Şimdi Ara

Dragon nest SEA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4 arkadaş sea ya başladık tek sorun 220 pingim var dungeonlarda hadi bi nebze sıkıntı olmaz ama pvplerde sorun yaşayacağımı düşünüyorum bu pingi nasıl düşürebilirim?

• up
  • kardeşim sea serveri bilindiği üzere singapur-çin-g.kore ve tayland alt yapılı proxylere bağlıdır.ben 4 senedir sea serverlerında oynamaktayım fakat böylesi bir ping sorunu yaşamadım..ben internetinden kaynaklandığını düşünüyorum..hala daha oyunu oynuyor isen oyun içinde sana yardımcı olmaya çalışabilirim.Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lockemokke

kardeşim sea serveri bilindiği üzere singapur-çin-g.kore ve tayland alt yapılı proxylere bağlıdır.ben 4 senedir sea serverlerında oynamaktayım fakat böylesi bir ping sorunu yaşamadım..ben internetinden kaynaklandığını düşünüyorum..hala daha oyunu oynuyor isen oyun içinde sana yardımcı olmaya çalışabilirim.Kolay gelsin.

Bro ping sorununu çözemeyince oyunu sildim eğer bi çözümü varsa buradan söyle 4 kişilik bi arkadaş grubumuz var onları da getiririm baştan başlarız
  • kardeşim ne diyebilirim ki valla benimde çevremde sea serverlarında oynayan 2 kişi daha var hiç böyle bi sorunla karşılaşmadım..ben internet bağlantısından başka bir sorun olabiliceğini düşünmüyorum ama en son ki singapur-çin birleşmesi patchini indirdinmi? büyük çaplı bir güncelleştirme oldu çünkü sorunun hallolabilir diye tahmin ediyorum.
  • pingi wtfast tarzı bir programla düşürebilirsin ve sea serverında 220 ping normal
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.