Şimdi Ara

Dragon's Dogma: Dark Arisen (2013) [ANA KONU] (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
278
Cevap
6
Favori
13.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ps3 de fark arisen ek paket mi yani direk fark ariseni alsam oynayabilir miyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar oyuna yeni başladım ve uzun vadede oynayacağım gbi gözüküyor. Fighter sınıfıyım şuan(kılıç, kalkan kullanan oydu sanırsam) Skiller ve nasıl kullanıldıkları hakkında bilgim yok , verebileceğiniz taktik , bilgi vesaire varsa sevinirim.
  • Royal Flush kullanıcısına yanıt
    Ben gamepad ile oynuyordum. L1 veya R1 + A,B,X,Y tuşlarıyla yapılıyordu diye hatırlıyordum.
  • Bu oyuna TR yama çıksa şansı var mıdır?Bir konuda vardı birisi iptal etmiş.
  • oyun cok kısa değilmi banamı oyle gelıyor
  • Oyun çok iyi olmuş pc de daha önce konsolda oynamıştım, ayrıca gtx 1050ti ile max ayarlarda yağ gibi akıyor oyun.
  • Chasing shadow görevinde not defteri mi bişey eksik diyo tamamla gel gibi bişiler diyo yardımcı olacak var mı

• Şu oyuna nasıl Türkçe yama çıkmaz aklım almıyor öyle güzel ki..
  • Oyunun dosyalarini nasil açarız ya bileb birisi var mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanmcaglar -- 20 Mayıs 2018; 19:29:48 >
  • furkanmcaglar F kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/dragon-s-dogma-dark-arisen-turkce-yama-iptal--113896160

Bu konudaki birkaç farklı mesajda faydalanılabilecek araç ve belgeler paylaşıldı. inceleyin.
  • Teşekkür ediyorum Bi göz atmak istedim de

• Gece başladım mage açtım 14 level oldum aralıksız altı saat falan oynadım. Ambiyans keşif hissi haritası her şeyi mükemmel. Görev sistemi divinity original sin oyunlarını andırıyor sizi haritada çoğu zaman başıboş bırakmasıyla. Sorcerer olarak devam etmemin daha faydalı olacağı söyleniyor hatta onuncu seviyede sınıf degistirsem daha iyiymiş sanırım ancak oldu artık. Yalnız pek hasar vuramiyorum kolay modda oynadığım halde bu da epey can sıkıyor acaba archer mı gitseydim diyorum. Olmazsa bir yan karakter de archer açarız. Zamanında oyun çıktığı hafta voidu 36 liradan satıyordu keşke alsaymisim ne büyük bir oyunu ıskalamışım. Görünen köy rahat 100 saat devirirsin diyor bakalım. Statlari otomatik vermesi de biraz üzücü.

• Zebercet kullanıcısına yanıt
    Oyunun güzel tarafı istediğiniz zaman istediğiniz sınıfa geçebilme. Sorcerer oyunda en kuvvetli ve yıkıcı büyülere sahip, düz mage kalmayın derim.
    Magick özelliğiniz yükselince Magick archer da çok geçerli bir sınıftır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Oyunun güzel tarafı istediğiniz zaman istediğiniz sınıfa geçebilme. Sorcerer oyunda en kuvvetli ve yıkıcı büyülere sahip, düz mage kalmayın derim.
    Magick özelliğiniz yükselince Magick archer da çok geçerli bir sınıftır.
    Vay siber hocam selam siz yazar mıydınız. valla bugün sıfırdan assassin açtım alayına dalıyorum. Büyücü sınıfı bana kulfet gibi geldi. Hem bosslarin sırtına tirmanmanin da mantığı var artık. Teleport taşlarını yerleştirip haritayı da biraz ogrenirsem tamam. Sahi bug oldu adamın birinin evinde adamla konuşmam lazım. Gittim arıyorum tariyorum adam yok. Döndüm geliyordum ki fark ettim adam evin damında duruyor.

Görevin adı Land of Oportunity. Bulmam gereken adamın adı da Jasper. Bu görevde glitch oluşabiliyormuş. Daha sonra tekrar geleceğim umarım böyle kalmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 24 Eylül 2018; 18:42:51 >

• Arkadaşlar bunu nasıl çözerim ya ana görev bir de takıldı kaldı gel de kanser olma. Ne salak glitch bu ya. Adamın ismi Pip konuşmam gerekiyor ama adam damda geziyor. Düzelir diye epey bir dolaştım haritayı yan görev falan yaptım geldim düzelmemiş.

Dragon's Dogma: Dark Arisen (2013) [ANA KONU]

• Zebercet kullanıcısına yanıt
    O glitch değildi galiba. Çocuk kaçıyordu, çatıya falan çıkıyordu o görev sanırım. Şimdi hatırlayamıyorum ama oyunun tırmanma mekaniklerini kullanabileceğin alçak yerler ara. Etraftaki evlere bak, çatıdan çatıya falan atlaya atlaya gidiyordun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GATIRCAN -- 24 Eylül 2018; 23:28:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GATIRCAN

O glitch değildi galiba. Çocuk kaçıyordu, çatıya falan çıkıyordu o görev sanırım. Şimdi hatırlayamıyorum ama oyunun tırmanma mekaniklerini kullanabileceğin alçak yerler ara. Etraftaki evlere bak, çatıdan çatıya falan atlaya atlaya gidiyordun
    He ya veletmiş bu çatıya kaçmış. Oyun iyi de çok dağılıyor bir süre sonra fast travel da sıkıntılı onca yaratığın yeniden spawn olduğu yolları tekrar tekrar katetmek sıkıyor insanı. Biraz daha devam edeceğim yine de.

• Uğraşmak zorunda değilsin yaratıklarla, bas geç yanlarından.

İlerlerde daha çok portal taşı bulabiliyorsun. O kadar da sorun olmuyor fast travel. 4 5 tane bulmuştum sanırım ben.

Dark arisen dlc sine giriş bir de. Orada façanı aşağı alsınlar bir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GATIRCAN -- 25 Eylül 2018; 0:38:49 >
  • Harita küçük duruyor sanki öyle çok büyük değil gibi haksız mıyım? Sınırları az çok belirledim gibi. Ve haritayı daha detaylı kılan bir item falan var mı oyunda? Biri geçmiş mesajlarda oyun içinde bir harita bulduğunu bu sayede görevleri daha detaylı görebildiğini söylemiş yanlış anlamadıysam. Sahi kolay modda oynuyorum yaratıkların canı bitmek bilmiyor. Bunun zor modu falan nasıl acaba. Tabii tüm zorluk can havuzu gibi. Üç vuracağın yerde on vuruyorsun. Zaten bana kalırsa böyle oyunlarda zorluk modu olmaması lazım. Dark soulsta yok mesela. Ama savaşlar epey güzel geçiyor oyunun en hoş tarafı ambiyansı. Grafikler muazzam değil ama ışık oyunları sayesinde göze çok hoş görünüyor. Hakikaten fantastik bir dünyada ekibimle yaratık peşinde koşuyor gibiyim. Bu hissi witcher 3 bile vermemişti. Taş gözlem kestim on beş dakika falan sürdü çok da keyif aldım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar internette karakter rehberlerine bakıyorum. Hangi sınıf olursa olsun mesela 1-10 level fighter, 10-24 level sorcery, 25-40 warrior gibi geliştirin deniliyor. Sebebi nedir?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.