Şimdi Ara

Dragon Nest [16 Ağustos OBT!] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.823
Cevap
3
Favori
111.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hala oynuyor musunuz? Bu üyelik kısmına yardım edebilecek biri çıkarsa sevinirim bende oynamak istiyorum.
  • Son anda oyunu oynamayacağıma karar verdim. Çünkü video falan izleyince hiç ilgimi çekmemişti. Üyeliğimi unuttum
  • ya allah icin su kore sitesine nasıl uye olunacagını bırı bana anlata bılırmırmı oyunu ındırdım kssn lerıde verılen lınkten aldım uyelık kısmına da gecıyorum fakat onaylayamadım gıttı

Dragon Nest [16 Ağustos OBT!]
  • Oynuyacak varsa beraber oynuyalım kim nerede belli değil daha doğrusu oynuyan var mı belli değil
  • japon serverından iş cikmadi uyelik 14 gun mesajı banada geldi 14 gun icinde 5 farklı yoldan uyelık aktıvasyon secenegi sundu bana hic biride turkiyede yapmaya uygun degil bende cin clientini indirdim kurdum uyelikte aldim simdi oyuna girmeyide sokersem devam ederim
  • Bu oyunlar insana uzakdoğu dillerini bile söktürecek
  • aynen oyle birader nerdeyse soktum dili :D
    cin clientini indirdim uyede oldum oyunu kurup updateyide hallettim ingilizce patchi yapamadim gerci yapsam neye yarar id ve sifreyi girdikten sonra bir uyarı cıkıyor ok dedıgın gıbı oyunu kapatıyor ya server dolu benı atıyor yada pc kaldırmıyor tahmınım bu su cin clientinin linkini veren arkadas bir hayır yaptın simdi hayrı tamamlamaya geldi anlatı ver su oyuna nasıl girecez :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Monte_Cristo

aynen oyle birader nerdeyse soktum dili :D
    cin clientini indirdim uyede oldum oyunu kurup updateyide hallettim ingilizce patchi yapamadim gerci yapsam neye yarar id ve sifreyi girdikten sonra bir uyarı cıkıyor ok dedıgın gıbı oyunu kapatıyor ya server dolu benı atıyor yada pc kaldırmıyor tahmınım bu su cin clientinin linkini veren arkadas bir hayır yaptın simdi hayrı tamamlamaya geldi anlatı ver su oyuna nasıl girecez :D

Çin sunucusu ile ilgili bilgiler içeren mesajımdan sonraki mesajlarımı okusaydın Çin sunucusuna giriş yapamadığımı anlardın.
  • bende bu oyunu oynamak istiyorum ama bi türlü üyelik alamadm..
    believeme ve juvixted mümkünse banada yardımcı olurmusunuz ?
  • valla ben oyunu kurdum çinlilerinkinden oynuyorum cokta basit oldu korelilerinki gibi kasmıor sadce iste dil den kaybedios :D
  • beyler valla kore versıyonuna kafa yorulmaz
    bende cin versiyonu oynuyorum
    ingilizce yamayıda yaptım gul gıbı oynuyorum
    lvl 24 warıor sword master ım var oynamak ısteyen olursa yardımcı olurum
    oyunda banada turk arkadas lazım cınlılerle zaman gecmıyor :d
  • Arkadaslar bazılarımı hala nexjon u beklıyor oyunu orjinal ingilizce olarak oynamak istiyor bazılarımız ıse hala kore serverından uyelık almak ıcın ugrasıyor buyrun sıze çin serverı ayrıntılı uyelık anlatımı - ingilizce patch

bu link oyun clientinin ve update patchların oldugu linktir
    http://dn.sdo.com/web7/down/game.asp

buda dogrudan oyunun clientini indirmeniz icin bir link versiyon degisirse bu link gecersiz olur yukarı verdıgım linkten indirirsiniz o zaman
    http://dlc2.sdo.com/FTP/DN/20101117/3/DragonNest_Setup_1.4.4.1.exe

bu siteden de oyunun ingilizce patchlarını takip edebilirsin en son v41 in icin yaptılar v47 Dede CALISIYOR
    http://steparu.com/forums?func=view&catid=33&id=7442&start=380

Dogrudan Patch Linki v41
    1-http://www.mediafire.com/?tu8s00h8rd949i9
    2-http://www.mediafire.com/?p7qjd17v2xfvxj3
    ıkı dosyayıda ındır ve oyun klasorunun ıcıne cıkar resımde nasıl olacagını gosterdım

simdi uyelik işlemi icin bu linki tıkla
    http://adsr.dn.sdo.com/guide/reg/index.htm
    resımde adım adım uyelık sıraları var

Uyelik Aldık Oyunu Indırdık ve kurduk Patchlarıda sorunsuz attıktan sonra sira oyuna gırıse geldı oyunu acıyoruz oyun guncelleme istiyorsa start dugmesı mavi renkte olacaktır basıyoruz ve update ediyor update bıtınce start dugmesı tekrar kırmızı olacak asagıdakı resımde gorundugu gıbı solda ısaretledıgım dume ıle server secmemız gerekıyor

server secım dugmesıne bastıgımızda asagıda kı ekran acılacak ve yıne kırmızı ıle ısaretledıgım serverı secıyoruz cunku ben o serverda oynuyorum :))

serverıda sectıgımıze gore oyuna baslayabılırız

kullanıcı adımızı ve sıfremızı gırıp enter a basıyoruz ve asagıdakı 2. server secım ekranı gelıyor 1. server yıne benım bulundugum server

oynayacagımız kanalı secıyoruz

karakter secim ve yapılandırma ekranına gelıyoruz ve create carakter butonuna basıyoruz

karakterimizi secip carakter ismini veriyoruz ayrıca karakterın dıs gorunusunude burdan belırlıyoruz ve create butonuna basıyoruz

olusturdugumuz carakterı seciyoruz ve start dıyoruz

bizden 2. sifremizi olusturmamızı isteyecek create diyip 4 haneli sifremizi olusturuyoruz ve sifremizi onaylayıp oyuna baslıyoruz

ilk olarak tusların ne işe yaradıgını anlatan ekrana gecelım bunun icin " H " tusuna basıyoruz

tusları da ogrendıkten sonra gelelım oyunda bana nasıl ulasacaksınız :D
    " O " tusuna basıyoruz Friends i seciyoruz ve add friends e basıyoruz acılan kutucuga MaxJenke yazıp onaylıyoruz

online olursam ismimin yanındakı smile yesil olur whisper e basıp ozel mesaj atarsınız yada posta atabılırsınız bunun ıcın oyunda bellı yerlerde olan posta kutularını bulup asagıdakı gıbı mesaj atabılırsınız :)

birazda oyun ici ve npclerden goruntuler

• Şuan Demosunu indiriyorum. Eğer beğenirsem Monte_Cristo'nun rehberinden CN serverına dadanıcam :)
  • Yarı Çince yarı İngilizce uğraşılmıyor, bir süreden sonra sıkıyor.
  • arkadaşlar oyunun demosunu indirip denedim.Çok hoşuma gitti ,karakterlerin özelliklerini çok dengeli yapmışlar oynanabilirlik insana kendini single player oyunda gibi hissettiriyo (demosu zaten single :P ).Ama CN serverindan Downloadı Çok yavaş yapıyo. 30 saat dedi indirirken :S kapattım.DAha hızlı indirebileceğimiz bi yer varmı ?

Edit: Yavaş inmesi benim bağlantıdan kaynaklanan bi problemmiş.Çatır çatır iniyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratsozmen -- 4 Aralık 2010; 9:16:21 >
  • yokya ben çinde başladım oynamaya yarım saat 45dk ya iniyor çokda basit kurumu, üyeliği. skill kombinasyonları cok hos olmus mage'ken bile skill komboları harika tavsiye ediyorum...
  • oyun tam bir aksiyon arkaadaslar combolar mukemmel ve sunu kımse belırtmemıs ben belırteyım boyle bır oyunu joistik ile oynadıgınızı dusunun mukemmel bır sey yarı ıngılızce yarı cınce konusundada sıkıntı cekmezsınız tum ıtemler ve acıklamaları ıngılızce gorev acıklamaları ıngılızce sadece haftada 1 event gelıyor event gorevlerı cınce o kadar da olsun lvl ım 28 oldu su ana kadar dıl konusunda sıkıntı cekmedım ıngılızce yamayı devredısı bıraksam yıne oynarım artık asına olduk oyuna
  • arkadaşlar burada ne yapıyoruz yaa . a ve d yi kullanıyorum birtürlü geçmiyo.

• a tusuna ve d tusuna ıkı kere hızlı bır sekılde basmalısın saga ve sola sıyrılma hareketı yapacaktır olmasa shift tusu ile birlikte bas kısa yoludur
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.