Şimdi Ara

Dragon Nest TR serverına başlamak mantıklı mı? (Mayngames)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkçe dil desteği olan yeni bir mmorpg arayışındayım. Kriterlerim arasında henüz yeni açılmış olması var. Atı alanın üsküdarı geçtiği oyun istemiyorum. Kesinlikle paraya dayalı olmasınıda istemiyorum. Mayngamesin 2-3 ay önce türkçe olarak açtığı dragon nest gözüme ilişti. Oyun hakkında bilgi sahibi değilim ancak videolarını izleyince kafama yatıyor. Tek korkum firmadan yana. Mayngames aşırı derecede para düşkünü bir firma. Bütün oyunları yoğun şekilde para üzerine kurulu. Dragon nest şuan ne alemdedir bilmiyorum ama ilerleyen aylarda adım gibi eminim bu oyunuda para üzerine kurup, parayı verenin kral olmasını sağlayacaklardır.

Sizce dragon nest tr ye başlanır mı?

Aradığım kriterler;

- Türkçe dil desteği
    - Açılalı 6 ayı geçmemiş olmalı
    - Mümkün olduğunca para üzerine kurulu olmasın

EDİT: Seçeneklerimin arasına city of steam diye bir oyunuda ekledim bunuda düşünüyorum.http://tr.steamcity.xcloudgame.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YshtolaRhul7017 -- 1 Nisan 2015; 2:04:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: byjackal911

Türkçe dil desteği olan yeni bir mmorpg arayışındayım. Kriterlerim arasında henüz yeni açılmış olması var. Atı alanın üsküdarı geçtiği oyun istemiyorum. Kesinlikle paraya dayalı olmasınıda istemiyorum. Mayngamesin 2-3 ay önce türkçe olarak açtığı dragon nest gözüme ilişti. Oyun hakkında bilgi sahibi değilim ancak videolarını izleyince kafama yatıyor. Tek korkum firmadan yana. Mayngames aşırı derecede para düşkünü bir firma. Bütün oyunları yoğun şekilde para üzerine kurulu. Dragon nest şuan ne alemdedir bilmiyorum ama ilerleyen aylarda adım gibi eminim bu oyunuda para üzerine kurup, parayı verenin kral olmasını sağlayacaklardır.

Aradığım kriterler;

- Türkçe dil desteği

EDİT: Seçeneklerimin arasına city of steam diye bir oyunuda ekledim bunuda düşünüyorum.http://tr.steamcity.xcloudgame.com/

Kardeşim MANY GAMES firması ismi geçince hemen geçmelisin hem para düşkünü hemde sabıkalı daha önce açılan AİKA,TRUVA online oyunlarını açıp 6 ay ile 1 yıl içinde kapattılar ki her iki oyunda pvp si gayet güzel oyunlardı Dragon nesttinde şurda 6 ayı var benden söylemesi.
    city of steam oyunu güzel tavsiye ederim eğer firmadan dolayı bir sıkıntı yoksa tabii.

• ++++
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.N.E.Y.H.

quote:

Türkçe dil desteği olan yeni bir mmorpg arayışındayım. Kriterlerim arasında henüz yeni açılmış olması var. Atı alanın üsküdarı geçtiği oyun istemiyorum. Kesinlikle paraya dayalı olmasınıda istemiyorum. Mayngamesin 2-3 ay önce türkçe olarak açtığı dragon nest gözüme ilişti. Oyun hakkında bilgi sahibi değilim ancak videolarını izleyince kafama yatıyor. Tek korkum firmadan yana. Mayngames aşırı derecede para düşkünü bir firma. Bütün oyunları yoğun şekilde para üzerine kurulu. Dragon nest şuan ne alemdedir bilmiyorum ama ilerleyen aylarda adım gibi eminim bu oyunuda para üzerine kurup, parayı verenin kral olmasını sağlayacaklardır.

Aradığım kriterler;

- Türkçe dil desteği

Kardeşim MANY GAMES firması ismi geçince hemen geçmelisin hem para düşkünü hemde sabıkalı daha önce açılan AİKA,TRUVA online oyunlarını açıp 6 ay ile 1 yıl içinde kapattılar ki her iki oyunda pvp si gayet güzel oyunlardı Dragon nesttinde şurda 6 ayı var benden söylemesi.
    city of steam oyunu güzel tavsiye ederim eğer firmadan dolayı bir sıkıntı yoksa tabii.

kesinlikle katılıyorum Tr yerine euya kayıt almak için uğraş parasız oynayan biri olarak şunu söylemeliyim ki ac ile alım yapandan tabiki eksiğim var ama alın teriyle karaketiri belirlis seviyeye çıkartabiliyorsun.

• asasin sınıfı gelseydi bende başlıcaktım ama eski sürümden başlatmışlar oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

asasin sınıfı gelseydi bende başlıcaktım ama eski sürümden başlatmışlar oyunu

Diğer arkadaşında dediği gibi firmanın adı mayn games değil many games olması lazım zira onu hak ediyorlar. Sizin dediğiniz sürüme gelene kadar oyun kapanır

Bigpoint'in drakensang isimli oyunu cezbetti beni ona başlamayı düşünüyorum, düşünmeyide geçtim yarın başlıycam. Evet bigpointte çok paragöz bir firma, evet drakensang da paraya dayalı bir firma ama ne bileyim oyun cezbetti. Başlayıp bir şans vermek istiyorum. Oyunda biraz ilerleyip para verme aşamasına gelince müsade isterim zaten. Maksadım deneyip bir şans vermek.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

asasin sınıfı gelseydi bende başlıcaktım ama eski sürümden başlatmışlar oyunu

Diğer arkadaşında dediği gibi firmanın adı mayn games değil many games olması lazım zira onu hak ediyorlar. Sizin dediğiniz sürüme gelene kadar oyun kapanır

Bigpoint'in drakensang isimli oyunu cezbetti beni ona başlamayı düşünüyorum, düşünmeyide geçtim yarın başlıycam. Evet bigpointte çok paragöz bir firma, evet drakensang da paraya dayalı bir firma ama ne bileyim oyun cezbetti. Başlayıp bir şans vermek istiyorum. Oyunda biraz ilerleyip para verme aşamasına gelince müsade isterim zaten. Maksadım deneyip bir şans vermek.

Ben güzel oyun bulayımda many games olsun problem değil ama bulamadım knight ve hero dan sonra uzun soluklu oynadığım oyun yok ha bir ara forsaken world türkiye açılmıştı onu oynamıştım onunda yöneticileri oyunu batırdı.

drakensang a baktım o oynanış tarzı bana göre değil.Hack slash mı deniyordu neyse knight'a tekrar mı başlasam Ama oyun artık çekici gelmiyor sıkıldık.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir oyunda karar kılabilirsek sana eşlik edebilirim,beraber oynayabiliriz.
  • quote:

Bir oyunda karar kılabilirsek sana eşlik edebilirim,beraber oynayabiliriz.

Aradığım oyunu bulamadım black desert, echo of soul ve cabal 2 yi bekliyorum.Tera oynuyorum ama bilgisayar çok kasıyor diye bırakacağım oyunu hiç zevk alamıyorum.Forsaken world gibi güzel oyun varsa tavsiyen bakarım.
  • istersen linkini verdiğim city of steam a başlayalım
  • quote:

istersen linkini verdiğim city of steam a başlayalım

O oyunu sevmedim bu yukarıda dediğim gibi sağlam oyunlara başlamak istiyorum swtor ve dragons prophet indirdim 3-4 level oynayıp girmedim onlara tekrar bakacağım rift oynuyordum oda pek sarmadı diye girmiyordum tekrar bir bakacağım.Echo of soul mayısta betaya geçiyormuş galiba umarım açık betaya geçer kapalı betayla uğraşmayız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.