 Şubat 2017; 16:2:14 >
  • Anime çok güzel gidiyor ya. İnternet üzerinde yok tekrar yapıyorlar yok çizimler çok kötü yok eski DBZ tadı yok diyen güruhtan hiç olmadım ama bu aralar her cumartesi gecesini çocuk gibi heyecanla bekliyorum, Pazar'ı bekleyemeyip direk Japonca olarak streamdan izliyorum hatta . Ben tekrar tekrar izledim Dragon ball'u seneler boyunca, hep istedim keşke oyunlardan başka şeyler de olsa diye. DBS çıkana kadar elimizde olan şey her 1.5-2 senede bir yeni bir oyun oluyordu sadece. DBS dragon ball fanları için bir lütuftur bana göre. Gerçekten bu seri ile büyüyen insanlar için bundan büyük bir hediye yok gibi bir şey, en azından benim için öyle. Her hafta severek izledim şimdiye kadar, hatta çoğu hafta bayıla bayıla. Açıkçası internete insanların hoşnut olmadığı görünce garipsiyorum biraz.

Konuya yeni giriş yaptığım için genel bir görüşümü bildireyim dedim, gel gelelim son bölümlere;

Herkes şartlanmış bir biçimde "Goku her zamanki gibi çok bencil, kendinden başka kimseyi düşünmüyor" diye kapılıp gidiyordu, forumlarda falan üstüne yüklenip yeriliyordu sürekli. Ama gel gelelim istemeden de olsa kendi evrenini kurtarmış oldu bir nevi, ya da kurtulma şansı vermiş oldu diyelim Öğrendiğimize göre Zeno-sama zaten yok edecekmiş çoktan bu "Low Mortal Level"a sahip evrenleri. Bu low mortal level olayı da ayrı bir konu, neye göre düşük seviye acaba? Sadece saf dövüş gücünden mi bahsediliyor yoksa başka bir olay da mı söz konusu? Öyle ya da böyle Goku sayesinde bir çıkış kapısı verildi Universe 7'ye. Gerçi bence Zeno yine de yok etmezdi Uni 7'yi Goku'ya olan sevgisinden dolayı

Bölüm ayrıca benim çok hoşuma gitti. Gohan'ı tekrar dövüşürken, hem de handikaplı bir biçimde, görmek beni çok heyecanlandırdı. Kullandıkları müziklere falan da bayılıyorum, oldum olası Japonca versiyonun müziklerini fersat fersah daha iyi bulmuşumdur ama bu Kai-Super karma soundtrack beni benden alıyor. Şu mavili kurt, Bergamot sanırım adı, ilk seride Piccolo'nun yaptığı gibi büyüyebiliyor sanırım previewda öyle gözüküyordu. Yeni açılışta Goku ağzını burnunu dümdüz ediyordu ama previewda Süper Saiyajin'e falan geçmiş daha zorlu bir rakip yapmaya karar verdiler herhalde

Son olarak yeni opening'e tek kelime ile bayıldım. Animasyondan şarkıya kadar mükemmel. Aynı zamanda kapanış şarkısı da şimdiye kadarki favorim.

• Kaioshinde olduğu kadar Beerus'da da suç varmış işte, ikisi de işini savsaklamış sonuç olarak. İkisi de çok tatlı bu arada, geçen bölüm sarılmaları falan müthiş sevimliydi .

Black bence de mükemmeldi ya gelmiş geçmiş en karizma Db villain'i olmaya oynar yani. Zaten Masako Nozawa'ya bayılıyordum kadın black seslendirmesiyle iyice uçtu artık, çok korkuyorum bir şey olacak diye yaşlandı da :(

Ben en çok Muten Roshi için sabırsızlanıyorum ya, hele o açılışta gözlüklerini çıkarması yavaştan liseli kızlar gibi çığlık arttırdı bana

• 6.Evrende Efsanevi Super Saiyan olan bir kadın var.Asıl beni Super Saiyan God vs Efsanevi Super Saiyan kapışması ilgimi çekiyor.LSSJ olan kadın animenin opening müziğinde gözüküyor.

• Tüm evrenler Goku'ya kudurmuş durumda olmasına rağmen Gowasu sus pus izliyor orda olanları. Turnuvanın kurallarına gelince U6 Vs U7 turnuvasına çok benziyor. Tek farkı:Maçlarda tüm dövüşçüler sahada olup 8vs8 bir maç yapılacak. Yani bu Vegetto yu görebileceğimiz anlamına geliyor. Gotenks olaydı iyi olurdu da malum Goten ve Trunks yok. Onun dışında maçta rakip öldürülemeyeceğinden dolayı U6 büyük sıkıntılar çekebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyondG -- 5 Mart 2017; 10:41:52 >
  • Bana daha çok 6. 7. evren vs diğer evrenler olacakmış gibi geliyor. Belki Toppo nun evrenide bizimkilere yardım edebilir diğer evrenler yenilene kadar

ekleme: Tüm evrenler aynı anda savaşacak değil mi? Yanlış anlamadım herhalde :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Meraxes. -- 5 Mart 2017; 12:29:25 >
  • Turnuva olayı yokmu? 12 evren birden aynanda mı dönüşecek? Benim bildiğim 2 evren 8vs8 çarpışarak. Ayakta kalan üst tura yükselecek. Ha inşallah dediğiniz gibi olur. Goku,Vegeta ve Hit alayının içinden geçer dicem de Hit'in tam güç kullanması yasak.

• 1/1 savaşlarda sıkıntı çekeceklerini düşünüyordum bizim evrende ki bazı savaşçıların. Şu an ki düşüncem Saiyan dışı tüm savaşçılar takım çalışmasıyla ayakta kalabilirler gibi geliyor. Bukujutsu kullanılmayacak olması tuhaf olmuş, zaten çok hasar alan yada bilincini kaybeden savaşçı ring dışına düşerse geri gelemezdi, neden böyle bir kural var anlamadım, zaten takım olarak savaşılması turnuvanın yeterince hızlı bitmesini sağlayacak 1/1 dövüşlere oranla.

Bu arada yeni bölümün ön gösteriminde Toppo SSJ Blue görünce dumur oluyor gibi gözüktü.
  • 120 kişilik nasıl bi saha hazırladılarlarsa artık. maçın uzunluğu Kid Buu yu katlar net.

• Bence gelen arc'ın uzunluğu konusunda endişelenmeyin, Freeza 5 dakika kaldı diye 10 bölüm izletmişti vakti zamanında. DB Evren'inde zaman biraz yavaş geçiyor

• Turnuvadaki savaşçılar silah kullanamaz demişti Daishinkan. Potara buna dahil sanırım. Yani Vegetto ve Gogetta konusunda sıkıntı çıkabilir. Bide Hiçliğin Dünyasında Hit zaman sıçraması yapamayacak diyorlar. Ulan turnuvada zaten adam öldürme olayı yok. Kaybedenler zaten yok olacak. Kazanan evrenden ölenleride bi zahmet dirilitsinler.

Hit fanı olduğum için hoşuma gitmedi kurallar. Hit'i ezdircekler diye tırsıyorum. Mangadaki Hitten güç olarak çok bi farkı kalmıyor kurallara göre.

• Şöyle dövüşlere hasret kalmıştık Jiren'le olan dövüşünü sabırsızlıkla bekliyorum.

• 40 saat var, herhalde herkes sırayla ruh ve zaman odasını kullanacak. Goku çok gayesiz duruyor, demek ki güvendiği bir şey var.
  • Limitimi kırdığım zaman derken neyi kastediyor acaba ? Yeni bir form mu yoksa kaio-ken mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

Yeni formdan bahsettiğini düşünen baya bir kişi var; ama bu yeni formu hangi ara elde etti bir fikrim yok tabii

Vegeta SSB yi nasıl elde etti onun bile açıklamasını makul şekilde vermediler, yeni form geliyor olabilir

• Hatırlıyorum tabi ki ama detaylı bir açıklama yapılmadı bence, u6 turnuvasında Vegeta Cabba'ya çok çalışırsan bu formu elde edebilirsin gibisinden birşey söylemişti gerçi

Manga baya enterasan şekilde işliyor Zamasu arc ı.Vegeta SSG olsu deniyor,belki manga'da daha detaylı bir açıklama yapılır tanrısal dönüşümler için.Bir ara okumam lazım U6 turnuvasında bırakmıştım mangayı

• quote:

Aynen Cabba ya öyle diyordu.
    O yüzden safkan saiyajinler sadece god formu elde eder gibisinden söylemler dolaşıyor fanlar arasında.
    Belki öyledir belki değil, belki sadece Goku ve Vegeta ya özeldir, bilinmiyor şu anda.

Ben okuyorum, evet Vegeta SSJG oldu, ama niye bu kadar şaşırılıyor onu anlamıyorum (vegeta nın ssjg olamadığını düşünen baya bir kişi vardı)
    Zaten olması lazım, olamazsa SSJB olamaz.
    Mangada da çok bir detay yok bu arada, ama bazı ufak detaylar için okuyabilirsiniz

Son chapter ı okudum şimdide,animeye göre daha hoş geldi.En azından Vegeta nın taktiği hoştu.Sadece vururken anlık olarak Blue olması güzeldi. SSB/SSG arasında hangisi daha güçlü sorusunu da bitirmiş oldu böylece. Temel olarak SSG SSJ1 e benziyor daha az yük bindirip daha uzun süre kullanılabiliyor,SSB ise SSJ2 gibi daha güçlü ama daha çok enerji harcıyor kısa ömürlü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GwynBlade -- 20 Mart 2017; 17:55:31 >

• quote:

Aynen, bir noktada daha tatmin etti bazı şeyler. En azından Trunks ın üzerinde gereğinden fazla durulmuyor animedeki gibi.
    Tabii SSJG nin daha az yük bindirmesi ile alakalı bilgiler anime içinde geçerli mi bilmiyoruz henüz, şimdilik, manga evrenine göre o şekilde.

Yine de, SSJG nin daha güçsüz olduğu bariz belli olan bir savaşta o tip bir üstünlük kurulamaması gerekirdi Black Goku ya karşı.

Trunks in animede ki gibi abartılmaması güzeldi. Özellikle Goku'nun Zamasu ya Black olmadan Trunks bile seni yener diyerek Goku ve Vegeta nın onlardan ne kadar üstün olduklarını belirtmesi animeye göre daha dengeli geldi.

Vegeto vs Black dövüşünde sonuçta darbe indiren hep Blue formuydu, enerjisini efektif olarak harcadı sadece. Bence sırıtmadı çok.Animede zenkai boost u ve training ile yenmişti Vegeta.

• quote:

Darbe indiren Blue idi fakat SSJG ile Black ten rahatça kaçıp, saldırılarını savuşturuyor olabilmesi pek mantıklı gelmedi.

SSG Beerus ile kapıştı SSG - SSB arasında muazzam bir fark olmasa gerek..

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.