ben 12skillet12 nin arkadaşıyım bahsetmiştir bende 26 olucagım az kaldı bu gorevde ugrastıkda cok kesdik cıkmadı anahtar of :D
çok güldüm bu yoruma 5 tane anahtar alıcaksınız.
-Earth key
-Water key
-Iron key
-Fire key
-Diğerini unuttum
Zaten 6 gate var.Birisi boş gerisini halledersiniz herhalde
bnde fire key var da kalan 5 i nerde :D
Bu Kadar Uzatmana Gerek Yoktu. İnternetten Video İzleyerekte Anlayabilirdin.
Buyur.
http://www.youtube.com/watch?v=GbejmbtZ5rI
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlueDangeR -- 27 Mayıs 2011; 16:07:48 >
teşekkürler...
quote:
Orijinalden alıntı: NicoBelick
pvp'de thief çok rahat knight ultimate skilli perişan ediyor lavalon görevi olunca söyle ben thief'i bıraktım şimdi knight'ımı kasmaya başladım ama 70bin ap nasıl yapılcak onu bilmiyorum,3rd job quest için;+250 tane devil soul istiyor ben akşama doğru girebilirim 5-6 gibi knight'ın nicki=Nyks Thief=Nykss kasılcak yeri bilmiyosan valid reath'deki rokko f7 yada elluman f7 de kasabilirsin bu arada bugun 10-20 kere felan kundara dungeon giricem,gelcek olan varsa oyundan konuşabiliriz.Verdiği itemler ''Mutisha''
thief çabuk ölüyor ama iyi vuruyor
Bende basliyorum oyuna.. Oyunda 1,5 yillik bi tecrubem var.. Ortak msn var mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: myuqo10
Bende basliyorum oyuna.. Oyunda 1,5 yillik bi tecrubem var.. Ortak msn var mi ?
Ortak msn ?Bu sayfadakiler için oluşturulan msn diyosan öyle bişi yok oyuna başlarsan zor görevlerinde yardımcı olabilirim.
Bende bi konuda sizden yardım isticektim oyunda hiç karşıma türk gelmedi soramadım ben 20 lvl oldum ve kırmızı görevleri yaptım en son kırmızı görev ırk secimiydi gladyatör'ü sectim sonra kırmızı bitti daha cıkmadı kıyafetleri giydim ama kılıcı takamıyorum skilleride sıfırladım gladyatör skillerini actım ama kılıcı takamadım ve kırmızı görevde yok ne yapıcamı bilmiyorum haritayı acınca 3 4 tane gri renkte ünlem var yardımcı olabilirseniz sevinirim .
öncelikle selamlar,ben dragonica eu oyuncusydum ilk oyun açıldıgında beri varim en son lvl 70 sentinelden snra baymaya basladi bu yaz bir kac yan çar açtımlvl 38 takıldım knıght ama op yani +11 weapon falan fılan zaten daha fazlasına craftlvlı yetmıyo o lvldekı sılahların:)nese artık baydı eskısı gıbı pek turkde kalmadı eger hala oynuyan varsa indirmeyi düsünüyorum genelde pvp takılmaktr amacım eger hala oynuyan varsa yazabılrmı ona gore ındrmeyı planlıyorum
Benim görevde bi sorun var yardımcı olun lütfen sharp blade 0/5 piece clothes diyor lütfen yardım ne yapacağımı bilmiyorum
şu anda svye girebilen var mı ?
Ben ama Dragonica da Bişe daha sorcam Petfood kaç k dır ?
Benim Pet ölmüş ne yapabilirim ?
ben oyuna giremiyom arkadaşlar siz giriyonuzmu
yaa arkadaslar ben oyuna basladimda daha hic Turk goremedim.Nickini paylasan herkesi friendeeklemeye calistim ama herkes offline oyunu oynamaya devam eden var mi varsa nickini yazabilir mi? benim nickim 3019 37 lvl jester im
arkadaslar cevap yazarsaniz sevinirim kimse yoksa oyniyan birakicam tek kisi zevki cikmiyor
@quarisma18 eskiden çok oynuyanı vardı fakat şuan oynuyan yok varsada tek tük olabilir o nedenle oyunda yabancı arkadaşlar edinmeye bak bu konudan çok hayır gelceğini sanmıyorum ^^ İyi oyunlar.
saol
Beyler hala oynayan varmi? Ben oynuyorum cunku. Cevap yazin ;)
Beyler hala oynayan varmi? Ben oynuyorum cunku. Cevap yazin ;)
orjinalde kasar gibi kasmak istemiyorum o yüzden bi private de dragonica başlicam