Şimdi Ara

DragonNest Bilgi ve Paylaşım Sitesi GÜncellendi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizlere çok teşekkür ederek sözlerime başlıyorum .Siteye yoğun ilki ve alakanız dan dolayı Siteyi Güncelleme Kararı aldım . Sonunda Oylama sonucu olarak Sitemiz %95 oranında kullanıma hazırdır .Hiç bir zaman bitmeyecek olan sitemiz Daima Güncel olacaktır. Elimden Geldiğince Güncellemeye devam ediyorum.
    Sizde DragonNest Eu da yerinizi almak istiyorsanız Hazırlanmış Olan Tek Türkçe REHBER'den faydalanabilirsiniz.
    Ben Emek harcadım sizde İyi zaman Geçirmeniz Dileğiyle..

1.YENİ SİTEMİZ

2.YENİ SİTEMİZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragonnestturkiye -- 26 Aralık 2014; 10:23:30 >

• Konu başlığında DragonNest dedim Tüm serverlar bundan faydalanabilir. Kapımız herkeze açıktır.) Alınan olmasın LÜTFEN...
  • Oyunla alakasızım ama siteyi görmek için linke tıklamamla yerimde hoplamam bir oldu. Speaker açıktı.. O koyulan radyo / müzik güzel bir kazık olmuş ziyaret edenlere.
    Sitenin kötü görüntüsü vs. geçiyorum... Site sürekli yeni bir site açıyor arkada. (üstde değişen bir resim var omu yapıyor anlamak için beklemek bile istemedim. Fakat 10 snde 5-6 tane sayfa değişti görünüyor (browser dan yukarıdaki "geri" tuşuna sağ tıklayarak görebilirsin. firefox kullanıyorum.

Hevesini kırmak istemem ama olmamış. Hazır bloglar vs. kullansan çok daha iyi olur diye düşünüyorum.
    Çer çöp doldurmak yerine de kategorili düzgün veya sade birşey daha iyi olabilir.
  • dediğinden bir şey anlamış değilim.Radyo slow müzik yayınlıyordu insanları hoplatacak şekilde slow yayın yapıldığını senden duydum:) Dediğin gibi speaker girişte ses yüksek gelebilir. Oyunla alakasız olduğun için site hakkında yorum yapman alakasız bence.) ama yorumlara saygı duyarım.Site sürekli site açıyor derken ben Google kullanıyorum herhangi bir site açılışına rastlamadım virüs taramasını yapıyorum şuan.
  • https://www.virustotal.com/tr/url/cf9585b4bb8362c8f116b5ac6ccf08fd8c894404ca64751f563e8529d446dcc9/analysis/
    tarama sonuçları herhangi bir viruse rastlanmıştır. Sen pc yi güzelce bir format at bence kendi kendine sayfa açılıyorsa :) işin var demektir.
  • Ben sitenin içeriğine yorum yapmadım. Site hakkında eleştiri yaptım. Bunu yapmamam gerektiğini düşünme bence. İçerik başka birşey görünüş başka birşey.

radyo slow yayın yapmış rock yapmış farkeder mi sence? siten ile alakasız. Ses olacaksa daha basit ve arkaplan müzikleri var. Ki bu devirde artık onlarda kullanılmıyor.
    Sitedeki saat, tarih bunlar gerek limi? kaç kişinin online olduğu vs?
    altda sayaç, online sayısı, sağda online sayısı haritası vs.. Seçeneklerin arasında ne varsa doldurmuşsun gibi duruyor.

Sürekli site açıyor yerini gidip yeniden okur musun? sana nasıl açtığını tarif ettim. Sen farkına varmıyorsun belki ama sürekli açıyor. Dediğim gibi siteyi aç biraz bekle daha sonra yukardaki geri tuşuna sağ tıkla görürsün. şuradan görebilirsin örneği :http://i.imgur.com/YchCLlA.jpg

google ın blogger ı var. Güzel temalarıda vardır. Onu araştırmanı tavsiye ederim.

not: yazıları görmezden gelebilirsin. Sadece hevesin varsa daha düzgün bir şekilde değerlendirmen için yönlendirmek istedim. Boşluklarda tasarımın bir parçasıdır aslında.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozkansen

Ben sitenin içeriğine yorum yapmadım. Site hakkında eleştiri yaptım. Bunu yapmamam gerektiğini düşünme bence. İçerik başka birşey görünüş başka birşey.

radyo slow yayın yapmış rock yapmış farkeder mi sence? siten ile alakasız. Ses olacaksa daha basit ve arkaplan müzikleri var. Ki bu devirde artık onlarda kullanılmıyor.
    Sitedeki saat, tarih bunlar gerek limi? kaç kişinin online olduğu vs?
    altda sayaç, online sayısı, sağda online sayısı haritası vs.. Seçeneklerin arasında ne varsa doldurmuşsun gibi duruyor.

Sürekli site açıyor yerini gidip yeniden okur musun? sana nasıl açtığını tarif ettim. Sen farkına varmıyorsun belki ama sürekli açıyor. Dediğim gibi siteyi aç biraz bekle daha sonra yukardaki geri tuşuna sağ tıkla görürsün. şuradan görebilirsin örneği :http://i.imgur.com/YchCLlA.jpg

google ın blogger ı var. Güzel temalarıda vardır. Onu araştırmanı tavsiye ederim.

not: yazıları görmezden gelebilirsin. Sadece hevesin varsa daha düzgün bir şekilde değerlendirmen için yönlendirmek istedim. Boşluklarda tasarımın bir parçasıdır aslında.

söylediklerini tabiki dikkate alıyorum ama sitenin ana sayfasına bakarak tüm siteyi kötülemen yanlış bence. Bu oyun avrupada çok büyük yerlere gelmiş bir oyun fakat türkçe her hangi bir rehber yok . Bende elimden geldiğince freee domainlerle bu işi yapıyorum. Sponsorluk teklifleri gelmesine rağmen bunu sadece ilgilenenlere bilgi vermek amacıyla yapıyorum .Maddi bir çıkarım olsaydı verirdim senin dedğin gibi bir domain satın alıp goole reklamlarından köşeyi dönerdim. Bu site bilgi ve paylaşım sitesi. Daha fazlası yok:)) Bu ara biraz görüntü ekledim. Okadar. Önemli olan içerik ve elinde herhangi bir kaynak olmadan bu rehberi hazırlamak için sadece deneyimler yetmiyor. Şuan o rehberi hazırlamak için oyunda var olan 28 karakterin 17 karakteri kasarak yorumlarımla hazırladığım bir site. Ayrıca bir sitede gerekli olan online sayısıdır. O sitenin hitini kanıtlar ...Bu konuda sana katılmıyorum. site ilk kururuduğunda 1 ben girerdim bir de avrupalılar şuan amacına ulaştı günlük 530 türk ziyaretçi var ve bunların hepsi Tekil Hit ...(Tek IP)Sitem dragonNest Eu ya değil tüm dünyaya hizmet etmekte. Saat tarih konusu tartışılır ama elinde kolunda saat yoksa sitede olmasının zararı varmı? Olmasının zaraı olmadığı gibi köşede duran bir saat kimseye zarar sağlamaz.)yararı olabilir.!..
    Sitenin tekrar açılması konusunda yorum yapamacağım ama herhangi bir virüs saldırısı şuan mevcut değil sonuçta bu siteyi çekemeyen sayısı artı :) bu konuyu araştıracağım emin olabilrsin. Yorumların için tşk. bloga araştırmaya başladım bile..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://i.imgur.com/YchCLlA.jpg
    dediğin olay site animasyonlarından kaynaklanıyormuş. şuan sorun düzeldi. Başlangıçtaki animasyonları kaldırdım site daha rahat oldu:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.