< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Dragon's Dogma II (Çıktı) [PC ANA KONU] (21. sayfa)
-
-
o kadar güzel oyun ama bir o kadar da berbat optimizasyon. 2024 yılında ortalama bir ekran kartı ile 1080p'de 50-60 fps ( o da dış mekanlarda çok detayın olmadığı yerlerde. şehirlerden falan bahsetmiyorum) almak çok saçma. bir de alt-tab yaparsanız oyun esnasında geri döndüğünüzde fps daha da düşüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edwardweo -- 30 Eylül 2024; 11:53:15 > -
Hayır soulslike değil, daha çok Zelda BOTW tarzı bir open worlda sahip. Optimizasyon ilk güne göre daha iyi, dün denedim her şey ultrada stabil 90 a kitli şekilde oynadım. Şehir içinde düşüyor tabiki çok npc olduğu için ama onun haricinde dış dünyası fena değildi. Tabi yine de harika diyemem ortalama bir optimizasyon diyebiliriz.
-
Geçen indirimde alayım dedim kaçırmışım. Sonbahar veya kış indirimine kaldı şayet arada indirim yapmazlarsa. Path Tracing ile olağanüstü görünüyor bu oyun.
-
Ben de geçende indirimde alsam mı dedim, kaldı.
Baktım PS5 tarafında 1.200 gibi bir fiyatı vardı, öyle aldım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ormanci -- 4 Ekim 2024; 12:14:32 > -
Geçen hafta uygun fiyata oyunu forumun ikinci el kısmında key olarak aldım. Merak ettiğim oyunu ilk oyundan ayrı reboot olarak biliyorum, onu oynamamıza gerek yok sanırım.
-
Oyun 3.3 milyon sattı.
www.bolumsonucanavari.comDragon’s Dogma 2, 3.3 Milyon Adet Sattıhttps://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Dragons_Dogma_2_33_Milyon_Adet_Satti-122662.htm -
Oyun port edilmiş öyle değil mi? PC'de 2070 Super anca 90 fps alıyor, ne kadar kısarsam kısayım çok fena.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X