arkadaşlar ben dragon slayer kullanan bi char yaratmak istiyorum. sizce hagi ırk we hangi class ları seçmemi önerirsiniz?
orc >>>destroyer
dargon slayer=orc >>>destroyer
orc zaten öküz gibi birde dragon slayer daha ne diyeyim..
Bide bişi demeyimi düşünüyon +1.jpg
Oyun Bölümü Genel Kuralları
2-) Konulara gereksiz mesajlar atmamaya özen gösterelim. Örneğin sadece smiley, +1 ve tek kelimelik cevaplar vermemeye özen gösterelim.
...........................
Dragon Slayer nasıl bir silahtır arkadaşlar bahsedin bakam
Grade + Worn Slot P. Atk. M. Atk. Crystal Count A Two-Handed 282 114 2160 Hos 1 goruntu psikolojik savas taktigi olabilir rakibi korkutur goren kacar Zariche sword dragon slayeri ezici olarak ncsoft tarafindan cikartilmistir (şaka inanmayin)
destroyer için en iyi silah dragon slayer değildir,ama dragon slayer için en iyi char destroyerdir
baba ben nobless questindeki moblara kesmedigim için gittim bi tane dragon slayer yaptım +9 acaip saglam bi silah tavsiye ederim ama illada dragon slayer kullanmak için orc destoryer acmana gerek yok gladiatorlerde cok iyi kullanıyolar sahsen denedim :D
Foto süpppppper güzel. Bayıldım açısı, çiçekler fln... Silahtan ziyade estetik duruşu benim dikkatimi çekti; ama silah da silah breeee.
L2 deki en karizma silah diyebilirim.Ne bow olsun ne dual hiçbirisinde bu silahtaki asalet yoktur.hele ki +10,+15 arasında koyu mavi parlaması beni benden alan yegane zevklerimden birisidiryüksek rate serverlarda bufferlarımın elinde (özellikle female sps) her daim dragonslayer bulunur.Dragon Slayer içtenliktir,sevgidir,paylaşma ruhudur,güçtür,özveridir...