Şimdi Ara

Star Wars:Episode III (19 Mayıs'da gösterime giriyor)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Star Wars:Episode III (19 Mayıs'da gösterime giriyor)

Star Wars (Yıldız Savaşları) efsanesinin son halkası Star Wars Episode 3'ün isminin Revenge of the Sith (Sith'in İntikamı) olacağı açıklandı. Episode 3 , 19 Mayıs 2005'de vizyona girecek.

Star Wars evreninde Jedi'ların ezeli düşmanları olan Sith'ler gücün karanlık tarafına hükmediyorlarlar. Jedi'lar binlerce yıl önce Sith'i yok ettiklerini sanmışlar ama Sith gizlice varlığını sürdürmeye devam etmiş. Sith'in efendisi olan Palpatine ya da namı diğer Darth Sidious bin dereden su getirerek Jedi aleminin parlak çocuğu Anakin Skywalker'ı kendi tarafına geçirmeye çalışmaktadır.
    Star Wars" (Yıldız Savaşları) filmlerinin yakında televizyona uyarlanması planlanıyor.

"Star Wars" filmlerinin yaratıcısı Amerikalı yönetmen George Lucas, tüm dünyada ilgiyle izlenen filmlerini televizyon için iki dizi halinde uyarlamayı düşündüğünü belirtti.

Star Wars serisinin sinemalarda vizyona girecek son bölümü olması beklenen Star Wars Episode 3'ün 19 Mayıs 2005 Perşembe günü Kuzey Amerika'da vizyona gireceği belirtildi. Filmin dünyanın geri kalan bölgelerinde gösteriminin de aynı gün gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Lucas'ınYeni Klonları
    Star Wars silsilesinin son bölümü olması umulan Star Wars Episode 3'te yer alacak olan klon askerlerin ilk fotoğrafı Star Wars Insıder adlı dergi tarafından yayınlandı.

20 yılı aşkın bir süre önce ilk Star Wars üçlemesinde Han Solo karakterini oynayan Harrison Ford, o zamandan bu yana o kadronun en başarılı oyuncusu haline geldi. Indıana Jones serisiyle kariyerine devam eden Ford, bu sene de People dergisinin verdiği halkın seçimi ödüllerinde tüm zamanların en sevilen film yıldızı seçildi

Serinin ilk bölümünde oynayan diğer oyuncular bu denli bir başarıyı yakalayamasalar da, bu filmde aldıkları roller onların hayatlarını değiştirip, yön veren unutulması imkansız bir deneyim oldu.

Fragman:
    http://pdl.stream.aol.com/aol/us/moviefone/movies/2004/lucasfilm/hyperspace/rednalob_480_dl.mov

Filmden resimler:
    http://outnow.ch/Media/Img/2005/StarWars-Episode3/

Kaynak :
    www.istanbulfm.com.tr
    www.sinemafanatik.com

• bekliyoruz bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: @XEL

bekliyoruz bakalım
    baba merakla bekliyoruz yerimde duramıyorum sormayın bu aralar show tvde 1 ve 2 serileri gösteiminde 3 ü izleyip bir şeyler anllamak istiyoranız izleyin ama saatler ve günlerini bilmiyorum bu hafta olduğunu biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildworld

baba merakla bekliyoruz yerimde duramıyorum sormayın bu aralar show tvde 1 ve 2 serileri gösteiminde 3 ü izleyip bir şeyler anllamak istiyoranız izleyin ama saatler ve günlerini bilmiyorum bu hafta olduğunu biliyorum

Alıntıları Göster
    bekliyoruz 3ü. show tvde bu salı ilk bölümü verdiler. 17mayıs salıda ikinci bölümü var. ardından 19 mayısda da 3.bölümü izleriz artık. çok beklettilerdi gelsin artık yane...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferever

bekliyoruz 3ü. show tvde bu salı ilk bölümü verdiler. 17mayıs salıda ikinci bölümü var. ardından 19 mayısda da 3.bölümü izleriz artık. çok beklettilerdi gelsin artık yane...

Alıntıları Göster
    film mükemmel olcak bence
    4 5 6 yi tamamlıcak bence
    luke un babası anakine nasıl darth vader oldu diodum eskiden şimdi bunun cvp ını alıcam gecte olsa :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: proteus

film mükemmel olcak bence
    4 5 6 yi tamamlıcak bence
    luke un babası anakine nasıl darth vader oldu diodum eskiden şimdi bunun cvp ını alıcam gecte olsa :))

Alıntıları Göster
    arkadaşlar gecende lucas ın episode 3 hakkındaki görüşlerini okudum.....aynen şöyle diyor..."ilk filmi yapmak cok zordu,diğerleri ise cılgınca....episode 3 tüm seri içinde en şık ve en karanlık film.olacak....bütün jedi ler imparatorluk tarafından kıyıma uğrayacak.tıpkı uzayda gecen bir titanic faciası gibi...insanlar,usta yoda ve obivan ın nasıl hayatta kaldığını,ve darth vader ile ilgili bütün sorular bu filmle yanıt bulacak..."............spielberg filmi izlemiş koca adam ağlamış filmin sonunda...şöyle diyor..."kesinlikle inanılır gibi değil...cok kötü bir sonu var ve cok karanlık...insanlar gördüklerine inanamaycaklar kesinlikle serinin en iyisi..u filmi izleyenler ben gibi ağlayacaklar.tabi sabredebilirlerse.."..........lucas bütün filmler için şöyle diyor.."bu filmleri yapmak hayatımı aldı....ama istediğim gibi oldular..cok mutluyum..."..............................tabikide mutlu olmalısın lucas amca.........................star wars sız bir dünya düşünebiliyormusunuz arkadaşlar....?......günümüzdeki coğu filmde star wars serisisnin izlerini görmek mümkün.................bu filmler sinema tarihinde çağ kapayıp çağ acan bir efsane, elektriğin bulunması gibi bir şey.........filmler adeta altın bir kase içinde sunulan,çikolatalı dondurma gibi...bir kere tattımı insan tadını asla unutamıyor..........................evet episode 3 le efsane çemberi tamamlanacak 19 mayısta iki bayramı bir arada yaşayacağız...lucas "devam filmleri olamayacak" dedi ve öyle olacak.........insan bir garip oluyor sanki.....30 yıllık maraton bu filmle son buluyor...sinema tarihine damga vurmuş bu bu yapımların sonuncusunu merakla bekliyoruz.....I LOVE YOU LUCAS................................!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @RİF_D -- 13 Mayıs 2005, 14:29:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: @RİF_D

arkadaşlar gecende lucas ın episode 3 hakkındaki görüşlerini okudum.....aynen şöyle diyor..."ilk filmi yapmak cok zordu,diğerleri ise cılgınca....episode 3 tüm seri içinde en şık ve en karanlık film.olacak....bütün jedi ler imparatorluk tarafından kıyıma uğrayacak.tıpkı uzayda gecen bir titanic faciası gibi...insanlar,usta yoda ve obivan ın nasıl hayatta kaldığını,ve darth vader ile ilgili bütün sorular bu filmle yanıt bulacak..."............spielberg filmi izlemiş koca adam ağlamış filmin sonunda...şöyle diyor..."kesinlikle inanılır gibi değil...cok kötü bir sonu var ve cok karanlık...insanlar gördüklerine inanamaycaklar kesinlikle serinin en iyisi..u filmi izleyenler ben gibi ağlayacaklar.tabi sabredebilirlerse.."..........lucas bütün filmler için şöyle diyor.."bu filmleri yapmak hayatımı aldı....ama istediğim gibi oldular..cok mutluyum..."..............................tabikide mutlu olmalısın lucas amca.........................star wars sız bir dünya düşünebiliyormusunuz arkadaşlar....?......günümüzdeki coğu filmde star wars serisisnin izlerini görmek mümkün.................bu filmler sinema tarihinde çağ kapayıp çağ acan bir efsane, elektriğin bulunması gibi bir şey.........filmler adeta altın bir kase içinde sunulan,çikolatalı dondurma gibi...bir kere tattımı insan tadını asla unutamıyor..........................evet episode 3 le efsane çemberi tamamlanacak 19 mayısta iki bayramı bir arada yaşayacağız...lucas "devam filmleri olamayacak" dedi ve öyle olacak.........insan bir garip oluyor sanki.....30 yıllık maraton bu filmle son buluyor...sinema tarihine damga vurmuş bu bu yapımların sonuncusunu merakla bekliyoruz.....I LOVE YOU LUCAS................................!

Alıntıları Göster
    Star Wars serisi niye 4-5-6-1-2-3 diye gidiyor?

Cevap:
    Lucas Starwars senaryonusu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tsunami41

Star Wars serisi niye 4-5-6-1-2-3 diye gidiyor?

Cevap:
    Lucas Starwars senaryonusu

Alıntıları Göster
    George Lucas 1970 yıllarında senaryosunu yazdığı Starwars için yapım şirketleriyle konuştuğunda , bu film iş yapmaz gibi cevaplar almıştır. O da en çok bilimkurgu, aksiyon, macera, fantazi öğelerini barından, en çok gişe yapacağı düşünülen 4.bölümden çekmeye karar vermiştir ya da karar verdirilmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalpakci

George Lucas 1970 yıllarında senaryosunu yazdığı Starwars için yapım şirketleriyle konuştuğunda , bu film iş yapmaz gibi cevaplar almıştır. O da en çok bilimkurgu, aksiyon, macera, fantazi öğelerini barından, en çok gişe yapacağı düşünülen 4.bölümden çekmeye karar vermiştir ya da karar verdirilmiştir.

Alıntıları Göster
    ee, I remember the studios saying to him that he had to choose from the three central climactic books, and trash the rest, or just trash the whole idea. He didn't exactly "sell out," he did what he had to do to get his movie...his vision...out there for us to see and experience. I admired his decision then, and I admire it now. Episodes 1-3 are being filmed now, because Lucas had the clout, the money, and the patience to give us his vision...his complete vision and not just the three center books of a 9-book series. I realize that now, there are dozens of books, but at the time, there were nine. And while most of us were happy with Episodes 4-6 and would not have missed 1-3 and 7-9, I personally am so very glad he has taken it upon himself to give us his full vision. I have enjoyed each and every installment with the same sense of awe and joy as I did this one.

Kaynak :

• quote:

ee, I remember the studios saying to him that he had to choose from the three central climactic books, and trash the rest, or just trash the whole idea. He didn't exactly "sell out," he did what he had to do to get his movie...his vision...out there for us to see and experience. I admired his decision then, and I admire it now. Episodes 1-3 are being filmed now, because Lucas had the clout, the money, and the patience to give us his vision...his complete vision and not just the three center books of a 9-book series. I realize that now, there are dozens of books, but at the time, there were nine. And while most of us were happy with Episodes 4-6 and would not have missed 1-3 and 7-9, I personally am so very glad he has taken it upon himself to give us his full vision. I have enjoyed each and every installment with the same sense of awe and joy as I did this one.

Kaynak :

Alıntıları Göster
    Heyecanla bekliyoruz bakalım. 1. ve 2. yi hafif unutur gibi oldum ama umarım sorun olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Math Adore

Heyecanla bekliyoruz bakalım. 1. ve 2. yi hafif unutur gibi oldum ama umarım sorun olmaz.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Math Adore

Anakin Skywalker 'ın düşmanı kadınları ve çocukları doğradığını hatırlaman yeterli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ferocity

quote:

Anakin Skywalker 'ın düşmanı kadınları ve çocukları doğradığını hatırlaman yeterli.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Ferocity

quote:

2. filmde Anakin Skywalker, Sen. Padmé Amidala'ya şuna benzer bir şey söylemişti: "Hepsini öldürdüm. Kadınlar ve çocuklarda dahil hepsini birer hayvan gibi öldürdüm.

• quote:

quote:

quote:

2. filmde Anakin Skywalker, Sen. Padmé Amidala'ya şuna benzer bir şey söylemişti: "Hepsini öldürdüm. Kadınlar ve çocuklarda dahil hepsini birer hayvan gibi öldürdüm.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kalpakci

quote:

quote:

abooo......

• quote:

quote:

quote:

quote:

abooo......

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ıspider

quote:

quote:

quote:

abooo......

Mesaj sayısını arttırmak daha insancıl yollar tercih edin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

abooo......

Alıntıları Göster
    "KESİNLİKLE YANLIŞ ANLAŞILMASIN"

YAŞASIN 19 MAYIS GENÇLİK VE SİTH BAYRAMI

• quote:

Orijinalden alıntı: Confusion

"KESİNLİKLE YANLIŞ ANLAŞILMASIN"

YAŞASIN 19 MAYIS GENÇLİK VE SİTH BAYRAMI

Alıntıları Göster
    Şu an bende de sanki Star Wars finalini seyredecekmişim gibi bir kanı oluştu. Hatta bu yargı kalksın diye 6. bölümü oturup bir daha izledim. Belki LOTR'nin 3.cüsü gibi etkileyici bir final olmayacak ama, en iyi Star Wars bölümü olmasını bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: mandelbrot

Şu an bende de sanki Star Wars finalini seyredecekmişim gibi bir kanı oluştu. Hatta bu yargı kalksın diye 6. bölümü oturup bir daha izledim. Belki LOTR'nin 3.cüsü gibi etkileyici bir final olmayacak ama, en iyi Star Wars bölümü olmasını bekliyorum.

Alıntıları Göster
    ben dün seriyi yenilemeye başldım ve ilşk bölümü izledim
    yarın akşam 2 bölüm cumada sinemada 3 hafta sonu 4 5 6 evde izlerim :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: proteus

ben dün seriyi yenilemeye başldım ve ilşk bölümü izledim
    yarın akşam 2 bölüm cumada sinemada 3 hafta sonu 4 5 6 evde izlerim :))

Alıntıları Göster
    ÇOK HEYECANLIYIM ÇOOOOK..... DIIT DIIT DIIT DINDI DIIT DINDI DIIT...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

abooo......

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

abooo......

ben yukarıda güzel bir mesaj yazmıştım okudunmu arkadaşım........?.....mesaj sayısını artırmak tamam..buraya kadar tamam.....ama o "insacıl" ne demek abi.....?...biz ne yiz abi....?..afedersin hayvanmıyız....?......cevabında bunu iyi niyetle,"hava olsun diye mesaj yazmak yerine biraz düşüncelerini belirt"..... şeklinde,bunu kastederek yazdıysan,tamamdır kardeş...........yok işin içinde hakaret varsa...hoşuma gitmedi arkadaşım hemde hiç...ben iyi niyetli biriyimdir....eğer bu hakaretse,hakettimmi arkadaşım sen söyle.......?.........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @RİF_D -- 16 Mayıs 2005, 17:22:53 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

abooo......

ben yukarıda güzel bir mesaj yazmıştım okudunmu arkadaşım........?.....mesaj sayısını artırmak tamam..buraya kadar tamam.....ama o "insacıl" ne demek abi.....?...biz ne yiz abi....?..afedersin hayvanmıyız....?......cevabında bunu iyi niyetle,"hava olsun diye mesaj yazmak yerine biraz düşüncelerini belirt"..... şeklinde,bunu kastederek yazdıysan,tamamdır kardeş...........yok işin içinde hakaret varsa...hoşuma gitmedi arkadaşım hemde hiç...ben iyi niyetli biriyimdir....eğer bu hakaretse,hakettimmi arkadaşım sen söyle.......?.........

Alıntıları Göster
    arkadaşlar mükemmel olacak ya. yarın galasına gideceğim. yıllardır bekliyordum, nihayet sonuna ulaştı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.