Şimdi Ara

Dragon Nest [16 Ağustos OBT!] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.823
Cevap
3
Favori
111.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • senın durumda enteresan mıs oyun dosyalarıyla ılgılı bır soruna benzıyor benım serverdaysan gırıyorum sımdı oyuna bakalım bı
  • TurkLokumu aynı serverdayız pm atarsan bakalım bi
  • Arkadaşlar Dragon Nest oynuorum ve benimle beraber su oyunu oynıcak arkadaş arıyorum...

msn : olmazolsun_11@hotmail.com

Xfire : rockapo1

Eklerseniz İrtibata geçeriz
  • bizim oynadıgımız server bellı arkadas buyur gel benım servera nasıl gırecegın ve bana nasıl ulasacagın anlatımımda mevcut beklerım
  • hangi server tekrar belirt
  • İndirme linki neden yok ya ob ye girdi mi ne zaman girecek hiç bilgi yok güya ana başlık mı bu?
  • arkadasım formu tam okudun mu ıkıncı sayfada benım anlatımımı okuduysan bu sorularının cevabı var dıren ındırme lınkınden tut nasıl uye olacagına hangı servera nasıl gırecene gırdıkten sonra nasıl ırtıbat kuracagına kadar ve ıngılızce patch dahıl open beta burumundayız saten gıren arkadaslar oynuyor 34 lvl oldum ben ve her gece kesın gırerım oyuna
  • Monte dostum bende geliyorum iniyor suan oyun bir sorun cikarsa pm atarim.
  • bende indirdim bu gün oyunu 2. sayfada gösterilen serverdayım Furkankoc nickim tüm classları denedim ama nedense en çok Cleric beğendim(Paladin) oynayanlar varsa eklesinler bu arada launcher da sorun yaşayanlar bendede aynı sorun vardı benimki ağ bağlantılarından yerel ağ bağlantısına onar diyerek çözüldü(bi çeşit ip sorunu sanırsam Onar tuşu ip yi yeniliyo)
  • S.a Arkadaşlar Üye oLacağım Ancak Referansta Takılı Kaldım Referans olarak nasıl bir isim yada herneyse ne yazdınız Yardım edermisiniz ? TeşekkürLer
  • Oyun inecek nerdeyse %90 Hala üye olamadık iyi mi . :]
  • hepinizi beklerim arkadaslar bu aralar pek giremiyorum oyuna abim bilgisayara el koydu gıbı.. :(
  • sa bende başlamak istiyorum siz hangisinde oynuyorsunuz site verir msiniz lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Monte_Cristo

Arkadaslar bazılarımı hala nexjon u beklıyor oyunu orjinal ingilizce olarak oynamak istiyor bazılarımız ıse hala kore serverından uyelık almak ıcın ugrasıyor buyrun sıze çin serverı ayrıntılı uyelık anlatımı - ingilizce patch

bu link oyun clientinin ve update patchların oldugu linktir
    http://dn.sdo.com/web7/down/game.asp

buda dogrudan oyunun clientini indirmeniz icin bir link versiyon degisirse bu link gecersiz olur yukarı verdıgım linkten indirirsiniz o zaman
    http://dlc2.sdo.com/FTP/DN/20101117/3/DragonNest_Setup_1.4.4.1.exe

bu siteden de oyunun ingilizce patchlarını takip edebilirsin en son v41 in icin yaptılar v47 Dede CALISIYOR
    http://steparu.com/forums?func=view&catid=33&id=7442&start=380

Dogrudan Patch Linki v41
    1-http://www.mediafire.com/?tu8s00h8rd949i9
    2-http://www.mediafire.com/?p7qjd17v2xfvxj3
    ıkı dosyayıda ındır ve oyun klasorunun ıcıne cıkar resımde nasıl olacagını gosterdım

Dragon Nest [16 Ağustos OBT!]

simdi uyelik işlemi icin bu linki tıkla
    http://adsr.dn.sdo.com/guide/reg/index.htm
    resımde adım adım uyelık sıraları var

Uyelik Aldık Oyunu Indırdık ve kurduk Patchlarıda sorunsuz attıktan sonra sira oyuna gırıse geldı oyunu acıyoruz oyun guncelleme istiyorsa start dugmesı mavi renkte olacaktır basıyoruz ve update ediyor update bıtınce start dugmesı tekrar kırmızı olacak asagıdakı resımde gorundugu gıbı solda ısaretledıgım dume ıle server secmemız gerekıyor

server secım dugmesıne bastıgımızda asagıda kı ekran acılacak ve yıne kırmızı ıle ısaretledıgım serverı secıyoruz cunku ben o serverda oynuyorum :))

serverıda sectıgımıze gore oyuna baslayabılırız

kullanıcı adımızı ve sıfremızı gırıp enter a basıyoruz ve asagıdakı 2. server secım ekranı gelıyor 1. server yıne benım bulundugum server

oynayacagımız kanalı secıyoruz

karakter secim ve yapılandırma ekranına gelıyoruz ve create carakter butonuna basıyoruz

karakterimizi secip carakter ismini veriyoruz ayrıca karakterın dıs gorunusunude burdan belırlıyoruz ve create butonuna basıyoruz

olusturdugumuz carakterı seciyoruz ve start dıyoruz

bizden 2. sifremizi olusturmamızı isteyecek create diyip 4 haneli sifremizi olusturuyoruz ve sifremizi onaylayıp oyuna baslıyoruz

ilk olarak tusların ne işe yaradıgını anlatan ekrana gecelım bunun icin " H " tusuna basıyoruz

tusları da ogrendıkten sonra gelelım oyunda bana nasıl ulasacaksınız :D
    " O " tusuna basıyoruz Friends i seciyoruz ve add friends e basıyoruz acılan kutucuga MaxJenke yazıp onaylıyoruz

online olursam ismimin yanındakı smile yesil olur whisper e basıp ozel mesaj atarsınız yada posta atabılırsınız bunun ıcın oyunda bellı yerlerde olan posta kutularını bulup asagıdakı gıbı mesaj atabılırsınız :)

birazda oyun ici ve npclerden goruntuler

Ben Çin serverına başlıyorum iniyor şuan üyelik hazır.

Ama üyelik sitesinde ufak bi değişiklik olmuş ben dün baya uğraşmıştım.

1-NİCK
    2-Şifre
    3-Çince Ad (google translateden yapabilirsiniz.)
    4-KSNN (önceki sayfalarda var yada sallayabilirsiniz)
    5- MSN iniz olucak.
    6-Referans boş geçin

Gerisi aynı.

Ayrıca böyle bir rehber için MonteCristo ya çok teşekkürler

@ElderKing

Oraya bişey yazma orası şart değil.(tabi eğer Çin üyeliği alıyosan Koreyi bilmiyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoYk -- 16 Şubat 2011; 14:38:35 >

• ben çin üyeligi aldım indirdim sonra girmeye calışıom girmiyor zorla girsem patch atmıo patch atmaya calışıom atmıyor yardım eder misiniz lütfen
  • Versiyonuna göre burdan patch indir;

Ver.53-Ver.56 2011.2.16 20.1MB
    Ver.52-Ver.53 2011.2.8 7.68MB

indirdiğin clientte versiyonu yazar eğer 52 ise bu üsttekileri indiriceksin.

Site :http://dn.sdo.com/web7/down/game.asp
  • saol bi deneyeyim :S
  • bi hata geliyor exeye girmeye calışınca sndalist_new.xml die
  • Arkadaşlar Oyun Kapalı mı Bugün Hiç Giremedim ...
  • agah010 kardeş bende oyunu yüklemiştim patch atmıyordu daha sonra kazayla server seçimi yaptım. start a bastım daha sonra patch atmaya başladı oyuna girmiştim.

ama sanırım bugün oyun kapalı bir türlü giremedim ..
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.