Şimdi Ara

Dragon Nest [16 Ağustos OBT!] (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.823
Cevap
3
Favori
111.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: golddragonx

Ben sea'da oynuyorum,öyle dediğiniz gibi aşırı lag yok.pvp'de genelde ilk 3 e giriyorum ve 4000 kill e ulaştım(2 bin e yakını mage )

GoldDragonx Hangi Serverdesin Ve Classın Ne Türk Guildi Varmı ?
  • Springwood'da SM oynuyorum türk guildi yok
  • Adım Duellona ve 3 türk oynuyoruz. NA Argenta serveri. Player sayısı az ama gene de adam bulmak zor değil ortalıkta. Şehirler bomboş değil yani. Başka oynayan türk varsa haber versin argentada
  • Argenta da 32 ye kadar acrobat kastım fakat server çok boştu. Bende Elena ya başladım.Şuan NA nın en canlı serveri burası herhalde:D.
  • Yok yav o kadar da kötü değil :) Bu arada elenada çok fazla bot varmış sanırım
  • Siz NA ya Hotspot Lamı Giriyosunuz Yoksa ProxyCap lamı ?
  • ProxyCap'le gayet sorunsuz giriliyor.http://www.hidemyass.com/proxy-list/search-225480 şurdan da proxy seçiyoruz bi tane giriyoruz oyuna.
  • Kendi forumlarında biraz gezdikten sonra anladım bende. Elena da bot fazla tamamda oyuncuda fazla diğer serverlere göre
  • şu oyuna nasıl bağlanabileceğimi anlatabilecek kimse varmı ? çıldırttı beni.
    nexon dan download yaptım.

Edit : sonunda bağlanabildim Elena'dayım nick : SilverNes

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silverhand -- 25 Ocak 2012; 19:05:36 >
  • Argenta'da oynayan yok mu şimdi?
  • Merhabalar,

Dragon nest SEA'de oynayan birisi olarak, aşırı lag var kısmına katılmıyorum bu oyunu 2 ay boyunca 3g Modem(425 kbps! 1Mbit internetin yarısından daha yavaş) ile oynamış birisi olarak söylüyebilirim ki bahsedilen lag çok fazla değil özellikle Türkiye saat dilimi düşünülürse çok fazla lag olmuyor, sadece hafta sonları server crowded olduğu zaman lag oluyor.

NA' da oyuncu sayısı ciddi oranda az çok fazla zevk alabileceğinizi düşünmüyorum özellikle Sea Dragon Nest ve Green Dragon Nest gibi Nest ler açıldığınıda 8 kişiyi toplamakta bile zorluk çekeceksiniz topladığınız adamlar ya class dengesizliğine sebep olacak yada yetenek olarak sınırlı oyuncular olacak. Bu yüzeden kalabalık serverlarda oynamanızı tavsiye ediyorum.
  • Bende bu oyuna yeni basladim dragon nest sea de fakat serverlarda hic bi turkle karsılasamadım. tek basına oynayınca da oyun sarmıyor
  • öncelikle oyunda baya oynamış biri olarak söyluyorum hiç uğraşmanıza değmez pve de lag sorunu fazla sıkıntı vermezken pvp de inanılmaz sıkıntı veriyor war dışında pvp de sıkıntı yaşıyorsunuz
  • lag olayında hotspotshield kullanarak giriyorum oyuna acep nexonunkinemi geçsem orda durum farklı olabilirmi?
  • beyler ben sea oyuncusuyum 40 lv swordmaster. ama Na ya geçmek istiyorum bi kaç arkadaş proxy olayından bahsetmiş daha detaylı anlatırmısınız beceremedim bir türlü
  • Ya arkadaşlar ben daha önce oynuyordum bıraktım şimdi tekrar indirdim ultrasurf de kullanmayı denedim hotspotta, bi türlü giremedim oyuna :S Yardımcı olabilecek var mı ya?
  • Nexon a gelecekler için :
    ProxyCap programını indirin
    Şurada adam anlatmış
    http://www.youtube.com/watch?v=9dN_KGjDgD8
    Bazen çalışan proxy bulmak için bir kaç deneme yapmak zorunda kalıyorsunuz ona göre
    Burda adamın anlattığından farklı olarak ;
    -Dn'nin kurulu olduğu dizinden Dn Launcher çalıştırın
    -Oyun açılınca İD olan yere Email yazarak giriş yapın
    -Hata verirse yeniden şifre yazıp bir iki defa login deneyin bazen takılıyor(Prxoyden olabilir)
    Şayet bu işe yararsa ne ala, yaramazsa ben proxy cap 3.21 sürümünü kullanıyorum onu indirip deneyin.
  • Ya tekrar ben, bu hotspot'u yükleyince masaüstü ve diğer tüm programlar yanıt vermiyor reset atmak zorunda kalıyorum. Biri yardım edebilir mi lütfen acil. :(
  • Oyunda çok fazla program kullanan var özellikle pvp de.Ben bıraktım oyunu..
  • holywood da guild varmı?
  • 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.