Şimdi Ara

Dragonica Private Server (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
0
Favori
5.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu gün 4 den sonra oyunda olcam pm at kesin bulursun beni NaixTR yada WarHummer Görevlerini yapar acariz 40 skillerini.
  • Arkadaşlar NaixTR ve WarHummer olarak ben bi süre dragonicaya ara verip EliteCabal a geçiyorum umarım sizde orayada gelirsiniz dragonicada iyi vakit geçirdik ama Oyunda yapcak bişe kalmadi benim açimdan :D eğer gelirseniz Cabalda daha sağlam bi takım oluruz bu konudan takip edebilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_48610117/mpage_1/f_/key_//tm.htm#48610117
  • bana oyundayken kendini admin diye tanıtan biri mesaj attı şifre,nick ve e-mail istedi bende yolladım fakat şifremi değiştirmeye çalışıyorum security code bulamıyorum lütfen acil cevap
  • höst, yavaş ol, hatta çüşşşşşşşşşşşşşşşş.

elin gevuru ağzında sakız misali F.... der bizim cengaverlerde küfür konusunda böle cilt cilt fasikül fasikül edebi eserler meydana getirir. Ancak şu tespitide yapmalıyım teorik süper, pratik (uygulama) fııııııııısssssssssss.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NicoBelick

bana oyundayken kendini admin diye tanıtan biri mesaj attı şifre,nick ve e-mail istedi bende yolladım fakat şifremi değiştirmeye çalışıyorum security code bulamıyorum lütfen acil cevap

Şu Aralar Hack. Mail Scam İşleri Artmaya Başladı Dikkatli Ol.
    O Kodu Bulman Çok Zor Galiba Hatta Olanaksız Diye Biliyorum Sadece Hatırlaman Gerekiyor.

Ayrıca Oyunu Oynayan Neredeyse Kimse Kalmadı Galiba. Ben Devam Ediyorum Yardıma İhtiyacı Olanlar Burdan Belirte Bilir Elimden Geldiği Kadar Yardım Ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: _MetalGirL_

quote:

bana oyundayken kendini admin diye tanıtan biri mesaj attı şifre,nick ve e-mail istedi bende yolladım fakat şifremi değiştirmeye çalışıyorum security code bulamıyorum lütfen acil cevap

Şu Aralar Hack. Mail Scam İşleri Artmaya Başladı Dikkatli Ol.
    O Kodu Bulman Çok Zor Galiba Hatta Olanaksız Diye Biliyorum Sadece Hatırlaman Gerekiyor.

Ayrıca Oyunu Oynayan Neredeyse Kimse Kalmadı Galiba. Ben Devam Ediyorum Yardıma İhtiyacı Olanlar Burdan Belirte Bilir Elimden Geldiği Kadar Yardım Ederim...

Nick'i söylersen beraber oynayabiliriz 63 lvl +7 undead staff ve anukus setler +5 +advanced bide magma lord staff +10'a yanıyorum geri kalanları aktardım zaten Nykss eklersin

• yav bn manual mi full clientmi indircem onu anlamadım söyleyebilirmisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: 12skillet12

yav bn manual mi full clientmi indircem onu anlamadım söyleyebilirmisiniz

tabiki full manual dediği pack olabilir ama pack gelmedi :)
    Nykss eklersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NicoBelick -- 11 Mayıs 2011; 19:06:13 >

• teşekkürler oyunun inmesine çok az kaldı mage açıcam ismim ChoqFechiTr
    olucak
  • beyler server hala açıksa geliyorum :)
    msn ve face den ekleyin: buura-92@hotmail.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza53

Oyun türk akınına uğradı bu aralar daha çok gelen olsun beyler guildde 2. bi arkadaşımızda ultimasını açtı onun ss sinide yakında ekliycem :)

bnde geldim oyuna nick DceyTR 15 lvlim grup yollarsan iyi olr

• quote:

teşekkürler oyunun inmesine çok az kaldı mage açıcam ismim ChoqFechiTr
    olucak

pardon thief açtım 15 lvl nick DceyTR
  • Ben üyelik alamıyorum sitede bakım mı var? Akşam bir daha deniyim.
  • quote:

quote:

yav bn manual mi full clientmi indircem onu anlamadım söyleyebilirmisiniz

tabiki full manual dediği pack olabilir ama pack gelmedi :)
    Nykss eklersin

saat kaçta girebilirsin sen?

• quote:

Orijinalden alıntı: luffydesper

Ben üyelik alamıyorum sitede bakım mı var? Akşam bir daha deniyim.

oyun bakımdaydı sitesi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: luffydesper

Ben üyelik alamıyorum sitede bakım mı var? Akşam bir daha deniyim.

oyun bakımdaydı sitesi

Halen üyelik alınmamakta ben böyle şansın... İnşallah biran önce düzelir.
  • Beyler ben NaixTR Türkiye guild başkanı halen oynayan varsa geri döniyim bende
  • ben hala oynuyorum 62 LVL xcey bi türlü sw olamadım gitti yaw sw (shadow walker)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12skillet12 -- 2 Aralık 2012; 9:01:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza53

Beyler ben NaixTR Türkiye guild başkanı halen oynayan varsa geri döniyim bende

bn hala oynuyorum nick DceyTR
  • Tamam bende akşama doğru gelirim NaixTR yada WarHummer ikisinden biriyle gelirim akşama kadar 42 olursan kasabilirim seni.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.