Şimdi Ara

Dragon Nest EU (Avrupa Sunucusu) Üyelik Almak İsteyenler (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
3
Favori
8.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Guild alimlari devam ediyor ve uyeligi linkten alabilirsiniz .. siteden alimlar kapali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seni guildimize de görmekden gurur duyarım. Sonunda seni de aramıza transfer ettik:) Doğru yoldan devam ediyoruz.) Guild sayfamızdan bana özel pm atabilrmisin? özel sayfamızdan yararlanabilmek için gerekli...Hayırlı günler.57 ALAY büyümeye devam ediyor. Sizinle...
  • merhaba bende indirdim oyunu banada yeriniz var mı ilk defa oynayacağım
  • Bende oyunu indiriyorum inşallah sıkıntısız iner. Guildinizde yer varsa katılmak isterim daha önce bu oyunla alakalı bir geçmişim yok. Çok CAHİLİM :)
  • beyler herkese yer var .. 57.ALAY başvuru yapın kabul edelim sorularınız cevaplarız merak etmeyin
  • Arkadaşlar herkese selam ben oyunu yeni oynuycam verdiğiniz linkten üyelik aldım ve oyunu indiriyorum eğer açılırsa çok mutlu olucam ve guildinize devam ediyosanız tabikide gelicem teşekkürler şimdiden.
  • B.Klyn B kullanıcısına yanıt
    Devam ediyoruz tabiki.. aramıza bekliyoruz seni :)
  • Görevler falan biraz karışık ama biraz kafa yormam lazım oyunu çözebilmem için ismim McBride :))
  • Guild alımları devam ediyor
  • guild alımları devam ediyor Türkleri bekliyoruz guilde
  • guildimizin dolmuştur. Guild genişlemesi yapıldıktan sonra alımlara devam edeceğiz. Bu akşam genişleme yapılacaktır. Guild exp +arena exp açıktır. Yeni başlayanlara oyuna ara verenlere her keze kapımız açıktır. Bir aile ortamı için ben sizlere ancak bir yuva oluşturabilirim. Bir çatı. Aile olmak sizin elinizde...Unutmayın Türk ulusunu Avrupada temsil eden her TÜRK benim için ÖNEMLİDİR...
  • Guildimiz yer acılmıştır .gelmek isteyenlere kapımız açıktır.
  • Yeni bir guild kurdum benimle yola devam etmek isteyenler olursan başvuru yapsınlar yeni gelen arkadaşlarada kapım açık .. Guild ismi Terminus
  • Yeni Guildin Hayırlı olsun .Her hangi bir derdin olursa Her zaman yanındayım...Bir Pm kadar uzak ...Bir nefes kadar yakın:)
  • 90 cap yakında geliyor oyuna başlamak isteyenler bu hafta sonu exp bonus var:)
  • Linkten üyelik alabilirsiniz
  • Selamun aleyküm kardeş . Ben Dragon Nest TR den KamiKaze , belki tanıdık çıkan olur diye yazıyorum :)

Eu ya kayıt olmak istiyorum da verdiğin link hata veriyor bende hatta download linki de dahil . 2 linkde de gelen yazı bu " The page cannot be displayed because an internal server error has occurred. " Nasıl yapabiliriz bu işi yok proxy bilmem ne dns falan uğraşmadan .
  • Meraba beyler ben ilk bu siteden kayıt olmuştum Dragon Nest Eu ya ama şuan o linkler bozukmu falan bilmiyorum ama tıklayınca 404 not found hatası alıyorum ikisindede açılmıyor.Ondan sitesindende kayıt olunmuyor.Ne yapacagım? Proxy falan filan bişey varmış ama ben pek anlamadım onu
  • Merhaba ben tekrardan başlamak istiyorum önceden SEA serverında oynuyordum şu an EU da ortam nasıl guild ne alemde oyuncu sayısı nasıl EU da ping durumu nasıl tavsiye eder misiniz yorumlarınızı bekliyorum...
  • Lütfen Bi allahın kulu EU kayıt linki versin lütfen 1 haftadır uğrasıyorum sitedeki linkler çalışmıyor.Arkadaşlarla uğrasıyoruz 1 haftadır.Sea serverine girdik birbirimizi göremiyoruz.Anlayamadım
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.