Şimdi Ara

Dragon soul raid & raid finder (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Grommash

quote:

Orijinalden alıntı: faaty

quote:

Orijinalden alıntı: alkanerkn

evet yeni patch'te gelen 3 zindan gerçekten hem çok kısa hem de çok kolay, 2 tane za ile milleti 6 ay oyaladılar sanırım önümüzdeki yıl mop gelene kadar da bunlarla idare edeceğiz.

Valla eger boyle Olursa birakirim, annual icimde patlar, mecburen gider diablo oynarim. Anlamaliydim Bu annual isinin icinde bit yenii oldugundan

Ayrica sizi bilemem ama, ben ayni bosslari defalarca defalarca kesmeyi sevmiyorum. Once rf ile kes, sonra normal kes, sonra heroic. Boyle oyun mu olur. Ayni seyi isitip isitp getirmekten ne farki var

Cidden inanmak istemiyorum bu patchin catanin son patchi olduguna. Kesin birseyler daha gelecektir, pandaya kadar bunlarla dolduramazlar oyunu

Catanın son patchi bu başka content pacthi gelmiycek MoPa kadar.Bir iki uyduruk event gelir sonlarına doğru paketin o kadar.

O zaman wow bitmis demektir. Mopun cikmasi 8-9 ayi bulur. Kimse o kadar ay boyunca bu sacma bosslari kesip kesip durmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Casuller yardırmış.
    Birisi de "önce lfr sonra normal sonra hc kes" demiş.
    Yavaş kes arkadaşım, yavaş.

Gören de content dayanmıyor, her şey 1 shot, her tier 5 set hc vs sanır.
    Casual casualliğini bilecek, ona göre yorum yapacak.

(Hardcore değilim.)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Grommash

quote:

quote:

evet yeni patch'te gelen 3 zindan gerçekten hem çok kısa hem de çok kolay, 2 tane za ile milleti 6 ay oyaladılar sanırım önümüzdeki yıl mop gelene kadar da bunlarla idare edeceğiz.

Valla eger boyle Olursa birakirim, annual icimde patlar, mecburen gider diablo oynarim. Anlamaliydim Bu annual isinin icinde bit yenii oldugundan

Ayrica sizi bilemem ama, ben ayni bosslari defalarca defalarca kesmeyi sevmiyorum. Once rf ile kes, sonra normal kes, sonra heroic. Boyle oyun mu olur. Ayni seyi isitip isitp getirmekten ne farki var

Cidden inanmak istemiyorum bu patchin catanin son patchi olduguna. Kesin birseyler daha gelecektir, pandaya kadar bunlarla dolduramazlar oyunu

Catanın son patchi bu başka content pacthi gelmiycek MoPa kadar.Bir iki uyduruk event gelir sonlarına doğru paketin o kadar.

O zaman wow bitmis demektir. Mopun cikmasi 8-9 ayi bulur. Kimse o kadar ay boyunca bu sacma bosslari kesip kesip durmaz

Vay arkadas ne oyunmus her patchde bitip basliyor. LFR bitiren arkadaslar Dragon soulun boyle olduguna sakın aldanmasin NORMAL modu gayet keyifli ve zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Z.K

quote:

Orijinalden alıntı: Ferilan

Şuana kadar wowa gelen en kötü patch bence. Dungeonlar acayip kolay kolay, hatta Zandalari den bile daha kolay.

Dragon soul şaka gibi. LFR de 3-4 boss temizlenebiliyor. Saçmalık. Daha 3 gün oldu paket geleli herkez giyinmiş 397 lerini.

LFR 384 düşürüyor öfkenizi kusmayın artık

Ama nasıl fail oldum nasıl fail oldum. Neyse sonuç olarak 4.3 hayal kırıklığı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Z.K

quote:

Şuana kadar wowa gelen en kötü patch bence. Dungeonlar acayip kolay kolay, hatta Zandalari den bile daha kolay.

Dragon soul şaka gibi. LFR de 3-4 boss temizlenebiliyor. Saçmalık. Daha 3 gün oldu paket geleli herkez giyinmiş 397 lerini.

LFR 384 düşürüyor öfkenizi kusmayın artık

Ama nasıl fail oldum nasıl fail oldum. Neyse sonuç olarak 4.3 hayal kırıklığı.

tamam
  • Wowu kötüleyenlere Bioware para veriyomuş. Şimdi dağılabiliriz.
  • çok basit olmuş dungeonlar zaten taktik bilgisi de istemiyor çoğu tank and spank. hayal kırıklığı oldu biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Annihilan

Wowu kötüleyenlere Bioware para veriyomuş. Şimdi dağılabiliriz.

Tam tersi. Ben bioware'e para verip star wars oynicam bu gidisle :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kril

Casuller yardırmış.

(Hardcore değilim.)

yani aslında cevap dahi vermemek lazım,ciddiye bile almadan gülüp geçmek lazım ama malesef insan bu kırıcı yaklaşımları her zaman kaldıramayabiliyor,bir şeyler yazmamaktan kendimi alıkoyamadım.
    her şeyde fanatizm kötü , işte bu alıntıdaki gibi kimseye çemkirmeden saygıyla,medenice her konuda görüşümü paylaşmaktan vazgeçmeyeceğim.hiç kimse ne olduğunu bilerek ona göre davranma hakkını bir başkasından almaz.böyle sözde bir hakkı insanlara kimse veremez.bu kadar aleni bir video oyunu konusunda bile bu şekilde bir fanatizm,saygısızca ,kabaca insanlara hakaretler etme kafasına nasıl sahip olunabiliniyor?bu oyun şirketi babanızın olsa bu kadar savunmazsınız.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kril

Casuller yardırmış.

(Hardcore değilim.)

yani aslında cevap dahi vermemek lazım,ciddiye bile almadan gülüp geçmek lazım ama malesef insan bu kırıcı yaklaşımları her zaman kaldıramayabiliyor,bir şeyler yazmamaktan kendimi alıkoyamadım.
    her şeyde fanatizm kötü , işte bu alıntıdaki gibi kimseye çemkirmeden saygıyla,medenice her konuda görüşümü paylaşmaktan vazgeçmeyeceğim.hiç kimse ne olduğunu bilerek ona göre davranma hakkını bir başkasından almaz.böyle sözde bir hakkı insanlara kimse veremez.bu kadar aleni bir video oyunu konusunda bile bu şekilde bir fanatizm,saygısızca ,kabaca insanlara hakaretler etme kafasına nasıl sahip olunabiliniyor?bu oyun şirketi babanızın olsa bu kadar savunmazsınız.

dostum sakin ol. ben cevap vermeye bile değer bulmadım zaten :) okudugunu anlamamıs ki zaten. kolaylık ya da zorlugunda değilim ben. bu patch 9 ay nasıl sürecek diyorum, o casual falan bişeler söylüyor :)

• Raidlerin kolay olduğu falan yok, yine taktik gerektiriyor ve öyle gelişi güzel oynayarak kesilmiyor raid bossları.Tabi sürekli LFR yapıyorsanız o 25m olarak girdiğiniz boss 10 sağlam kişiyle temizlenir.Yani LFR nin kolay olduğunu görüpte patch kolay olmuş demeyin.

Dungeon bossları kolay buna bir diyeceğim yok ama zandalari ilk çıktığında herkes çok zor diye şikayet ediyordu.Blizzard hem kolay yapmayacak, hem zor yapmayacak.Peki nasıl yapacak ? Bana kolay gelen şey başkasına zor gelebilir, sonuçta herkesin oynayışı aynı değil.

Resmi forumları takip ediyorsanız birçok kez konu açıldı, raide girmek istiyorum giremiyorum diye.Sebep olarak ach yok ve o yüzden kimse almıyor ve deneme şansı bile vermiyor denildi.Böyle adamlarda var.Sen bu adama casualsin raidde ne işin var mı diyeceksin ? Veya hc raidini yaparken böyle adamlarla birlikte mi gideceksin ? Bu adamların sana zararı olmayacak, sen bu adamlarla muhattap olmayacaksın.Sonuç itibariyle LFR nin hiçbir zararı yok ve raidler LFR dışında çok kolay değil.Eğer çok kolay geliyorsa dışarıda bir hayat olduğunu unutmuşsunuz demektir.

İlk günden raidin bitmeside gayet normal, millet guild olarak ptr realmlerine gidip orada taktikleri, mekaniği vs. herşeyiyle öğreniyor, ilk günde daha önceki raidin hc itemleriyle gelip yeni raidi çok rahat şekilde hiçbir şeye takılmadan bitiriyor.Bunu yapabiliyorsanız sizde bitirirsiniz, yani raidi ilk günden bitirmek ayrı bir yetenek değil.

Adamlar patch notlarını veriyor, ptr realmi açıyor.Notları okursun, ilgini çeken birşey varsa ptr realmine girer oynarsın.Ordan dersinki ben bu patchi 3 ay 5 ay veya ne kadar sürecekse oynarım.Ona göre oyun süreni alıp oynarsın.Kimse zorla oynatmıyor bu oyunu.

Casuallere bu kadar gıcıksanda raid saatlerinde girer guildinle raidini yapar çıkar gidersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ywizzle

Raidlerin kolay olduğu falan yok, yine taktik gerektiriyor ve öyle gelişi güzel oynayarak kesilmiyor raid bossları.Tabi sürekli LFR yapıyorsanız o 25m olarak girdiğiniz boss 10 sağlam kişiyle temizlenir.Yani LFR nin kolay olduğunu görüpte patch kolay olmuş demeyin.

Dungeon bossları kolay buna bir diyeceğim yok ama zandalari ilk çıktığında herkes çok zor diye şikayet ediyordu.Blizzard hem kolay yapmayacak, hem zor yapmayacak.Peki nasıl yapacak ? Bana kolay gelen şey başkasına zor gelebilir, sonuçta herkesin oynayışı aynı değil.

Resmi forumları takip ediyorsanız birçok kez konu açıldı, raide girmek istiyorum giremiyorum diye.Sebep olarak ach yok ve o yüzden kimse almıyor ve deneme şansı bile vermiyor denildi.Böyle adamlarda var.Sen bu adama casualsin raidde ne işin var mı diyeceksin ? Veya hc raidini yaparken böyle adamlarla birlikte mi gideceksin ? Bu adamların sana zararı olmayacak, sen bu adamlarla muhattap olmayacaksın.Sonuç itibariyle LFR nin hiçbir zararı yok ve raidler LFR dışında çok kolay değil.Eğer çok kolay geliyorsa dışarıda bir hayat olduğunu unutmuşsunuz demektir.

İlk günden raidin bitmeside gayet normal, millet guild olarak ptr realmlerine gidip orada taktikleri, mekaniği vs. herşeyiyle öğreniyor, ilk günde daha önceki raidin hc itemleriyle gelip yeni raidi çok rahat şekilde hiçbir şeye takılmadan bitiriyor.Bunu yapabiliyorsanız sizde bitirirsiniz, yani raidi ilk günden bitirmek ayrı bir yetenek değil.

Adamlar patch notlarını veriyor, ptr realmi açıyor.Notları okursun, ilgini çeken birşey varsa ptr realmine girer oynarsın.Ordan dersinki ben bu patchi 3 ay 5 ay veya ne kadar sürecekse oynarım.Ona göre oyun süreni alıp oynarsın.Kimse zorla oynatmıyor bu oyunu.

Casuallere bu kadar gıcıksanda raid saatlerinde girer guildinle raidini yapar çıkar gidersin.

Okudum hepsini, çoğu da bir anlam ifade ediyor.
    Benim mesajlarımı kontrol edenler 3 aşağı 5 yukarı fanatik olmadığımı da görürler.

Tahammül edemediğim şey otu boku eleştirmeleri, düzgün yere de dayandıramamaları bazı arkadaşların.
    Belki o an yazarken çok duyarsız davranmışımdır, kusura bakmayın.
    Yalnız merak ediyorum, bu arkadaşlar deidkleri şekilde olmaması durumunda şikâyet etmeyecekler mi yani?

"pff, çok kolay ya bu, yakın zamanda heroic'idir normalidir hepsini temizler gearımı dizer öteki patch gelene kadar oturup sıkılmaya başlarım" dermiş gibi yorum gördüm, ondan tepki gösterdim.
    Ayrıca her konuda tekrar edilir Bliz fanı-değil polemiği başladığında, ama gene diym:
    Beğenmiyorsanız oynamayın arkadaşlar.

Adamlar herkesin boss kesme şansı olsun, denesin item alsın tatmin olsun, mutlu olsunlar diye LFR sistemini koyuyor, mis gibi işte.
    Bizim amcalarımız da giriyor, 25 man dungeon olduğunu görüp "bu kadar kolay raidle expansion mu geçer hede hödö" diyor.
    Ya kaçınız gidip de PTR'da heroic denedi? Kaçınız 8/8 yaptı bu hafta? Tamam eleştirin, mantıklı eleştirin, insan demez mi "gören de raid-boss dayanmıyor zanneder" diye?

Hiç lafı çevirmeyin, yok biz onu demedik, içerikti, hedeydi hödöydü..
    Ben yazdıklarınızdan ne anladıysam ona gre yorum yaptım.
    Yanlış anladıysam kusura bakmayınız.

Bu arada eleştirilecek mis gibi şeyler var, meselâ LFR'nin suistimal edilmesi gibi.
    Böyle bi' durum varken "bu raid patchi götürür, götürmez" muhabbeti için erken değil mi biraz?

• FL geldiğinden beri wow oynamıyorum 4.3 ile geri dönmeyi planlıyordum arkadaş 4.3 gelmeden 1 hafta önce başladı bende haftaya başlıyordum oh sınavlar bitti rahat rahat deathwinge kadar kasarız diye az önce facebookta guildden bir arkadaş "Deathwing Down!!" yazmış bütün hevesim kaçtı bune daha 2 gün oldu patch geleli adamlar dw kesmiş en az 2 ay raidin tamamını açmadan ara bosslarla oyalarlar diyordum quarter quarter yapıp sonradan dw'yi önümüze koyup zorlu bir boss yaparlar diyordum ama gördüğüm kadarıyla hayal kırıklığı

beğenmediğimiz icc bile bundan kat kat heyecanlıydı
  • Raid finder ile sıraya girebilmek için belirli bi' ilvl gerekiyor mu acaba? Keza bende raid finder sayfasında "sen dur bakalım orda" gibisinden birşeyler çıkıyodu da..
  • beğenmeyen gitsin heroic yapsın.şurda eleştirenlerin %99u ragnaros hc figthını bile görmemiş insanlar.kalkmış oyunun kolaylığından dem vuruyorlar.TBC ye göre tabii ki çok kolay ama abarttığınız kadar değil.keşke lfr olmasaydı bosslar bu kadar ayağa düşmeseydi diyorsanız haklısınız birşey diyemem de heroic yapmadan patche bu kadar eleştiri getirmek de haksızlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: celades

beğenmeyen gitsin heroic yapsın.şurda eleştirenlerin %99u ragnaros hc figthını bile görmemiş insanlar.kalkmış oyunun kolaylığından dem vuruyorlar.TBC ye göre tabii ki çok kolay ama abarttığınız kadar değil.keşke lfr olmasaydı bosslar bu kadar ayağa düşmeseydi diyorsanız haklısınız birşey diyemem de heroic yapmadan patche bu kadar eleştiri getirmek de haksızlık

Raid finderde ciddi dps yapmadım.Yine de 4 boss'u öldürdük acayip kolay.Öyle olmalı zaten.Blue post okumamışlar gelip burda "bıdı bıdı" konuşuyorlar.

@Omara
    372ilvl + gerekiyor.
  • Teşekkür ederim, iyi forumlar..
  • #Kril# Cok dogru yazmissin benim oynadıgım guildde de bu tip yakınmalara giren arkadaslarim vardi ama bu oyunda herkes 10m veya 25m yapacak cevreye sahip degil blizz bunlari dusunerek LFR sistemini devreye soktu.
  • quote:

beğenmeyen gitsin heroic yapsın.şurda eleştirenlerin %99u ragnaros hc figthını bile görmemiş insanlar.kalkmış oyunun kolaylığından dem vuruyorlar.TBC ye göre tabii ki çok kolay ama abarttığınız kadar değil.keşke lfr olmasaydı bosslar bu kadar ayağa düşmeseydi diyorsanız haklısınız birşey diyemem de heroic yapmadan patche bu kadar eleştiri getirmek de haksızlık

bir content son bossunun normalde bile 2 günde indirilmesi sencede garip değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garrosh

quote:

bir content son bossunun normalde bile 2 günde indirilmesi sencede garip değil mi?

Hayır değil.İlk günden dw yi indirenler 6/7 veya 7/7 HC Firelands yapmış yani gearı sağlam ve guildce ptr realmine giderek yeni raidi tanımış olan kişiler.

Dün bizde denedik ve ilk bossu wipe yemeden hallettik.İkinci bossa geldiğimizde o top olayını çözmemiz baya zaman aldı.Bossun bersek süresinide kısa yaptıkları için panik yaptık.Sonuç itibariyle 3 saatlik raidin 2.5 saatini bir bossa harcadık ama indiremedik.Eğer hepimiz ptr realmlerine gidip oynamış olsaydık o top olayını zaten bildiğimiz için çözmeye 2 saatimizi harcamazdık ve rahatlıkla bossu indirebilirdik.

Deathwingi indiren guildlere bak, hangisi casual raid yapıyor.Hepsi hardcore ve muhtemelen önceki raidleride ilk günlerde temizleyen guildler.Öyle bir guildin raid takımına girebilirsen sende o ilk indirenler arasında olabilirsin, bunda büyütecek birşey yok yani.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.