Şimdi Ara

DragonNEST EU (57 ALAY Oyuna Ara verdik HİZMETE DEVAM EDİYORUZ...) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • guildimize alımlar devam ediyor.Guild exp Lvl 4 açıktır.
  • Guild Exp Lvl 4-Agi-Str_İnt Bufları açıktır.Karakter kasmak isteyen herkez Guildimize Gelebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragonnestturkiye

Guild Exp Lvl 4-Agi-Str_İnt Bufları açıktır.Karakter kasmak isteyen herkez Guildimize Gelebilir.

Eu ya kayıt olamıyorum türkiye için engellemişler nasıl yapacağım o işi

hallettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Themono -- 26 Ekim 2015; 17:18:52 >
  • guild iyi güzelde şu item değerlimi ne kadar eder diye soruyorum adam ben ne bileyim git ticaretten bak diye cevap veriyor bazen hiç cevap alamıyorum görmemişlerdir diye tekrar yazıyorum yine cevap yok yeni başlayan kişilere itemlerin değeri hakkında daha yardımsever olursanız daha güzel bir guild olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarKSide58

guild iyi güzelde şu item değerlimi ne kadar eder diye soruyorum adam ben ne bileyim git ticaretten bak diye cevap veriyor bazen hiç cevap alamıyorum görmemişlerdir diye tekrar yazıyorum yine cevap yok yeni başlayan kişilere itemlerin değeri hakkında daha yardımsever olursanız daha güzel bir guild olabilir

guilddeki nicki yazarmısın? kim olduğunu tanıtırsan konuyla ilgilenebilirim .Yardım etmek zorunluğu tabiki yok ama kimse o şekilde kırıcı olamaz.
  • quote:

quote:

guild iyi güzelde şu item değerlimi ne kadar eder diye soruyorum adam ben ne bileyim git ticaretten bak diye cevap veriyor bazen hiç cevap alamıyorum görmemişlerdir diye tekrar yazıyorum yine cevap yok yeni başlayan kişilere itemlerin değeri hakkında daha yardımsever olursanız daha güzel bir guild olabilir

guilddeki nicki yazarmısın? kim olduğunu tanıtırsan konuyla ilgilenebilirim .Yardım etmek zorunluğu tabiki yok ama kimse o şekilde kırıcı olamaz.

oyuna normal bi şekilde giremiyor anca ip hider pro diye bi programla girebiliyorum sizce bu normal mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Themono

quote:

quote:

oyuna normal bi şekilde giremiyor anca ip hider pro diye bi programla girebiliyorum sizce bu normal mi

Dragonnest Türkiye'mi Oynuyorsun EU 'mu anlamış değilim Euda herhangi bir YASAKLAMA yok...Normal giriliyor.Avrupa ve türk IP leri..En azından Frend kodla alanlar sorun yaşamıyor. diyebilirim.Oyun hakkında üyelik alma işlemlerini İmzamdaki forum dan bilgi alabilirsin. Birde öyle denemeni tavsiye edebiliirim .

• Üyelik alımlarında sorun yaşayan arkadaşlar için Forum sitemizde ÜYELİK ALMA açıklama yapılmıştır..
  • Klana alımlar devam ediyor...yeni event e sizlerde yer almak istiyorsanız acele edin.Üyelik ve oyun hakkında tüm sorular İmzamız da ki adreste...
  • klana gelmek isteyenler için kapımız daima açıktır. Exp Lvl 4 fırsatını ve şuanki %100 exp item bonusu kaçırmayın. Bir an önce Guild Forum sitemizi ziyaret ederek geniş bilgi alabilirsiniz.
  • 35 level hesabım vardı baya cözmüstüm oyunu 4.karakterimdi fakat türk bulamadıgım icin bırakmıstım.Eger yardımcı olurum diyorsanız tekrar indireceğim oyunu.Eğer güzel muhabbet olursa 24 saat online olabilirim
  • guildimiz 30 lvl olmak üzere kalabalık değildir ama online sayısı bence yeterli. Oyundayız gelirsen bekleriz .Türk guildleri çoğaldı oyunda herkez kardeşimizdir. Bizi kardeşi olarak gören HERKZE.. kapımız açıktır.
  • ÜYELİK ALMADA SORUN YAŞAYAN ARKADAŞLARA DESTEK İÇİN İMZAMI OKUYUN LÜTFEN ÜYELİK ALIMLARI SORUN YARATMAKTADIR...
  • İş sebebi ile 3 gün giremedim direk karakteri klandan çıkarmışlar. Guild setine o kadar para vermiştim yazık oldu.
  • Kimseyi klandan sebepsiz yere atmıyorum.Klana faydası olmayan kimseyi de tutmuyorum. bazen 1 günde atarım tüm charlar ile bazende ömür boyu beklerim. Özerlikle bir klanda yaşamanın ve kalmanın şartları vardır. bunlardan biri de başkana haber vermek . seni 10 gün sonra klandan attım. kimseyi 3 günde klandan atmıyorum. Lvl in ve oyuna girme süren karşılaştırdım. Klan için faydalı olmadığın kanısına vardım. Gelen arkadaşlara yol açmak için yapılan bir uygulamadır bu bütün klanlar yapar..Yapmayan varsa söyle bende charları oraya bırakayım boşa yer kaplamasın klanda....İşi olan bana haber verir bende beklerim ömür boyu beklerim demiyorum :)
     DragonNEST EU (57 ALAY Oyuna Ara verdik HİZMETE DEVAM EDİYORUZ...)
    GÖrdüğün gibi 20gün beklediğim adamlar da var
    klanda..Para muhabbeti ediyorsan haklısın oyunda pm attığın an paran iade ederim...Hayırlı günler..

• Ben oyuna başlayalı 10 gün olmadı daha neler. Çıkardıysan çıakrdın sorun değilde 10 gün nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Ben oyuna başlayalı 10 gün olmadı daha neler. Çıkardıysan çıakrdın sorun değilde 10 gün nedir

sorun nedir anlamadım para istiyorsan paranı da verim dedim...Ben klana faydası olmayan kimseyi klanım da görmek istemiyorum. Klana gelen adam benim gibi herkez gibi klan için çalışacak. Yatış yeri değil klan. benim klanımda ofline olan benim habeirm olmazsa 2 günde de atarım 10 günde de o benim bileceğim iş. Bu konuda anlaştık mı?Klan sayfasına bakmış olsaydın 2 gün online olmayan charlar atılır yazısını görüldün. Haber vermeden kim olursa olsun bekler atarım sorun var mı ?
  • Merhaba , ortam nasıl ? Haftalık olarak VN VON BDN vb yapıyor musunuz?, Raidcall vb bir program kullanıyor mısunuz,kullanıyorsanız aktif bir şekilde mi yani atıyorum onlime olan herkes rcde oluyor mu mümkün oldukça :?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guild 31 Lvl olmak üzere...Biz yolumuza devam ediyoruz.Koskoca anotolia bile parçalandıktan sonra VN yapsak ne VON yapsak ne değilmi dostum:)RC olsa ne yazar.) 40 lvl guid bir günde eridi gitti tuz buz oldu...Allah hayırlısını eylesin .) İçimizde Hain beslemeye çalışıyoruz bizim yapabildiğimiz sadece Dostluk ortamı kurup vakit öldürmek Bunun yanında Vn ZZABS hiç önemi yok.Oyun için dünya kadar para harcayıp ta meydanda hava da atmıyoruz...Diğerleri gibi..Ama nedense Guildime gelenleri çok seviyorlar devamlı Diğer guildler Özerlikle Baş harfi ANOTOLİA 'dı eleman ayartmaya çalışıyor.Onlarda Gariplerin kullanıldıklarını bilmeden tertedip gidiyor yuvayı..Elinde sonunda geri dönüyor ama yapacak bir şey yok.Biz EU'da Baş harfi ANOTOLİA'dan çektiğimizi Elin oğlundan çekmedik..Allah onların yolunu açık etsin...Diğer kururan tüm Guildlere elimden geldiğince yardıma açığım. Kendini yükseklerde görmedik yerimizi de yuvamızıda biliriz...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.