Şimdi Ara

Dragon's Dogma II (Çıktı) [PC ANA KONU] (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
409
Cevap
21
Favori
17.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu oyun souls tarzı mı ? Birde optimizasyon sıkıntılımı hala

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • o kadar güzel oyun ama bir o kadar da berbat optimizasyon. 2024 yılında ortalama bir ekran kartı ile 1080p'de 50-60 fps ( o da dış mekanlarda çok detayın olmadığı yerlerde. şehirlerden falan bahsetmiyorum) almak çok saçma. bir de alt-tab yaparsanız oyun esnasında geri döndüğünüzde fps daha da düşüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edwardweo -- 30 Eylül 2024; 11:53:15 >
  • canlee89 kullanıcısına yanıt

Hayır soulslike değil, daha çok Zelda BOTW tarzı bir open worlda sahip. Optimizasyon ilk güne göre daha iyi, dün denedim her şey ultrada stabil 90 a kitli şekilde oynadım. Şehir içinde düşüyor tabiki çok npc olduğu için ama onun haricinde dış dünyası fena değildi. Tabi yine de harika diyemem ortalama bir optimizasyon diyebiliriz.

• Geçen indirimde alayım dedim kaçırmışım. Sonbahar veya kış indirimine kaldı şayet arada indirim yapmazlarsa. Path Tracing ile olağanüstü görünüyor bu oyun.

• Ben de geçende indirimde alsam mı dedim, kaldı.

Baktım PS5 tarafında 1.200 gibi bir fiyatı vardı, öyle aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ormanci -- 4 Ekim 2024; 12:14:32 >
  • Geçen hafta uygun fiyata oyunu forumun ikinci el kısmında key olarak aldım. Merak ettiğim oyunu ilk oyundan ayrı reboot olarak biliyorum, onu oynamamıza gerek yok sanırım.

• Oyun 3.3 milyon sattı.

www.bolumsonucanavari.com
    Dragon’s Dogma 2, 3.3 Milyon Adet Sattı
    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Dragons_Dogma_2_33_Milyon_Adet_Satti-122662.htm
  • Oyun port edilmiş öyle değil mi? PC'de 2070 Super anca 90 fps alıyor, ne kadar kısarsam kısayım çok fena.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.