Şimdi Ara

Star Wars:Episode III (19 Mayıs'da gösterime giriyor) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • eleştirmenler pek beğenmemiş ama gidelim de görelim.böyle büyük filmler az yapılıyor zaten...
  • tam gösterime gircekken ayağımı sakatladım iyimi
  • quote:

Orjinalden alıntı: ıspider

quote:

Orjinalden alıntı: kalpakci

quote:

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Ferocity

quote:

Orjinalden alıntı: Math Adore

Heyecanla bekliyoruz bakalım. 1. ve 2. yi hafif unutur gibi oldum ama umarım sorun olmaz.

Anakin Skywalker 'ın düşmanı kadınları ve çocukları doğradığını hatırlaman yeterli.

2. filmde Anakin Skywalker, Sen. Padmé Amidala'ya şuna benzer bir şey söylemişti: "Hepsini öldürdüm. Kadınlar ve çocuklarda dahil hepsini birer hayvan gibi öldürdüm.

abooo......

Mesaj sayısını arttırmak daha insancıl yollar tercih edin.

ben yukarıda güzel bir mesaj yazmıştım okudunmu arkadaşım........?.....mesaj sayısını artırmak tamam..buraya kadar tamam.....ama o "insacıl" ne demek abi.....?...biz ne yiz abi....?..afedersin hayvanmıyız....?......cevabında bunu iyi niyetle,"hava olsun diye mesaj yazmak yerine biraz düşüncelerini belirt"..... şeklinde,bunu kastederek yazdıysan,tamamdır kardeş...........yok işin içinde hakaret varsa...hoşuma gitmedi arkadaşım hemde hiç...ben iyi niyetli biriyimdir....eğer bu hakaretse,hakettimmi arkadaşım sen söyle.......?.........

Çok güzel bir mesajla cevap yazmışsın ilk olarak.
    Samimi olarak söylüyorum okurken
    StarWars-fan lık duygularım kabardı.
    İlk mesajın için gerçekten teşekkür ederim.
    "Aboo" cevabını görünce gerçekten çılgına
    döndüm çünkü çok alaycı bir tavrı vardı. Yinede çıkışım için çok üzgünüm.

Star Wars:Episode III (19 Mayıs'da gösterime giriyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalpakci -- 17 Mayıs 2005, 0:09:24 >

• yaw sanayide bi-2 tane "light saber" yaptırsakta filme sallaya sallaya gitsek!!!!!!
  • İLK 2 FİLİMDE İSTEĞİM ZEVKİ ALAMADIM

SANKİ BİR ŞEYLER EKSİKMİŞ DUYGUSUNDAN KURTULAMADIM

İNŞALLAH 3 TE ARADIĞIM TADI BULURUM

• kalpakci kardeş...canım arkadaşım ya....ben anakini dediklerinden etkilendim öyle abooo...!..dedim..........neyse önemli değil...uzatmaya gerek yok..bu arad bu güzel resimler için teşekkürler gözümüz gönlümüz açıldı 19 mayıs öncesi.............biz star wars çıyız abi buda bizi kardeş yapar.......perşembe erkenden kalkıp ilk seansa gitmek için can atıyorum.....bir yandanda üzülüyor keşke hiç bitmese episode 10-20 ler olsa........ama bu filmler hep..yeni kalacak ve daha bu efsane hakkında keşfedilecek cok şey var.........
  • quote:

kalpakci kardeş...canım arkadaşım ya....ben anakini dediklerinden etkilendim öyle abooo...!..dedim..........neyse önemli değil...uzatmaya gerek yok..bu arad bu güzel resimler için teşekkürler gözümüz gönlümüz açıldı 19 mayıs öncesi.............biz star wars çıyız abi buda bizi kardeş yapar.......perşembe erkenden kalkıp ilk seansa gitmek için can atıyorum.....bir yandanda üzülüyor keşke hiç bitmese episode 10-20 ler olsa........ama bu filmler hep..yeni kalacak ve daha bu efsane hakkında keşfedilecek cok şey var.........

Türkiye'de alt yazı gösterilecek yerler var mı? Biz filmi alt yazılı olarak orjinal sesleriyle izleme taraftarıyız.

• Kesinlikle altyazı, Tamer Karadağlı nın
    seslendirmesi de çekilmez.
  • obiş iice yaşlandı ehuehuehe

bu arada dvd copysi düşmüş nete

screener değil birebir workprint copy
  • arkadaşlar film mükemmeldi. ben galadaydım gerçekten süper bir filmdi. serinin en iyi filmi olduğu kanısındayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: sadu23

arkadaşlar film mükemmeldi. ben galadaydım gerçekten süper bir filmdi. serinin en iyi filmi olduğu kanısındayım
    Ben de galadaydım ve muhteşemdi.. Yoda'nın hareketleri çok alkışlandı özellikle.. Film süperdi, gala ortamı süperdi, salon süperdi.. Yemekler süperdi.. Kanepeler süperdi..
  • ben de izledim filmi muhteşemdi.şimdi 4-5-6 yı izlemek istiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: @XEL

ben de izledim filmi muhteşemdi.şimdi 4-5-6 yı izlemek istiyorum

Film biter bitmez ben de aynı şeyi düşündüm. 4-5-6 yı izlemek. Starwars fanatikleri 4-5-6 . bölümlerin kalmasını ister ama ben günümüz teknolojisiyle 4-5-6 nın yeniden çevrilmesini isterim.
  • HERKES ALINTI YAPMIŞ. DAYANAMADIM BENDE YAPTIM
    quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Ferocity

quote:

Orjinalden alıntı: Math Adore

Heyecanla bekliyoruz bakalım. 1. ve 2. yi hafif unutur gibi oldum ama umarım sorun olmaz.

Anakin Skywalker 'ın düşmanı kadınları ve çocukları doğradığını hatırlaman yeterli.

2. filmde Anakin Skywalker, Sen. Padmé Amidala'ya şuna benzer bir şey söylemişti: "Hepsini öldürdüm. Kadınlar ve çocuklarda dahil hepsini birer hayvan gibi öldürdüm.

abooo......

Mesaj sayısını arttırmak daha insancıl yollar tercih edin.

ben yukarıda güzel bir mesaj yazmıştım okudunmu arkadaşım........?.....mesaj sayısını artırmak tamam..buraya kadar tamam.....ama o "insacıl" ne demek abi.....?...biz ne yiz abi....?..afedersin hayvanmıyız....?......cevabında bunu iyi niyetle,"hava olsun diye mesaj yazmak yerine biraz düşüncelerini belirt"..... şeklinde,bunu kastederek yazdıysan,tamamdır kardeş...........yok işin içinde hakaret varsa...hoşuma gitmedi arkadaşım hemde hiç...ben iyi niyetli biriyimdir....eğer bu hakaretse,hakettimmi arkadaşım sen söyle.......?.........

• EVET aynen bende 4-5-6 yı izlemek istedim ve hemen 4 le 5 i çektim, 4 ü izledim ama hiç tat vermedi 3 ten sonra yeniden çekilmesi gerek bence... Abi hani karısının öldüğünü öğreniyo ya darth, orada sinirleniyo filan, öyle geliyo ki insana böyle bu filmin devamı mükemmel olacak, film yarıda kaldı sanki yani, 1977 de çekilen 4. film bunun devamı olamaz abi ya bu çok harikaydı dizisini izleyelim bari...
    Bakın bir kadın nelere mal oldu...
    Kadın milleti hep böyle ...
    O olmazsa Obi Van Kenobi onu bulamayacaktı belkide...
    Veya sazan Kenobi oraya gelip onu öldürmese, Anakin Padme nin hayatını kurtaracaktı...
    Ondan sonra bizim kötü Sithi devirirdi, ondan sonra belkide düzeltirdi herşeyii...
    Bir de Anakin orada boşuna gaz yaptı...
    O vücut öyle olduktan sonra yaşasan ne olur a.q.
  • ben de az önce çıktım filimden. serinin gerçekten de en güzel filimiydi. biraz daha uzun olsaydı keşke. finallerim bitsin 1-2-3-4-5-6 kessisn izleyecem zaten daha önce 1 günde 1-2-4-5-6 izlemiştim çok keyifli oluyo ama bu güzel efektlerden sonra heralde 4-5-6 sıkacak ama olsun.
    Obi-Wan Kenobi
  • quote:

Orjinalden alıntı: zibid_gonzales

ben de az önce çıktım filimden. serinin gerçekten de en güzel filimiydi. biraz daha uzun olsaydı keşke. finallerim bitsin 1-2-3-4-5-6 kessisn izleyecem zaten daha önce 1 günde 1-2-4-5-6 izlemiştim çok keyifli oluyo ama bu güzel efektlerden sonra heralde 4-5-6 sıkacak ama olsun.
    Obi-Wan Kenobi

4-5-6 'yı tekrar izledim. Kesinlikle sıkılmadım. 6.filmde ObiWan " Luke, siz kardeşsiniz" diyince pek şaşırmadım nedense.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.