Arkadaşlar 2sinden birine baslamayı dusunuyorum sızce hangısı benı bılgılendırırmısınız bırde dn cherry block tu en son duydugumda hala oyle mı?
C9'u neden bıraktın? Onca kastık :D
cbt fazla kasmak ıstemıyorum sıkılıpta obt baslamam falan ondan :D
Şu anda block yok Dragon Nest denedim az önce ama anime grafikler pek sevmiyorum.
cherry de demi :)
quote:
Orijinalden alıntı: SnPDoGG
cherry de demi :)
Evet
indiriyorum ozaman çok sağol bir ara öyle duymustum denedım gırıste hata verıyordu ıyı oldugu denedıgın cok sağol :) iyi kasmalar c9 da :)
quote:
indiriyorum ozaman çok sağol bir ara öyle duymustum denedım gırıste hata verıyordu ıyı oldugu denedıgın cok sağol :) iyi kasmalar c9 da :)
Turnuvaya giricek halimiz yok nasıl olsa karakterleri en azından 20 levela kadar getirip denemeyi düşünüyorum kafama uygun bişeyler bulursam OBT adam gibi başlarız.
quote:
Orijinalden alıntı: Etheren
quote:
Turnuvaya giricek halimiz yok nasıl olsa karakterleri en azından 20 levela kadar getirip denemeyi düşünüyorum kafama uygun bişeyler bulursam OBT adam gibi başlarız.
30 oldum +8 item bastım yeter bu kadar cbt turnuva ıcın gunde 15 saat onlıne olmam lazım ben en fazla 5 oda hafta ıcı :)
Dragon Nest SEA da block var diye biliyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme