Şimdi Ara

Drake edinme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yok Guild Master tabii ki GM'le ne işim olur benim ticket açıp ''Flask of Endless Rage plx'' yazıcak halim yok ya.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Butterfly Effect

Yok Guild Master tabii ki GM'le ne işim olur benim ticket açıp ''Flask of Endless Rage plx'' yazıcak halim yok ya.

• Drake edinme konusuna dönersek.

Dün sabah COT heroic'e girdim.Timed yapalım felan dedik.Neyse zaman tükeniyo ama.2dakika kala drake düşüren boss'a geldik.Full nuke ile 1 dakkika kala indirdik tabi drake düştü herkes need dedi..Adamın biri 90 attı ben bi attım 95 Havalardayım..Ama rengi güzel değil ya :/ afedersiniz bok rengi gibi Wyrmest'e 2k repu kaldı bakalım o drake'yi alcam sanırım
  • Evet ben de sevmiyorum bronze'u. Para kasmak için her tarafımı yırtıyorum açıkçası, her gün Isle of Quel'danas dailyleri yapıyorum, ordan düşen yeşilleri arkadaşa DE ettiriyor, Netherweavelerle bag yaptıyorum. Ahden ucuz yeşil alıp DE ettirip matleri satıyorum. En sen Darkmoon Card Death yaptırdım, o da satılsın 5k'ya yaklaşıcak da, benim istekler bitmiyor ki. Red Drake bir de of the Shattered Sun title istiyorum ama MGT farmlıycak adam yok ve tek başıma da zor oluyor. :/
  • açın bi drood kurtulun mount olayından :D
  • Epic training parası?
  • argent petlerini al sat...ben 2 tanesini toplam 3500 g ye sattım
  • Şaka maka onda da iyi iş var ama, daha Valiant'ım. Champion olmak işkence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SlipkNot_HellSinG

argent petlerini al sat...ben 2 tanesini toplam 3500 g ye sattım

hasss diyorum ben silahı aldıktan sonra bırakmıştım orada daily kasmayı, keşke kassaydım 1-2 tane pet alırdım heralde şimdiye

Ama çok sıkıcı orası ya, hele o binek üzerinde savaş sistemi çok dandik...

Kasacaz artık, para paradır

• achievement için satın alıyorlar görevler sıkıcı ama ben sırf crusader title ı için yapıyordum..ee paladine çok yakışıyor
  • isterse heykelimi diksin swye
    ben bu kdr oyundan sıkıldığımı hatırlmaıyorum
    balık tut daha iyi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.