Şimdi Ara

DragonSky (Yepyeni bir macera)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun süredir bende bir çoğunuz gibi ücretsiz fakat bize hoş vakit geçirtecek bizi saracak bir online oyun arıyordum.Size DragonSky'ı şiddetle öneririm.Videoda da göründüğü üzere bize oldukça hoş bir oynanabilirlik sunuyor ve skiller göze çok hoş geliyor.Bu henüz daha ilk videosu ileride çıkacak videoları da bu başlık altında sizlerle paylaşacagim.Henüz Closed Beta aşamasında yakın zamanda OB'ye geçecektir.Ben hemen üye olup CB seçmelerine girdim mail bekliyorum.Oyun içi videosu,ekran görüntüleri ve türkçe içerikli sitesisiyle sizleri başbaşa bırakıyorum.Yavaş yavaş hücum edebiliriz ve beklemeye geçebiliriz.Oyunu yine tanıdığımız bildiğimiz Aeira games firması tarafından yapılmakta fakat şimdiye kadar yapmış olduğu oyunların arasında en çok ses getirecek olan yapıma benziyor.Yorumlarınızı bekliyorum.(Oyunda sanırım şu an download bölümü açık değil fakat en kısa zamanda koyulacakmış.Kaydınızı şimdiden yaptırmanızı tavsiye ederim)

RESMİ SİTESİ ( KAYIT İÇİN)

http://dragonsky.aeriagames.com

Ekran görüntüleri

Oyun içi video

http://video.mmosite.com/display.php?vid=10490&gid=559

• saol arkadaşım çok güzel bi oyun gibi hemen indiriyorum :P
  • aeriagames in oyunları denemeye değer bekleme listesine ekliyorum...:D
  • oyundaki classların nerdeyse tümü duel wield karakterler ve vidolarda gördüğüme göre skiller full aoe tam bnm tarzımda daha cb bile başlamamış uzun beklemeyiz umarım
  • süper tam sevdiğim aoe sistemi :D xD inş oyuna katanada koyarlar :D
  • tmmda sistem özellikleri fln ne istiyo bu oyun biz zaten eu server açılmadan oynuyableceğimizi sanmıyorum kore serverlarını bilirsiniz lagdan geçilmez.

Pc Özelliklerini Yazabilirmisiin krdş?
  • Sistem Gereksinimleri
    Minimum : Pentium III 800 Mhz , 512 mb Ram , 3 gb Boş alan Hard disk için , GeForce 5200 veya Ati Radeon 7600 64mb , Direct X 9.0c ve tabiiki internet bağlantısı.

Önerilen sistem : Pentium VI 2.0 GHZ veya üstü , 1 Gb Ram veya üstü , GeForce 5600 veya Radeon 9550 128mb veya üstü.3 gb boş alan.Direct X 9.0c ve tabiiki internet bağlantısı.

(Resmi Sitesinden alıntıdır)
  • Ve bildiğime göre EU versiyonu CB için çok yakında client yayınlayacaklarmış.Şimdilik kayıt yaptırıp beklemeye geçicez.
  • Oyun göründüğü kadarıyla benim aradığım çoğu özelliğe sahip hevesle bekleyeceğim bi oyuna benziyor umarım çok bekletmezler....
  • bekleyelim bakalım guzele bensiyor
  • Oyun P2P olmaz sanırım oyunu sabırsızlıkla bekliyorum
  • Aeriagames özellikle son çıkardığı oyunlarla bir çin mitolojisine bağlanmış durumda.Her ne kadar çin mitolojisini sevsemde firmanın sürekli birbirini tekrar eden oyunlar çıkarması kötü bir durum
    Bu arada SerdarS9'u gördüm bilmem hatırlar mı ? Naber hemşerim ?
  • oyunu bende indiriyorum şuan.aslında levelimiz yetince bir dh klanımıdır,loncamıdır,guildmidir onda ne deniyosa ondan kuralım
  • Hoşuma Gitmedi
  • şahsen oyunu indirdim.Skill haraketler falan çok süper.Ama görev sistemi bana çok tuhaf geldi.Görevi tamamladım.Ama teslim etmem gereken adamda görev yok.Kime teslim edeceğimde yazmıo.Eğer burda Dragon sky oynayan arkadaşlarımız varsa bana yardım edebilir.dnztuncel@hotmail.com
  • Arkadaslar kusura bakmayın da okuyunca yazmak zorunda kaldım . Bir çok yerde görev sistemi için tenkit var onu düzeltmesi çok kolayda ... benim anlayamadığım okuduğumda herşey anlaşılır . Bir görevi illa aldığın kişiye vermek zorunda değildirsin ki . Şahsen ben World of Warcraft oynuyorum ve meraktan indirdim buna baktım ... Hiçte tenkit edildiği gibi iğrenç , kötü , boş bir oyun değil . Aksine az kişi var level power up diyebileceğimiz mesela ilk 20 leveli kolay kasabilmeniz için itemler drop rate dediğimiz eşya ve malzeme düşüşü artmış bonus lu bir çok silah eklenmiş , bol yaratık var KS gibi vasıfsız birşey yapmak zorunda kalmıyorsunuz, küfür önlemesi var , silahlara,kıyafetlere enchant yapmak sizin deyiminizle parlatmak var , bunun yanı sıra şimdilik 3 adet madencilik - bitki toplama - meyva toplama gibi meslekleri var , charm lar ile kendinize değişik özellikler eklenebiliyor , çok geniş bir haritaya sahip , karakter e her türlü savaş yeteneğini kitaplar ile öğretebilmek gibi değişik bir özelliği var hatta bana değişik gelen bir olayda vuruşlar için artık tuşlar ile kavga etmek zorunda değilsiniz ;o) kitap okuyup skill arttırdıkca yaptığınız döüş değişiyor . Bazı oyunlarda karşıma çıkan salak saçması # full int # full str #full agility #full sta gibi özellik döşemiyorsunuz. Kısacası şuan elimde +10 ve +9 silahlar ile level 24 e ulaştım 25 e az kaldı Oynadığım aktif oyun world of warcraft olunca hepsi farklı oluyor tabii de ama bazı oyunlardan daha çok hoşuma gittiğini söyleyebilirim size .... Tenkit ise yine klasik Kore oyunu mantığı.... öldüğünde experience (tecrübe) kaybediyorsunuz , Satış yapılmasını kolaylaştıran yanınızda taşıdığınız küçük bir dükkanınız var ama buna koyabileceğiniz item adeti sınırlı 6 slot gibi , yine ortak satışın yapıldığı bizim WoW da AH olarak kısaltarak söylediğimiz AuctionHouse sistemi var ... yani eşyaları ortak bir yere belli bir süre için belli bir para ödeyerek tüm oyuncuların görmesinin sağlandığı ve alış verişin yapılabildiği bir yer... buraya yine sınırlı item koyabiliyorsun .. hadi o bazılarının sömürmesini engelemek için güzel hatta keşke wow da da olsa dediğim bir özellik fakat bid dediğimiz olay burda yok yani açık arttırma sistemi .. inanınki çok zevkli bir sistemdir . Epic veya rare bir eşyanın gözünüzün önünde hangi inanılmaz fiyatlara fırlayabildiğini görüyorsunuz .... Şimdilik aklıma gelenler bunlar daha bahsetmediklerim var ki onları da söyleyip iyice oyunun tadını kaçırmak istemem :D Yanlız rica ediyorum şu yaratık keme parçalama olayını bırakıp bir oyunu oynanabilirliğine göz atın ... Roseonlie , ragnarok onlne , Flyff gibi şirin karakterler ile oynanan ama ciddi oyun bilgisi ve becerisi isteyen oyunlarıda gereksiz sırf size biraz garip geldi diye karalamayın. unutmayın ki her oyunu oynayanların yaş seviyesi hitabettiği kitle farklıdır buna göre eleştiri yaparsanız sanırım daha gerçekçi eleştiri yapmış olursunuz .. Saygılarımla ... Herkese sevdiği oyunlarda bol neşeli saatler :o)

• Oyunu dün indirdim hoş oyun Oyundaki ismim Kerow oyunda anlamadım bişey var focus diye bi olay var skill alabilmemiz için nasıl çoğaltıcaz anlamadım.
  • çok kötü bir oyun bu 1800 lerin ilk oyunu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.