Şimdi Ara

Dragon Nest TR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Ferruccio Lamborghini

quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

Tutmaz bak adamlar hero online ı tekrar getiriyor akşama kadar exp kasıp boss kesip pazarda item satmak gibisi yok :)

Cidden güzel oyundu.Kutuları satıp biriktirdiğin parayı tekrar kutuya yatırıp iflas etmenin tadı başkaydı.

O tadı tekrar alırız umarım 1-2 haftaya açılabilirmiş oyun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogii

Zamanında baya oynamıştım bu oyunu non target olduğu için çok eğlenmiştim ama open world olmaması ve upgrade işinde her seferinde fail olmam üzerine oyunu bırakmıştım.Bir de tr serverinde deneyelim bakalım bir gelsin.

aynen
  • quote:

Orijinalden alıntı: LegendarySin

Kurucu degilim ama yetkili kisilerden bazılarını tanyorum.

Madem tanıyorsunuz, size bir şey sormak istiyorum. Oyun yanılmıyorsam Mayngames firmasının elinde. Karahan Online'dan biliyorum Mayngames'in nasıl paraya düşkün olduğunu. Yani Karahan'da nefes almak bile paralı resmen, kaldı ki F2P oyundu. Bu oyunu hiç oynamadığım için yorum yapamıyacağım. Ama Mayngames'in elindeyse mutlaka paraya dayalı olacaktır. Yanılıyor muyum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lunux

quote:

Madem tanıyorsunuz, size bir şey sormak istiyorum. Oyun yanılmıyorsam Mayngames firmasının elinde. Karahan Online'dan biliyorum Mayngames'in nasıl paraya düşkün olduğunu. Yani Karahan'da nefes almak bile paralı resmen, kaldı ki F2P oyundu. Bu oyunu hiç oynamadığım için yorum yapamıyacağım. Ama Mayngames'in elindeyse mutlaka paraya dayalı olacaktır. Yanılıyor muyum?

Bunu süreç belirleyecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

oyunda parayla alına itemleri ticaret yaparak elde edebilyorsun zaman belirleyecek de nedemek..Oyun un temelinde böyle birşey yok.binek ve çeşitli esyalar oyunda para kasarak alınabiliyor. Yok biz tr serverında böyle sey dusunuyoruz derseniz başka.) ama şuana kadar her hangi bir çarıma parayla bir eşya alma gereği duymadım +10 silahı bile gold karşılığı rahatlıkla alabilirsin...

• Tanıdığını belirten arkadaş nedense akrabası olduğunu söylemiyor ...Oyun yapımcıları bir onu banlamadı sayfasından Resmi Guild oldu çıktı oyunda ayrımcılık bu kadar olur.Artık char kasmak yerine direk oturup keyfini sürer bazıları. Emek sömürmesi değilde nedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragonnestturkiye

Tanıdığını belirten arkadaş nedense akrabası olduğunu söylemiyor ...Oyun yapımcıları bir onu banlamadı sayfasından Resmi Guild oldu çıktı oyunda ayrımcılık bu kadar olur.Artık char kasmak yerine direk oturup keyfini sürer bazıları. Emek sömürmesi değilde nedir.

Senin sandigin kisi degilim o guild kurucusu Can Aytekin ben o guild sayfasinin bi uyesiyim.

• quote:

quote:

Tanıdığını belirten arkadaş nedense akrabası olduğunu söylemiyor ...Oyun yapımcıları bir onu banlamadı sayfasından Resmi Guild oldu çıktı oyunda ayrımcılık bu kadar olur.Artık char kasmak yerine direk oturup keyfini sürer bazıları. Emek sömürmesi değilde nedir.

Senin sandigin kisi degilim o guild kurucusu Can Aytekin ben o guild sayfasinin bi uyesiyim.

Sanki milleti sömürüyoruz.Sizin eğlenmeniz için tonla para harcanyo.Bu masrafları karsilamak icin taktikler uygulanmak zorunda.Kimseyi kandirdigimizda yok.O video daki seylerde sonradan eklenecek en kisa zamanda.

açıklama sana ait değil mi? oyun kurucu şekliyle konuşman bana o oyunla akrabalık bağlarının olduğunu kanıtlar...sende benim gibi bir üye olmuş olsaydın burda oyun kururusunu değil oyuncuları savunurdun...

• quote:

quote:

quote:

Sanki milleti sömürüyoruz.Sizin eğlenmeniz için tonla para harcanyo.Bu masrafları karsilamak icin taktikler uygulanmak zorunda.Kimseyi kandirdigimizda yok.O video daki seylerde sonradan eklenecek en kisa zamanda.

açıklama sana ait değil mi? oyun kurucu şekliyle konuşman bana o oyunla akrabalık bağlarının olduğunu kanıtlar...sende benim gibi bir üye olmuş olsaydın burda oyun kururusunu değil oyuncuları savunurdun...

Kendini savunmak isteyen savunsun ben sadece tanidigim sevdigim kisilere yardim etmek istedim.Hatta buyuk ihtimal oyunu oynamayacagim bile.

• Oyun yayıncısı MAYN GAMES ise oyunun ömrü en fazla 3-5 ay arasında olur diyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.N.E.Y.H. -- 30 Kasım 2014; 21:40:16 >
  • quote:

quote:

quote:

Bunu süreç belirleyecek.

Ben cevabımı aldım.
    @A.N.E.Y.H. Katılıyorum. 3. aydan sonra başlar nefes için para istemeleri.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kendini savunmak isteyen savunsun ben sadece tanidigim sevdigim kisilere yardim etmek istedim.Hatta buyuk ihtimal oyunu oynamayacagim bile.

sana nedesem bilmiyorum:) madem oyunu oynamayacaksın neden böyle bir firmanın savunuculuğunu yapıyorsun? Ben firmandan herhangi bir çıkarım mı var ki türkçe bilgi sitesi yaptım? bu oyun daha türkiye ye gelme umudu bile yokken o site açıktı taki siteye tanıtım koydum 18 aralık patladı ..Sevindim bir yandan ama firmanın tutumu beni Oyundan soğuttu. Onlar bu gidişle eş dost takılırlar oyun benim için başlamadan bitmiştir. Benim amacım tekrar söylüyorum oyundaki bildiklerimi bilmeyenlerle paylaşmak hatta bilmediklerimi sizlerden öğrenerek bilmeyenlere aktarmak ...Oyunda aynı adı kullanıyorum diye site yönetiminden uzaklaştırma alırken sitede tanıdıklarını görmeyen bir anlayışla işim olmaz ..

• Worst game gereksiz bi oyunun gereksiz bir sunucusunu açıyorsunuz. Tutmaz geç sen o işi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Worst game gereksiz bi oyunun gereksiz bir sunucusunu açıyorsunuz. Tutmaz geç sen o işi

Sunucu gereksiz dersin onu anlarım, tutmaz dersin onu da anlarım.
    Oynadığım online oyunlar arasında (aklına gelebilecek oyunların neredeyse tamamını oynadım) ilk 3 sıraya girebilecek bir oyun. Asya ülkelerinde en çok oynanan oyunlardan birisi. Hatta Türkiye'de LOL ya da KO ne ise Malezya için DN aynı değeri görüyor. Yanılmıyorsam SEA serverının facebook sayfasının 1 milyondan fazla beğenisi var. SEA dışında KR, CH, EU(çöp), US servarı da var. Hatta o kadar sevildi ki DN 2 yapım aşamasında şu anda. Bu oyunun dünya çapında çok ünlü olduğunu anlatmak içindi.

Oyunun pvp dinamiklerine diyecek yok. Skiller hiç bir oyunda göremeyeceğin kadar harika. Tamamen yetenek oyunu. LOL oynadığını bildiğimden şöyle kıyaslayacağım. LOL'ü 10 yaşındaki bebe bilene oynar ama bu oyunu herkes oynayamaz. Oynayamayan da tabi sevmez. Tutmamasının en büyük sebebi bu oluyor genellikle. İnsanlar oyuna başlıyor. Pvp yapabilecek seviyeye geliyor. Bi pvp atayım diyor. Oyunu bilen adam kombo yaparak nefes aldırtmadan kesiyor. Sonra "NE BÜÇÜM OYUN YAV" diyip oyunu siliyor.

• Bunun diğer versiyonu Vindictus u çok oynadım, ama bu oyun bir yerden sonra sıkmaya baslıyor. Anime tarzı seviyorum ama aşırı anime böyle cocuksu çizimleri var biraz olgun çizimli anime olsa efsane olabilirdi. Çok görkemli oyun dediler EU bomboş ilginç bir şekilde niye bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Bunun diğer versiyonu Vindictus u çok oynadım, ama bu oyun bir yerden sonra sıkmaya baslıyor. Anime tarzı seviyorum ama aşırı anime böyle cocuksu çizimleri var biraz olgun çizimli anime olsa efsane olabilirdi. Çok görkemli oyun dediler EU bomboş ilginç bir şekilde niye bilmiyorum

Oyun Eu da şuan full çekiyor. Oyunda yanlız serverlar ayrıldı 24lvl -50lvl -60lvl olarak ayrıldı herkez serverin da takılıyor. Anime tarzı bir oyun lakin Grafikleri akıcı ve çekici yanlız 40lv görmen lazım. Vindustus bende oyandım fazla sarmadı ama Dn gerçekten emek vererek bir oyun Lvl kasmaktan sıkılan için Pvp deneyimi mükemmel üstü Knight tan sonra böyle bir deneyim tatmak güzeldir.
    Bu oyunun tek kötü Türkiye'de açılması ve belirli kişiler tarafından adı çıkması.) bilmiyorum ama açılmadan kapanan server olacağa benziyor nedersiniz.

• dragonnestturkiye kullanıcısına yanıt
    Tr de tutacagını hiç sanmıyorum zaten çöp server. Bu oyunu oynayanlar o sunucuda başlamasın boşa zamanınız daha değerli. 2-3 ay sonra kapanınca üzülürsünüz harcadığınız zamana

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.