Şimdi Ara

Dragonica Private Server (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
149
Cevap
0
Favori
5.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tam ekran yapmayı bende beceremedim bu arada nicklerinizi yazarsanız eklerim yardımcı olurum benim nick NaixTR
  • 1. Job Questini Kendi Çabalarımla Buldum. Ama 2.yi Bulamadım Burada Bir Yardım Gerekiyor 2. Jobu [40 Lvde Olan] Seçmem İçin Hangi Questleri Yapmam Nerden Başlamam Gerekiyor Bu Konuda Yardıma İhtiyacım Var.

Ayrıca Bir Guild Ortamı Kurulmalı Tek Başına Fazla Zevkli Olmuyor. Aramızda Pvp Turnuvaları Filan Düzenleyelim Bişeyler Organize Edelim

Yarın Sınavım Var Şimdi Çıkıyorum. Şu 2. Job Hakkında Bilgi Verirseniz Sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlueDangeR -- 13 Nisan 2011; 21:00:42 >
  • 2. job (40 lvl de olan) Bunu acman için kırmızı görevleri yapman gerekiyor oyunda kırmızı ile işaretli olan görevleri yapın sarıları yapmayın kırmızı görevler nerde var bakmak istersen J ye bas ordan görebilirsin Kırmızı görevleri sırasıyla yapinca seni Libraya götürtücek orda F1-2-3-4-5 i tamamladıktan sonra Lavalon boss unu öldürmen gerekiyor tek basına yapman imkansız ama yardım edenler çıkıyo görev yerinde olmadı ben yardım ederim sana nicklerinizi yazınki ulaşabiliyim size bu arada bi türk guildi kuruldu.
  • Arkadaşlar bende suan 30 lvl gladiator üm nick dumanbey
  • Guild e gelmek isteyen arkadaşlar RakiBalik isimli arkadaşa mesaj atsinlar oyundan.
  • Evet beyler oyun şahane çok sariyor guildimizde doldu tasti muhabbetler çok koyu anliycanız keyifler yerinde bu kadar kalabalik olucamızı tahmin etmiyodum ama iyi oldu dahada çok kişi bekleriz buyrun gelin.Bu arada bende Bu gün joker oldum Ultima skilimden bi kare koyuyum sizlerde görün gelin :D
     Dragonica Private Server

Diğer charlarin ultimalarini burdan izleyebilirsiniz.
    http://www.youtube.com/watch?v=_i7lHBEccuc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza53 -- 16 Nisan 2011; 0:05:35 >

• failed login diyor?
  • server bakımbayda gece bende şimdi patch yükleyip giriyorum.
  • Beyler oynayanlar lütfen eklesin
    msn:paparazi_20@hotmail.com
    Oyundaki nickim muhtemelen HellAxion olucak o olmassa HelAxion oyundaki nicklerinizi söylerseniz sevinirim.
    Edit:Nickim HelAxion ve RakiBalik'a yarım saattir yazıyorum cevap vermiyor
    Edit2:Afkmış Beyler oyun gerçekten çok güzel tavsiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HellAxion -- 18 Nisan 2011; 16:58:02 >

• Oyun türk akınına uğradı bu aralar daha çok gelen olsun beyler guildde 2. bi arkadaşımızda ultimasını açtı onun ss sinide yakında ekliycem :)
  • İndiriyorum bende geleceğim...
  • Varmı oyniyan arkadaslar ? bende dun indirdim basladım oyunda nickim 4Hokage Bide bişi sorcam butun questleri yapıyomuunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RfLex.

Varmı oyniyan arkadaslar ? bende dun indirdim basladım oyunda nickim 4Hokage Bide bişi sorcam butun questleri yapıyomuunuz?

Var Oynayan.
    Sadece Kırmızı Renkli Questleri Yap.
  • Evet oyuna son sürat devam ediyoruz gelin.
  • Char 30 oldu ben bi gladiator olmadım bi türlü gorev acılmadı gitti ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kitai -- 21 Nisan 2011; 1:21:48 >
  • Oyuna girebilen varmı arkadaslar?
  • hamza hemserim bende geliyorum bekleyin beni
  • Arkadaslar ya bu summoning stone of paris nedir? tam olarak dungeonlara girdim gene cıkmadıda
  • RfLex. Arkadaşım oyundaki ismin nedir gel guild e yapariz görevini.

Pm NaixTR yada WarHummer
  • @hamza Oyundaki nickim 4hokage pm attım offlinesiniz 2 hero quest var biri parisi kescem ama 9 kat cok zor tek basina bide 43 oldum ama myrmirdon skilleri acılmadı hala
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.