Şimdi Ara

Dragon Slayer hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben dragon slayer kullanan bi char yaratmak istiyorum. sizce hagi ırk we hangi class ları seçmemi önerirsiniz?

• orc >>>destroyer
  • dargon slayer=orc >>>destroyer
  • orc zaten öküz gibi birde dragon slayer daha ne diyeyim..
  • Bide bişi demeyimi düşünüyon +1.jpg
  • Oyun Bölümü Genel Kuralları

2-) Konulara gereksiz mesajlar atmamaya özen gösterelim. Örneğin sadece smiley, +1 ve tek kelimelik cevaplar vermemeye özen gösterelim.

...........................
  • Dragon Slayer nasıl bir silahtır arkadaşlar bahsedin bakam
  • Grade + Worn Slot P. Atk. M. Atk. Crystal Count
    A Two-Handed 282 114 2160
    Hos 1 goruntu psikolojik savas taktigi olabilir rakibi korkutur goren kacar
    Zariche sword dragon slayeri ezici olarak ncsoft tarafindan cikartilmistir (şaka inanmayin)
     Dragon Slayer hakkında
  • destroyer için en iyi silah dragon slayer değildir,ama dragon slayer için en iyi char destroyerdir
  • baba ben nobless questindeki moblara kesmedigim için gittim bi tane dragon slayer yaptım +9 acaip saglam bi silah tavsiye ederim ama illada dragon slayer kullanmak için orc destoryer acmana gerek yok gladiatorlerde cok iyi kullanıyolar sahsen denedim :D
  • Foto süpppppper güzel. Bayıldım açısı, çiçekler fln... Silahtan ziyade estetik duruşu benim dikkatimi çekti; ama silah da silah breeee.
  • L2 deki en karizma silah diyebilirim.Ne bow olsun ne dual hiçbirisinde bu silahtaki asalet yoktur.hele ki +10,+15 arasında koyu mavi parlaması beni benden alan yegane zevklerimden birisidiryüksek rate serverlarda bufferlarımın elinde (özellikle female sps) her daim dragonslayer bulunur.Dragon Slayer içtenliktir,sevgidir,paylaşma ruhudur,güçtür,özveridir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Leipold

Dragon Slayer içtenliktir,sevgidir,paylaşma ruhudur,güçtür,özveridir...

zuhaha
    baba alti ustu bi silah yaaa

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.