Bildirim
Dragon Ball Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme)(DISCORD Server'ı Açıldı!) (5 kişi olduk!) (35. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Broly sonunda Canon. İşte bu yalnız ssj blue goku baya tırstmış lssj broly den. Bu form master ultra instinc e denk veya yakın bir gucte sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterkame -- 20 Temmuz 2018; 14:42:15 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Yeni sezon hakkında bilgi yok mu arkadaşlar? -
Dragon Ball Super Movie Turkanime'de yayınlandı. İzlemek isteyenler oradan izleyebilir.
Yalnız çok nefis movie oldu be! Dragon Ball keşke sonsuza kadar devam etse, boşuna en sevdiğim anime değil. -
Siteye filmi izlemeye girdim ama dayanamadım gece boyunca Digimon Adventure Tri'yi izledim:D artık Dragon Ball filmi sonraya kaldı. Yeni serinin mangası da haftaya bekleniyor bu arada muhtemelen önce İngilizcesi düşer.quote:
Orijinalden alıntı: Akone
Dragon Ball Super Movie Turkanime'de yayınlandı. İzlemek isteyenler oradan izleyebilir.
Yalnız çok nefis movie oldu be! Dragon Ball keşke sonsuza kadar devam etse, boşuna en sevdiğim anime değil. -
dragon ball super devamı mı hocam? Animesi ne zaman gelir sizce?=quote:
Orijinalden alıntı: sreylare
Siteye filmi izlemeye girdim ama dayanamadım gece boyunca Digimon Adventure Tri'yi izledim:D artık Dragon Ball filmi sonraya kaldı. Yeni serinin mangası da haftaya bekleniyor bu arada muhtemelen önce İngilizcesi düşer.
Alıntıları Göster -
Yarın manganın yeni bölümü gelecek ancak üzülerek söylüyorum ki Temmuz'dan önce animeye başlamayacaklarquote:
Orijinalden alıntı: Nymphetaminê
dragon ball super devamı mı hocam? Animesi ne zaman gelir sizce?=
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sreylare -- 19 Nisan 2019; 20:34:11 > -
Arkadaşlar bazı sorularım olacak
Bu jiren kimdir? 2 ayrı dragon ball süper serisi mi var piyasada? -
Jiren, Universal Survival sagasında ortaya çıkan evren 11 den bi karakter.quote:
Orijinalden alıntı: selmand
Bu jiren kimdir? 2 ayrı dragon ball süper serisi mi var piyasada?
Dragon Ball Heroes diye bir oyun var ve her ay çıkan 8 dk lık kısa bölümlerde bu DBH yi tanıtmak için. Dbh non-canon bi seridir. Dragon Ball'ın canon evreni manga ile devam etmekte şuan
DBS serisinden bi karakter hocamquote:
Bu jiren kimdir? 2 ayrı dragon ball süper serisi mi var piyasada? -
Tabi ben onu anladım zatende ilk defa hangi bölümde çıktı karşımıza ana seri mi yoksa yan serilerdemi çıktı vs. hangi bölümleri izlemem lazım. Karakterin orjini nedir felan.quote:
Orijinalden alıntı: Nymphetaminê
DBS serisinden bi karakter hocam
Alıntıları Göster -
Dragon Ball Super serisini izleyin komple, zaten Z serisinden sonra gelen orjinal seri budur, Jiren dahil onlarca karakteri turnuva olan son saga da göreceksiniz.quote:
Tabi ben onu anladım zatende ilk defa hangi bölümde çıktı karşımıza ana seri mi yoksa yan serilerdemi çıktı vs. hangi bölümleri izlemem lazım. Karakterin orjini nedir felan.
Alıntıları Göster -
Hocam bildiğim kadarıyla ilk defa DBS de görüyoruz, DBZ falan izlediyseniz zaten direk DBS ye geçebilirsiniz.quote:
Tabi ben onu anladım zatende ilk defa hangi bölümde çıktı karşımıza ana seri mi yoksa yan serilerdemi çıktı vs. hangi bölümleri izlemem lazım. Karakterin orjini nedir felan.
Alıntıları Göster -
Gelsin de bekleriz temmuzu,kasımı,aralığı yeter ki gelsin ya, yokluğu hissediliyorquote:
Orijinalden alıntı: sreylare
Yarın manganın yeni bölümü gelecek ancak üzülerek söylüyorum ki Temmuz'dan önce animeye başlamayacaklar
Alıntıları Göster
-
Geç olsa da geçen ay animeyi izledim. Dragon Ball Super'i daha izlemedim ama Z serisi güzeldi. -
Dragon Ball Super 2.sezon ne zaman gelecek bi haber falan var mı -
Yok henüz.
2022 film duyurusu yapıldı: dragon ball official site[A big announcement! Newhttps://en.dragon-ball-official.com/NEWS/01_42.html
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
La yine mi film ya, serileri gibi sarmıyor filmleri :(
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X