Şimdi Ara

Dragon's Dogma: Dark Arisen (2013) [ANA KONU] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
278
Cevap
6
Favori
13.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Onu kapatmıştım denedim yine aynısı oldu. Meger kapattıktan sonra kaydetmiyormuşum. Buraya yazacaktım aslında unutmuştum saol cevap verdigin için.

Sorunun çözümü : Eger böyle bi sıkıntı var ise Online baglanmaya çalışıyorsunuz demek. Ayarlardan online kısmını off yaparak sorunu çözüyoruz :)

Bu arada oyun çok hoşuma gitti. Mage yaptım ana karakteri. Yanımada priest + archer + warrior aldım. Varmı öneri ? Birde, ilk dogdugumuz şehirde bi quest gösteriyor. Mavi işaretli. Limanda iskelede tam orayı gösteriyor. Gidiyorum oraya yanımdaki pawnlar konuşuyor balık tutmak için güzel bi yer falan ama hiç bişey olmuyor öyle kaldı o mavi işaret anlamadım.

Bunun dışında haritada neler yapılabilir ? Questlerin seni yönlendirmedigi yerlere kafama göre girip çıkmak mantıklımı ? Oyunda bak bunu yap olmazsa olmaz dediginiz şeyler varsa mutlaka yazmanızı isterim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stormfang -- 11 Ağustos 2016; 19:00:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mediv

Onu kapatmıştım denedim yine aynısı oldu. Meger kapattıktan sonra kaydetmiyormuşum. Buraya yazacaktım aslında unutmuştum saol cevap verdigin için.

Sorunun çözümü : Eger böyle bi sıkıntı var ise Online baglanmaya çalışıyorsunuz demek. Ayarlardan online kısmını off yaparak sorunu çözüyoruz :)

Bu arada oyun çok hoşuma gitti. Mage yaptım ana karakteri. Yanımada priest + archer + warrior aldım. Varmı öneri ? Birde, ilk dogdugumuz şehirde bi quest gösteriyor. Mavi işaretli. Limanda iskelede tam orayı gösteriyor. Gidiyorum oraya yanımdaki pawnlar konuşuyor balık tutmak için güzel bi yer falan ama hiç bişey olmuyor öyle kaldı o mavi işaret anlamadım.

Bunun dışında haritada neler yapılabilir ? Questlerin seni yönlendirmedigi yerlere kafama göre girip çıkmak mantıklımı ? Oyunda bak bunu yap olmazsa olmaz dediginiz şeyler varsa mutlaka yazmanızı isterim :)

balıl tutmak için iyi bi yer dedikleri ek paketin getirdigi ada olabilir bitterblack miydi neydi . Geceyarısı git oraya bi kadın olucak . Tabi dark arisen ek paketi yüklüyse . Ve oyuna ilk başladıgımda bende bazı yerlere kafama göre girdim bi zararı olmadı ama ikinci başladıgımda kafama göre girdigim magaraların genelinin bi görevi varmış kafama göre girince iptal olmuş o görevler anladıgım kadarıyla . Ama dedigim gibi girersende pek bi zararı olucagını düşünmüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Dark arisen yüklü evet. Birde gece giderim o zaman bakalım. Mage skillerimde hangi yolu izlemem gerekiyor ? Hepsini almalımıyım ? Alsam bile hepsini aktif kullanmak çok zor zaten şuanda tek vuruş skilli var oda ateş topu. Gerisi buffluyoruz adamları
  • büyücü becerileri konusunda pek bi bilgim yok . Hepsini almak bi yana kullanıcaklarını al cünkü ilk başlarda puan sıkıntısı cok cekersin . İlerleyen zamanlarda keyfi olarak hepsini alırsın .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha önce hiç bir rpg büyücü sınıfı denemedim. DD ya büyücü olarak başlamak istiyorum. nasıldır pişman olmayayım sonra
  • Oyun çok zormuş. Daha oyunun başlarında sayılırım. Kale gibi bir yer var geçidi açacağız. Yolda 2 tane dev çıktı karşıma uğraşa uğraşa 1 saatte öldürdüm bunları. Sonra bir tane de kalenin surlarında çıktı karşıma. Bana bir koydu surlardan aşağı uçtum. Gitti o kadar oynadığım yer
  • Oyunu iyice öğrendim akıyorum artık Son 3-4 yıldır böyle kendini oynattıran oyun oynamamıştım. Günde 3-4 saat oynuyorum beklediğimden çabuk bitecek gibi
    RPG severler listesine eklesin.
  • Oyun süpermiş, zorluğu ise oyunu daha çekici yapıyor. Keşke grafikler biraz daha iyi olsaymış. Strider ile oynuyorum, blok yapmıyor herhalde bu.
  • Aerospace kullanıcısına yanıt
    Zorluk demiştim, onu psikopatça zorluk olarak düzeltmek gerekiyor.

Bu arada onuna SweetFX yapınca gerçekten SKYRIM mertebesine çıktı. Grafiklerde eksiklik ortadan kalktı.

Neyse basit bir eşlik etme görevi aldım, Mercedes için, hatun zaten çok basit ya parkda bir yürüş falan dedi. En son 4 saat falan olmuştu halen başaramamıştım, neyse sonra zor kısımları falan geçtim, neyse hatun öldü dedim neyse load yaparım da kapının arkasında ne var göreyim, kapıyı geçtim ve oyun otomatik save etti , görev oldu nanay
    Oyunu bitirdim ben, 2-3 yıldır oynadığım en iyi oyun. Günde 5 saat oynamadan rahat edemiyordum

Sık sık kendin manuel save yap. Acayip bir save sistemi var oyunun. Bir şey denemek için save-load yapıyordum. Sonra birden autosave çakıyordu, benim save uçuyordu. Autosaveden devam etmek zorunda kalıyordum. O yüzden deneysel takılma
    Oyun ilgili verebileceğim en iyi bilgi kesinlikle eşlik etme görevi yapmamanız olacaktır. %95 i uğraştırdığına değmiyor.
    İlla yapacağım diyorsanız, güçlü bir karakter ile taşımayı deneyebilirsiniz hedefi gerçi öyle bile sorun çıkarabiliyor yapay zeka...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aerospace

Zorluk demiştim, onu psikopatça zorluk olarak düzeltmek gerekiyor.

Bu arada onuna SweetFX yapınca gerçekten SKYRIM mertebesine çıktı. Grafiklerde eksiklik ortadan kalktı.

Neyse basit bir eşlik etme görevi aldım, Mercedes için, hatun zaten çok basit ya parkda bir yürüş falan dedi. En son 4 saat falan olmuştu halen başaramamıştım, neyse sonra zor kısımları falan geçtim, neyse hatun öldü dedim neyse load yaparım da kapının arkasında ne var göreyim, kapıyı geçtim ve oyun otomatik save etti , görev oldu nanay

Selamlar,

Sweetfx için indirme linki verir misiniz? Sitelerinde pek çok dosya mevcut. Hangisini deneyeceğimi şaşırdım :)

• JAX kullanıcısına yanıt
    https://sfx.thelazy.net/games/game/1209/ bu siteyi kullan.

Dark Arisin 2.0 güzel.

Swwetfx buradan en üsttekini kullandım.https://sfx.thelazy.net/downloads/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aerospace

https://sfx.thelazy.net/games/game/1209/ bu siteyi kullan.

Dark Arisin 2.0 güzel.

Swwetfx buradan en üsttekini kullandım.https://sfx.thelazy.net/downloads/

Teşekkürler

• siberarmi kullanıcısına yanıt
    hocam tek bir karakter ile yani grup olmadan ( tek karakterle oynamayı daha çok seviyorum ) oyunu bitirme ihtimalim var mı ? Oyunu almayı düşünüyorum hazır indirimdeyken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ungalath

hocam tek bir karakter ile yani grup olmadan ( tek karakterle oynamayı daha çok seviyorum ) oyunu bitirme ihtimalim var mı ? Oyunu almayı düşünüyorum hazır indirimdeyken.

Yanindaki karakterler öldüğünde spawn etmezsen tek başına oynayabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GATIRCAN

quote:

peki ilerleme şansım var mı bu şekilde ? bosslarda vs illa ki grup halinde mi hareket etmek gerekiyor ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GATIRCAN

quote:

peki ilerleme şansım var mı bu şekilde ? bosslarda vs illa ki grup halinde mi hareket etmek gerekiyor ?

İlerleyemezsin. Oyun boş yere koymadı o yoldaşları. O can'cının can basmalarını çok ararsın sonra. :D

• Bi ara denemek lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ungalath kullanıcısına yanıt
    Çok zor, oyunu yalayıp yutman lazım, hangi canavara nasıl saldırmak lazım onları bilmen lazım ve belli sınıflarda belli seviyeye gelmen lazım. Uğraştığına değmez kısaca sadece 2 karakterle bile uğraştırıyor.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.