Şimdi Ara

Dragon Nest [16 Ağustos OBT!] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.823
Cevap
3
Favori
111.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • indirmesi anca bitti. yatıcam şimdi. yarın kurucam. bende çince dil desteği yok yanlız. çince yazılar kare kare görünüyo firefoxta filan. sorun olur mu?
  • Görünse anlayabilecekmisin sanki :) Olmaz herhalde
  • ya arkadaşlar bi problem var. oyunda 1024x768 aldım ayarları o halde biraz kasıyor ama yaratık kesince paralar çıkıyorya orda delice kasıyo topladıktan sonra birşey yok. ama her para çıkışında mahvoluyo. biraz daha efektleri düşürmek için napabilirim. sadece launcherden ayarı 1024x768 yapab,ldim başka ayar bulamadım
  • Net yüzünden 2 gündür indiremiyorum.bi 2 saat diyo bi 72 saat diyo ortasına gelince hata veriyo.Gittim Telekom bayisine türkiye genelinde 15 günlük bi alt yapı çalışması var diyolar.
    15 gün bi bitsin 8 mb'te geçicem.
  • arkadaşlar bu heraldry eşyaları nasıl kullanılıyor ya? 3 tane heraldry eşya var üstüne gelince skill isimleri yazıyor. nedir bunlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaSoN_ -- 6 Aralık 2010; 4:35:23 >
  • benim ftg sıfırlandı hiç biryere girmiyor napmak lazım?
  • bende de internernet berbattı cfosspeed diye bir program kurdum simdi net gayet iyi
    ekran ayarlarini dedigin gibi dusurdun ya bide windows modunda oynamayı dene olmasa oyun icinde grafik senekleride var ordan da dusurebiliriz
    dragon eggleri sormussun ya onlari acmak icin dragon glaw bulman lazım
    headlry ler ise 2. koyde bir rahının yanına gidiyon o parcayı ve senden istedigi crstalı pimp kısmına yerlestırıyon sana headlry nin işlendigi zaman ne ise yarayacagini gosteriyor sana lazımise işlemeyi onaylıyon ve yeni bir parcan oluyor sana ekstra gucler veriyor hp - str - agi gibi yada skillere ozel parcalarda cıkabiliyor oyun icinde mail atma gunde 3 tane sınırı var birebir konusursak daha faydalı olur
  • senin oynadığın serverda AwakaS charımın nicki warriorum. Yanlız ftg denen şey cabuk bitiyo o yüzden gün boyu beklemem gerekiyo.
  • ftg bende simdiye kadar hic sorun olmadı fazla mı onlıne kalıorsun bılmem kı

bu arada ek bır bılgı daha sıtede yaptıgım ıncelemeler snucu karaterlerın skıllerıne ulasabıldım
    buyrun bu lunkte tum karakter ve classların skıllerını vıdeolu bır sekılde gorebılırsınız

Dragon Nest Skiller

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Monte_Cristo -- 8 Aralık 2010; 4:55:58 >
  • Bende oyunu bugun indirip kurdum gerçekten süper bi oyun nick: EtiTR mail atarsanız yada arkadaşlara eklersenz birlikte takılabilirz..
  • kardes benim anlatımı aynen takıp edersen benı kolaylıkla bulabılırsın genelde gece 12 den sonra takılırım bu aralar az yogunum ama 1-2 gune tekrar eskı performansla oynayacam o zaman sızlere daha cok yardım edebılecem

MaxJenke eklemeyı unutma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Monte_Cristo

kardes benim anlatımı aynen takıp edersen benı kolaylıkla bulabılırsın genelde gece 12 den sonra takılırım bu aralar az yogunum ama 1-2 gune tekrar eskı performansla oynayacam o zaman sızlere daha cok yardım edebılecem

MaxJenke eklemeyı unutma

Allah senden razı olsun. neredeyse psikopata bağlıyordum. çok saol kardeşim.
  • rica ederim kardes vazifemiz :D oyunda gorusuruz
  • kardeş şimdi ben son sürümünü indirdim v47 yi. 1.56 gb boyutu. oyunu kurdum. açılma simgesine çift tıklayınca start tuşu dediğin gibi mavi. bekliyorum patch etsin diye hiç bişi yapmıyor. öylece duruyor. neden olabilir? bi giremedim oyuna ya. bilgisayarım 64 bit onunla bi alakasıolabilirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kralweb -- 11 Aralık 2010; 1:31:55 >
  • pekı mavı olan o tusa da tıklıyormusun ? yada tıklamadan once server sectın mı benımkıde su an v47 ve update ıstemıyor ve ayrıca bende ılk kurdugumda banada bole bır sorun olmusdu bılgısayarı kapatık actım duzeldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Monte_Cristo -- 11 Aralık 2010; 1:27:57 >
  • tamamdır. yeniden başlatınca düzeldi :D
  • ok kardes ben youndayım ekle benı bulurum hemn senı :D
  • ok sabah eklerim şimdi baya oynadım lvl 8 oldum. bence iyi bi oyun eksikleri var tabi ama yinede eğlenceli. bi "dragon egg" adlı questi beceremedim. :d benim adda "TurkKizi"
  • kardeş şeyi sorucam, bir sürü item çıkıyorda giysiler dışında ne ne işe yarıyor anlayamadım. bide bankada yer çok az. 2 sıra yer veriyor. eşya saklıcak yer yok. hangi eşyayı nasıl kullanıcamızı bilen varsa anlatabilirmi?
     Dragon Nest [16 Ağustos OBT!]

bide aşağıdaki resimde işaretlediğim yer hep yanıp sönüyor. ne diyor orda?

• Bendede pacht yüklemiyor böyle bekliyor nedeni ne olabilir
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.