Şimdi Ara

Dragon soul raid & raid finder (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Ywizzle

quote:

Orijinalden alıntı: Garrosh

quote:

Orijinalden alıntı: celades

beğenmeyen gitsin heroic yapsın.şurda eleştirenlerin %99u ragnaros hc figthını bile görmemiş insanlar.kalkmış oyunun kolaylığından dem vuruyorlar.TBC ye göre tabii ki çok kolay ama abarttığınız kadar değil.keşke lfr olmasaydı bosslar bu kadar ayağa düşmeseydi diyorsanız haklısınız birşey diyemem de heroic yapmadan patche bu kadar eleştiri getirmek de haksızlık

bir content son bossunun normalde bile 2 günde indirilmesi sencede garip değil mi?

Hayır değil.İlk günden dw yi indirenler 6/7 veya 7/7 HC Firelands yapmış yani gearı sağlam ve guildce ptr realmine giderek yeni raidi tanımış olan kişiler.

Dün bizde denedik ve ilk bossu wipe yemeden hallettik.İkinci bossa geldiğimizde o top olayını çözmemiz baya zaman aldı.Bossun bersek süresinide kısa yaptıkları için panik yaptık.Sonuç itibariyle 3 saatlik raidin 2.5 saatini bir bossa harcadık ama indiremedik.Eğer hepimiz ptr realmlerine gidip oynamış olsaydık o top olayını zaten bildiğimiz için çözmeye 2 saatimizi harcamazdık ve rahatlıkla bossu indirebilirdik.

Deathwingi indiren guildlere bak, hangisi casual raid yapıyor.Hepsi hardcore ve muhtemelen önceki raidleride ilk günlerde temizleyen guildler.Öyle bir guildin raid takımına girebilirsen sende o ilk indirenler arasında olabilirsin, bunda büyütecek birşey yok yani.

http://eu.battle.net/wow/en/guild/bladefist/Echo/

oynadığım guild buydu oyunu bırakmadan önce oynamaya devam etsem bende indirmiş olabilirdim evet ragnarosda ilk haftasında veya 2. haftada indi

her ne kadar hardcore oynasa bile bir guild 2. günde expansion son bossu kesilmemeliydi (bence)

gerçi bunun sebebi benim icc'nin son zamanlarında oyuna başlayıp LK'nın benim gözümde büyük ve zorlu bir boss olmasıda olabilir ama hala garip geliyor neyse..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Garrosh -- 3 Aralık 2011; 16:54:11 >

• Raid finderdan girip loot alamıyorsam ne anladım ki? olay nedir tam olarak
  • Her bosstan haftada bir kere loot alabiliyorsun. Roll kısmına girdiğin an,o bosstan bir daha birşey alma şansın yok o hafta diliminde.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.