Spoiler,mesajı görmek için tıklayın.![]() |
Dragon's Dogma II (2024) [PC ANA KONU] (15. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Oyunda çare bitmiyor hocam mesela oraya başka birini atayabiliyormuşuz işte
çok enteresan herifler neleri düşünmüş :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocankoi -- 31 Mart 2024; 10:12:27 > -
-
-
Coral Snakes'i yaptım evet, deneyeceğim teşekkür ettim. Gerçekten çare tükenmiyor oyunda
Edit: İncelemene tamamen katılıyorum, güzel bir inceleme olmuş eline sağlık. Konuda SS'lenmeye başlanmış en sevdiğim
Oyunun hikaye ve sunum taraflarında benim için daha iyi olabilecek tarafları vardı, daha iyi yaparlar demiştim. Ama TES oyunlarını sever biri olarak bu sunum bu sahneler bile bulunmaz nimet. Sadece oyun potansiyelini tamamen kullanamamış. Artık 3. oyuna bakalım ilk oyuna göre dünyayı hazırlamışlar zaten, gül gibi yeni bir IP'si oldu oyun dünyasının.
Yine de TES'lerden sonra başından kalkmak isteyip kalkamadığım bir oyun DD2, çok beğenerek oynuyor DLC'leri şevk ile bekliyorum.
2. edit; coral snakes'i yaptım sanıyordum yapmamışım, direkt sonraki bağlı göreve devam edip bitirdiğimi hatırladım. Hugo yok görev patladı, NG+ ya kaldı iş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi innorvous -- 31 Mart 2024; 21:52:42 >
-
-
Coral Snakes tayfasının hatrı sayılır bir içeriği var, bir süre sonra mekan da değiştiriyorlar. Ben özellikle hepsini biriktirip bir arada yapmıştım ondan sorun çıkmadı. Tek sıkıntı yaşayan Hugo'nun geçtiği dükkanın sahibi Isaac oldu. İbrahim efendiye gidip Isaac'in istediğini kopyalatmak aklımdan geçmişti ama esas olan ile ne olacağını merak ettiğim için esası götürdüm, adamın hayatı mahvoldu.
Hugo'nun gidebileceği en iyi yer Wilhelmina'nın yanı, onun için de Wilhelmina'nın kendi görevini tamamlamak gerekiyor.
-
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Oyunda kırmızı ile işaretli düşman noktaları çıkıyormuş galiba (kırmızı ejder kanadı simgesi değil), bunlar bende çıkmadı. Talos'u tek kolu kopmadan durdurursak o noktalarda bize yardım etme mevzusu varmış. Veya kolu kopmadan durduramazsak açılmama durumu varmış onlar gliba ama hem çok spoiler yememek için hemde iniglizce olduğu içi çok bakmadım konuya. Bilen varsa bu olayı açıklayabilir mi? :/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocankoi -- 31 Mart 2024; 23:28:41 > -
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Talos’u mancınıklara gelmeden zayıf noktalarını patlatarak durdurursanız, ilerleyen bölümde sizin pawnınızın gücünü kullanarak bir düşmanı saf dışı bırakıyor, oldukça keyifli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Ben Talos'un kolu kopmadan ve Volcanic Island varmadan durdurdum, dünya gerçek haline büründüğünde yanına gittim. Yanına gidince Pawn Talos'a güç verdi ve 2 tane bossu halletti. -
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.@CheKD Çok teşekkür ederim. Şuan bende Talos parçalanmış halde... ne kolu var ne bacağı o noktaya gelmeden durduramadım yani. Ama oyunu henüz bitirmedim şimdi ben oyunu Godsbane kılıcıyla kendimi öldürerek sonlandırmış olsam Talos hala kolu kırık mı olacak? -
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Ben onu ne şekilde bıraktıysam o şekilde kaldı. Dünyanın gerçek hali ortaya çıkınca haritada göstermeye başladı ve yanına gittim. Lord Phaesus ve Ambrosius'u orada buldum, onlarla konuşacaktım ama öncesinde pawn Talos'un içerisine çekildi ve tekrar canlandı. Sonrasında dağa doğru çıkıp gökyüzünden gelen iki boss'u indirdi, ilki kolunu kopardı ikincisi kafasını sonrasında pawn içerisinden çıktı ve görev tamamlandı. -
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Bende bıraktığımız gibi göreceğimizi sanıyorum... Göremeyeceğim o anları Tek seferde oyunu temize çıkartmak zor anladığım kadarıyla. Bir yerlerden tavsiye almak önemli dark souls'lardan falanda çok almış oyun görev mantığını ama neyse ki o kadar da uçuk değil görev mantığı. Size ve SAVIAR'a Çok teşekkür ederim sayenizde baya bir şey öğrendim oyunda.
-
-
Hocam oyun mu karekter mi ateş ediyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Oyunda ediyor hocam
-
Sizi yavaştan Stellar Blade’e doğru alalım hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X