Şimdi Ara

Dragon Nest [16 Ağustos OBT!] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.823
Cevap
3
Favori
111.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tüm eng partlarını indirip kurmak gerekiyomu
  • oyunun sitesini verirmisiniz ?
  • arkadaslar formun tamamını olkudunuzmu 2. sayfada bu sordugunuz soruların hepsını en ınce ayrıntısına kadar anlattım gerek dırek download lınkı gerek oyun sıtesı ,nasıl uye olundugu ve nasıl ıngılızce patc yapıldıgı serverın nasıl secıldıgı ve bızlerın hangı serverda toplandıgımız gıbı konuların hepsının anlatımı mevcut ve bu anlatımların hepsı resımlı tekrar gozden gecirin isterseni
  • oyuna bir kere girince 2 .de girilmiyo galiba bir türlü giremedim login errorlu bi hata verip duruyo
  • suan bende giremiyorum server bakımda galıba
  • patch geliyomuş sanırım sitede translate ile çözümlemeye çalıştım bu sonuca vardım bu arada sanırım sorcerer gibi bi karakter bu oyunda on numara gerisi faso fiso
  • aynen younda bir numara gibi birsey ama iş kullanmaya bakar archer acrobatı adamlar ole kullanıyrkı rakıbını goremıyorsun bıle muhtesem kombolarla warıorda ıse ustalar komboları ole serı ayarlıyorlarkı ayaga kalkmana izin vermiyorlar 1 kere tuttumu senı olene kadar yerdesın :D
  • magede posion damage olduktan sonra kralı gelsin fark etmez level upgrade 10 yap yeter :D
  • kardeş level upgrade nedir? :D
    bide şey soracam. oyunda pazar alanı filan yokmu. yani diğer oyunculara elimizdeki bir itemi nasıl satarız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kralweb -- 15 Aralık 2010; 13:01:51 >
  • beyler oyun için yeni konu açıyorum o başlık altında birleşelim dün baya birşey çözdüm oyunda bu arada serverımı değiştircem bizim oynadıgımız server hep full çekiyo oyuna giriş problemimiz olmasın onun için changel olarak Login server 3 e gelin konuyu açınca burdan hbr vericem
  • Arkadaşlar bende de FTG problemi var hiç birşey yapamıyorum :S Bi de dalga geçer gibi %50 exp/drop düştü lütfen çık ve gerçek hayatın tadını cıkar diyor...Sanane arkadaşım ya benm hayatmdan 3-4 saat online oldum

Bu arada nick : TurkLokumu bugn başladm

Dragon Nest [16 Ağustos OBT!]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rekoch -- 15 Aralık 2010; 16:39:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bornavilivarol

beyler oyun için yeni konu açıyorum o başlık altında birleşelim dün baya birşey çözdüm oyunda bu arada serverımı değiştircem bizim oynadıgımız server hep full çekiyo oyuna giriş problemimiz olmasın onun için changel olarak Login server 3 e gelin konuyu açınca burdan hbr vericem

Yenisin galiba. Bu bölümde ana konu zorunluluğu diye bir kural var.
  • evet yeniyim dalgamı geçiyon sen be kural zorunlulugu var ama konunun içeriği yanlış düzelt ozaman kimin nasıl gireceğini hangi servera girdiğimizi nasıl kayıt olunucak nasıl indirilicek nasıl patch yapılıcak vs editör sün ama ayıp yani senden önce burdaydım kusura bakma ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bornavilivarol

evet yeniyim dalgamı geçiyon sen be kural zorunlulugu var ama konunun içeriği yanlış düzelt ozaman kimin nasıl gireceğini hangi servera girdiğimizi nasıl kayıt olunucak nasıl indirilicek nasıl patch yapılıcak vs editör sün ama ayıp yani senden önce burdaydım kusura bakma ...

Oyunun daha İngilizce sürümü bile açılmadı. Konunun içeriğinin nesi yanlış? Merak etme o Çince, Korece versiyonlarında 1 hafta sonrasında sen de sıkılacaksın.
  • ftg , kırmızı kapılardan questler için girdikçe azalıyor kardeşim. malesef :( 12 saatte birmi her gün mü tam çözemedim yeniden fulleniyor, sanırım oyuncular arası fark pek açılmasın diye yapmışlar ama ftg bitince pvp yapacak levelede gelmemişsen oyunu açıpta ne yapacaz neden oynayacaz onu anlayamadım?? benide sıktı oyun :( aslında pvp si tam aradığım gibi. bu tür başka online oyun varmı. ultimadan beri pvp sinden zevk aldığım tek online oyun.
  • Ben ne anladım o zaman oynamaktan istediğim gibi kasamayacaksam.Dungeon hariç kasacak yerde yok sanırım .:S:S:S divine 'da da böyleymiş galiba :@
  • divinenin tam ismini yazarmısın o oyunda bi sürü oyun var. onada bakayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralweb

divinenin tam ismini yazarmısın o oyunda bi sürü oyun var. onada bakayım

Divine Souls. Aynı olay var onda da. Fatigue Point gerekiyor dungeona girmek için.
  • arkadaslar oyun icinde alanlara gore degisiyor gunde kac saat online oluyorsunuz bilmiyorum ama ben bugune kadar ftg denen seyden sorun cekmedım ftg bıtınce yapacagın alternatıf pvp yapmak olacak yada 15 lvl sonrası kısıler ıcın gunde 2 adet dark laır portalına gırmek yada ırenın event ından 2 kere portala gırmek olacak 15 lvlden sonra yıne gunde 1 goblın adası eventı anlayacagınız sıze gunde 5 portal bıletı verıyorlar saten sonrasıda gunde kullanablecegınız 700 ftg puanı ve sıkılana kadar pvp bence yeterlı arkadaslar server yada konu degıstırme olayına gelınce 33 lvl oldum bu serverda baska servera gecmeye nıyetım yok serverımızı hıc full gormedım yanı servera gırme sorunuda olmuyor ama arkadasın onerdıgı 3. serverı bugun full gordum yanı full sa gıremezsın... konuyu baska baslık altında bende acmayı dusundum ama ıkı baslık ta kalabalıktan baska bır sey olmaz sonuc olark cınce veya korece ıkısınıde anlamıyoruz :D ve cınce ıcın acılacak yenı konu gereksız olacaktır cunku gereken tum bılgıler bu baslık altında toplanmıstır bu konuyu okuyan adam kesınlıklle oyuna gırmede sorun yasamaz ....
    bıde arkadasımızın bırı satıcı olayını sormustu satıs olayları su sekıl olur sahsı shop kurmazsın oyun ıcınde bır npc bu ısı senın adına yapıyor ve tabı senden komısyon alıyor :D haftada 30 parca mal satmana ızın verıyor ve her malı senın ıcın 6 saat pazarda tutuyor fıyatlatı sen blırlıyorsun fıyata gorede komısyon oduyorsun satıcıların ısmı su an aklıma gelmıyor sısman gobeklı sahısları gordunuzmu onlar satıcıdır

• Arkadaşla beraber oynuyoruz onun FTG barında 0 yazıyor bende 170 yazıyor ama ben ne yerden item alabiliyorum ne NPC'lerle konuşuabiliyorum ne de item satabiliyorum npC'ye.ben mage arkadaş cleric :s chardan chara değişiyormu bu
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.