Şimdi Ara

Dragon Nest [16 Ağustos OBT!]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.823
Cevap
3
Favori
111.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hear hear! The Dragon Nest SEA Open Beta Test is finally dated! Starting from 16 August, defenders of Lagendia will once again be able to fight the good fight, and help ward off the evil dragons plaguing the lands.

In the meantime, stay tuned as we announce details of the OBT client download in the coming days ahead!

http://dn.cherrycredits.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 5 Ağustos 2011; 15:16:16 >

• Grafikler anime gibi,ama çat pat gir şeklinde olursa bu oyun çok süper olur.
  • En sevdiğim oyun tarzı.
    Heycanla bekliyorum videolar süper
    Bu tarz aksiyon oyunlari çıkmaya devam ederse mmo dünyasi canlanir. Hep ayni tarz oyunlar sıktı artık
  • Oyun,Kore'de Open Betaya geçince Hesap alma-Oyuna girme gibi şeyleri anlatacağım.
    Oyunu İngilizcesini beklemeden oynayabileceksiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: baba_trol

Oyun,Kore'de Open Betaya geçince Hesap alma-Oyuna girme gibi şeyleri anlatacağım.
    Oyunu İngilizcesini beklemeden oynayabileceksiniz.

ne zaman OB olacak heycanla bekliyorum bu oyunu EU için sabredemem
  • Şuan II. Closed Betada.Umuyorum ki daha ileri götürüp 3. 4. betaları yapmazlar.
    2009 Q4 İle 2010 Q1 arasında Çıkacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_fb_fb

Grafikler anime gibi,ama çat pat gir şeklinde olursa bu oyun çok süper olur.

Evet isterse grafikler mario gibi olsun böyle bir oyunu yinede oynarım

Abarttım mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dragonicanın 3 boyuta getirilmiş hali ama eu ya kim bilir ne zaman gelir (ohoooo ölme eşşeğim ölme)
  • ırk olsa daha güzel olurdu ama oynanır :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: byalfa

ırk olsa daha güzel olurdu ama oynanır :D

çıktı mı? :D
  • quote:

quote:

ırk olsa daha güzel olurdu ama oynanır :D

çıktı mı? :D

Bilmiyorum ama indirmeyi düşünmüştüm
  • Daha kore versiyonu yapım aşamasında.
  • yoo download bölümü fln var darkest ama benm nexona üyeliğim olmadığı için indiremiyorum, trol üye olmayı falan anlatırsa oynarız :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi secondpress -- 22 Şubat 2010; 0:00:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: secondpress

yoo download bölümü fln var darkest ama benm nexona üyeliğim olmadığı için indiremiyorum, trol üye olmayı falan anlatırsa oynarız :D

Mesajın yazıldığı tarihe bak istersen?
    Oyun open betaya geçti. Nexon a üye olmak bayağı zor, uğraştırıyor. Onrpg.com forumlarında ara bulursun.
  • Oyun süper ötesi görülüyor videolar falan keşke çıksa hemen avrupaya off off !!!
  • Avrupa serveri önceden bu seneye tarih verilmişti fakat 2011'e ertelenmiş.
  • http://www.megaupload.com/?d=03KXGS89

Japon versiyonunun demosu arkadaşlar. Demo olduğu için OFFLINE olarak da oynanabiliyor. Level 16 olarak başlıyorsunuz. Experience kazanamıyorsunuz dolayısıyla 16 levelde kalıyorsunuz. Ayrıca demoda NPC yok ve de item düşmüyor. Sadece level 1 skilleri açık. Bir armor set verilmiş ve 3 tip silah verilmiş. Oyunu test etmek isteyenler bir baksın derim.

Valla yabancı forumlarda oynayan bayağı kişi var. Sanırım dil pek sorun olmuyor. Biraz daha araştırayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 31 Mayıs 2010; 17:53:23 >
  • Oyun harika valla. Amaçsız da olsa kendini oynatıyor. Büyücü sınıfından taze taze SSler;

Dragon Nest [16 Ağustos OBT!] Dragon Nest [16 Ağustos OBT!] Dragon Nest [16 Ağustos OBT!]
     Dragon Nest [16 Ağustos OBT!] Dragon Nest [16 Ağustos OBT!]

• quote:

Orijinalden alıntı: Azure Wrath

Oyun harika valla. Amaçsız da olsa kendini oynatıyor. Büyücü sınıfından taze taze SSler;

Dragon Nest [16 Ağustos OBT!] Dragon Nest [16 Ağustos OBT!] Dragon Nest [16 Ağustos OBT!]
     Dragon Nest [16 Ağustos OBT!] Dragon Nest [16 Ağustos OBT!]

Harika olmuş ben de denerim belki bi ara.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.