Şimdi Ara

Dragon Nest [16 Ağustos OBT!] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.823
Cevap
3
Favori
111.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: [BTHN]

Bendede pacht yüklemiyor böyle bekliyor nedeni ne olabilir
     Dragon Nest [16 Ağustos OBT!]

kardeş monte yazmış ama kaçırmışsın gözünden sanırım. bak şimdi:

aşağıdaki resimde soldaki kırmızı işaretli kutuya tıkla:

oradan bi server seç. biz şunda oynuyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kralweb -- 11 Aralık 2010; 15:37:29 >

• Server isimleride gözükmüyor maalesef
  • bende lvl 9 zum. hiç bir görevi yapamıyorum. gatelerden geçmek isteyince şu uyarıyı alıyorum.
    "would like to know how to get more FTG in dragon nest"
    nerden dolduracaz bu ftg puanını anlamadım. e skill kastırmayacaksa onsuz oyunda duurup ne yapacızaz? kaldık sap gibi.
  • quote:

Server isimleride gözükmüyor maalesef

• quote:

Orijinalden alıntı: kralweb

kardeş şeyi sorucam, bir sürü item çıkıyorda giysiler dışında ne ne işe yarıyor anlayamadım. bide bankada yer çok az. 2 sıra yer veriyor. eşya saklıcak yer yok. hangi eşyayı nasıl kullanıcamızı bilen varsa anlatabilirmi?

bide aşağıdaki resimde işaretlediğim yer hep yanıp sönüyor. ne diyor orda?

kardes itemler aslında bir kısmı cop dıyebılırsın 30 lvl oldum bana daha lazım olmayan bır cok ıtem buldum tahmınımce bu ıtemlerle sılah yaparken + olarak kullanılacak ama bana sorarsan hıc bırıktırme npc ye sat gıtsın kırıstallerı bırıktırıp shopta satabılırsın kırıstaller esyalara + basmak ıcın gerekıyor black smıthten hangı krıstal neye yarar ogrenebılırsın ısıne yaramayan zırh sılah yada aksesuarları da npc ye dırek satabılır yada ılk sehrın cıkısında bır pramıt var orda kırıp krıstal elde edebılırsın skıl kıtapları ıse bedava skıl acmana yarar normalde skıl acmak ıcın skıl master a para verıyon egerkı kıtabın varsa para vermezsın ama yıne skıl puanın azalır ve skıllerı oyunu oynadıkca tanıyacaksın acması pahalı olan skıl kıtaplarını shopta satabılırsın
    sag alt tarafta yanan kırmızı mektup ıse oyun gmlerının sana gonderdıgı esyalardır premıyum esyalar f11 tusuna basıp vpı ıtemler sayfasını acarsın burda gercek para ıle alabılecegın esyaları gorursun orda ınventory gıbı bır kısım olması lazım orayı ac bak gmler sana hedıye yollamıs onları kabul edersın kablden sonra o esyalar ınventoryı actıgın zaman solda extra bolumu var oraya gelmıs olması lazım bazı hedıyeler surelıdır su tarıhte sılınecek dıye belırtır onları hemen kullankı sılınmesın
    dragon egg gorevını tamalamak buyuk sıkıntı yumurta dusurecende ejder pencesı bulacan sonra o yumurtaları kıracan sende 7-8 tane bulmanı ıstedıgı esya var onları cıkarman gerekıyorkı ben daha 1 tane bıle cıkaramadım :D
    ve cantanda 1 tane box key var altın sopa gıbı onu ya npc ye 1 altına satarsın yada oyunların abbys etabını bıtırdıgınde oyun sonunda cıkan tavsanlı kutuyu acarsın ıcınden sansına ne cıkarsa artık

• quote:

quote:

Server isimleride gözükmüyor maalesef

batuhan senın sorunla ılk defa karsılasıyorum ıstersen oyunu sılıp tekrar kurmayı dene kurduktan sonra pc yı yenıden baslat ve oyunu ac once updateyı kontrol et sonra serverını secersın sorun gıderılır buyuk ıhtımal

ve su sıteyı arada bır kontrol edın oyunla ılgılı ıyı bılgıler var ben elımden geldıgı kadar cevap vermeye calısıyorum ama gec gırdıgım ıcın gece yarılarına kadar benden cevap beklemek zorunda kalmaktan kurtulursunuz

Forum Dragon Nest

• Silip tekrar yükledim 2-3 kere aynı mavi yere tıkladığımda böyle bir hata veriyor
  • o hatayı arada bende alıyorum ısrarla kapatıp tekrar acıyorum ınsafa gelıyor acılıyor :d

benım aklıma soyle bır sey gelıyor sen dırek oyunu kurar kurmaz ıngılızce yamayı ıcıne atmıs olabılırsın yamalı oyunu bazen update etmıyor
    sen sımdı oyunu kaldır program fılestekı oyun klasorunude sıl ve pc yı yenıden baslat sonra oyunu kur ve pc yı tekrar yenıden baslat pc acıldıktan sonra hıc bır yama atmadan yunu calıstır ve update etmeye calıs bakalım o zaman olacak mı
  • saol monte seni bu oyunun ehli ilan ediyorum :) bide şu FTG denen şeyi halldebilsem :D
    ya o cach inv. ye baktımda o kutu boş hiç bişi yok içinde ama mektup hala yanıyor :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kralweb -- 12 Aralık 2010; 13:31:49 >
  • Yok ne denersem deniyim oynayamıcam sanırım hiç bir türlü olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralweb

saol monte seni bu oyunun ehli ilan ediyorum :) bide şu FTG denen şeyi halldebilsem :D
    ya o cach inv. ye baktımda o kutu boş hiç bişi yok içinde ama mektup hala yanıyor :(

orda ıkı kutu var bırısı senın kabul ettıgın parcaları gosterır yanı su ınventorydekı extrayı dıgerı ıse daha senın kabul etnemı bekleyen yerdır sag tarafta gıf box var ona tıkla oda senın kabul etmenı bekleyen esyalar var :)
    ftg durumunu bugun ıtıbarıyle yakın takıbe alıyorum bkalım hangı durumlarda artıyor yada azalıyor cozerız onuda

quote:

Yok ne denersem deniyim oynayamıcam sanırım hiç bir türlü olmadı

batuhan pekı actıgında 1 kere tek tıkladıgında yuklemeye baslaması lazm belkı pıng alaması bıraz gecıkıyordur hanı 1 kere tıkla bı 5-10 dk bekle updateyı almaya baslayacaktır bence
    bide su versiyonların oldugu kısımda more butonuna bas bı sana tum yuklemelerın oldugu bır sayfayı acacaktır orda belkı ısıne yarar bır yama cıkabılır v47 update dosyasını manuel olarak ındırıp oyunu kurar gıbı kurabılırsın bıde kurarken oyunun bulundugu dızını degıstırme oldugu gıbı aynı dızıne kurulsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Monte_Cristo -- 13 Aralık 2010; 2:18:33 >

• arkadaşlar madem bu kadar oynuyan oyuncu sayısı mevcut bari bir isim listesi yapalım buradanda hep beraber topluca buluşalım, guild kuralım bak ben silmistim tr oyuncu yok diye forumda göz atim dedim baktım konu almış başını gitmiş şimdi oyunu içimizde iyi bllenlerden biri monte hocam ayrıca sorucam ben bir suru char actım2 ci kalsı acamadım bir türlü gıcık oldum bu duruma acep bana buradan söyliye bilirmsin :) hem arkadaslarda faydalansın:)

Edıt: karakter ismim cashmelek suan ıcın tek char oynuorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cashmelek -- 14 Aralık 2010; 1:28:37 >
  • ben saten oynadıgım serverı belırttım oyunu begenen ve kaydolan arkadaslar benım anlatımımı ızleyerek benım server a geldıler ve benımle ırtıbak kurmalarını kolaslastırmak ıcınde adım adım bana nasıl ulasacaklarını anlattım hadı bakalım senıde beklıyorum oncekı sayfaları ıncele server secımlerı falan dedıgın gıbı gosterdım MaxJenke yıde ekledınmı bulursun benı :D

2. clası acmada her hangı bır sorun yok onuda gosterdım anlatımımda onlara bak bı yıne olmuyorsa arastıralım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Monte_Cristo -- 14 Aralık 2010; 1:03:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Monte_Cristo

ben saten oynadıgım serverı belırttım oyunu begenen ve kaydolan arkadaslar benım anlatımımı ızleyerek benım server a geldıler ve benımle ırtıbak kurmalarını kolaslastırmak ıcınde adım adım bana nasıl ulasacaklarını anlattım hadı bakalım senıde beklıyorum oncekı sayfaları ıncele server secımlerı falan dedıgın gıbı gosterdım MaxJenke yıde ekledınmı bulursun benı :D

2. clası acmada her hangı bır sorun yok onuda gosterdım anlatımımda onlara bak bı yıne olmuyorsa arastıralım

kardes dediklerini yaptim sorun seni ekleyemem bir zahmet beni ekler isen sevinirm ben beceremdim zira.
  • tamam kardesım ben sımdı oyuna gırıyoorum sen bana nıckını soyle bı benım serverdasın demı gorusuruz hemen
  • cashmelek kardeşim.
  • ekliyorum oyun ıcınden knusuruz
  • oyun eu oldumu yada client eng diline çevrildimi
  • eu olmadı ama yamalarlar ıyı bır hal aldı
  • yaw nerden indirebilirim ben bunu bi türlü direk download bulamadım sadece uploadlı indirme var sitesinde
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.