Şimdi Ara

Dragonica Private Server (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
0
Favori
5.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hamza53

Tamam bende akşama doğru gelirim NaixTR yada WarHummer ikisinden biriyle gelirim akşama kadar 42 olursan kasabilirim seni.

deneyeceim :D savascı daha kolay oluormus bnde savascı actım 16 lvl 42 yapabilirsem ne mutlu bna :D nick:
    EndlessTR
  • böyle iste

Dragonica Private Server
  • Hiç gladiator oynama derim knight ol ultimate skill çok çok fazla etkili atk eğer 5000 ise 100k vuruyosun gladiator 1 sefer 60k vuruyo atk 7500 felan olursa :)Ben şuan oyuna giriyorm Nykss ekleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12skillet12

quote:

Tamam bende akşama doğru gelirim NaixTR yada WarHummer ikisinden biriyle gelirim akşama kadar 42 olursan kasabilirim seni.

warhummer kac lvl merak ediorm birde nasıl böle yüksek lvl yapabildin anlamıs deilim
    20 oldum nerede kasabilirim ? 20 skilleri vardı acılmadı neden kırmızı görevlerimi yapıyorum o zaman açılır mı ?

Sarı görevlerin hiç birini yapmana gerek yok sadece kırmızıları yap oda sana yeterde artar bile kasmayla felan uğraşma eğer hidden scroll'ün varsa devil soul stone's düşürmeye çalış 3rd job questinde işine yarayacak

Edit : 20Lvl skillleri için kırmızı questleri yapman gerek(port of winds)40 lwl içinde aynısı geçerli(1)paris+2)lavalon=1)parmir santacury2)libra)60lvl içinde kırmızı yapman gerekli(ellora camp)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NicoBelick -- 19 Mayıs 2011; 20:35:04 >

•  Dragonica Private Server
  • oyuna daha yeni basladıım icin pek bisey bilmiyorum Teşekkürler NicoBelick OYUNA bn 9.00 da giriyorum akşam 9 a kadarda açık oluyorum ama bu aralar dahada cok oynamaya basladım

• Bende şimdü kuruyorum 10-15 dk ye oyundayim bu arada Yeni skilleri açmak içinde tüm kırmızıları yapmana gerek yok.J ye bas Quest e tikla Orda üstte Main Quest yazıcak ona tikla Gelen yerde 2nd Job questler i yaziyor sadece onları yapsan yeterli.
  • birde lavalonu tek başına kesmek zor olucak 23 oldm
  • Lavalon u tek kesmene gerek yok ben keserim sen yeterki ölme orda :D bu arada bende sevdiğim bi resmi koyuyum :D

Dragonica Private Server
  • quote:

Bende şimdü kuruyorum 10-15 dk ye oyundayim bu arada Yeni skilleri açmak içinde tüm kırmızıları yapmana gerek yok.J ye bas Quest e tikla Orda üstte Main Quest yazıcak ona tikla Gelen yerde 2nd Job questler i yaziyor sadece onları yapsan yeterli.

ş
    çok teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12skillet12

quote:

Bende şimdü kuruyorum 10-15 dk ye oyundayim bu arada Yeni skilleri açmak içinde tüm kırmızıları yapmana gerek yok.J ye bas Quest e tikla Orda üstte Main Quest yazıcak ona tikla Gelen yerde 2nd Job questler i yaziyor sadece onları yapsan yeterli.

ş
    çok teşekkürler

village girl var onu da bulamadım ya :S
  • birde hangi karakter daha iyi
  • pvp'de thief çok rahat knight ultimate skilli perişan ediyor lavalon görevi olunca söyle ben thief'i bıraktım şimdi knight'ımı kasmaya başladım ama 70bin ap nasıl yapılcak onu bilmiyorum,3rd job quest için;+250 tane devil soul istiyor ben akşama doğru girebilirim 5-6 gibi knight'ın nicki=Nyks Thief=Nykss
    kasılcak yeri bilmiyosan valid reath'deki rokko f7 yada elluman f7 de kasabilirsin bu arada bugun 10-20 kere felan kundara dungeon giricem,gelcek olan varsa oyundan konuşabiliriz.Verdiği itemler ''Mutisha''
  • Traitor s Ridge nedir
  • quote:

Lavalon u tek kesmene gerek yok ben keserim sen yeterki ölme orda :D bu arada bende sevdiğim bi resmi koyuyum :D

Dragonica Private Server

ooooooo hamza ne çabuk bıraktın cabalı yaw nerelerdesin girmiyosu msn ye falan?- RakıBalık-oğuz
  • hamza53 ne zaman açarsın sen
    simdi acsan oyunu bi boss kesmemi istedi bnde tam öldürüodum bi vurdu öldm ya
  • bende bir kare koyim :D

Dragonica Private Server
  • Bu gün işlerim biraz uzadı ondan giremedim şimdi gircem ayrıca Oguz cabala tam başlamışken baya aksilik yaşadim 1-2 hafta kadar internetim yoktu şimdi dönmüşkende burdan devam edicem.
  • quote:

Bu gün işlerim biraz uzadı ondan giremedim şimdi gircem ayrıca Oguz cabala tam başlamışken baya aksilik yaşadim 1-2 hafta kadar internetim yoktu şimdi dönmüşkende burdan devam edicem.

bende hemen girim
  • saat kaçta açarsın Cabalmı oynuyosun Dragonica mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12skillet12 -- 20 Mayıs 2011; 18:18:31 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.