Şimdi Ara

Drake edinme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Etrafımda bir sürü insan drake üstünde.5000g biriktirmemede az kaldı acaba drakelerin hepsi zindanlardanmı düşüyor yoksa gold ile satınalınabilende varmı? Teşekkürler

• wyremest temple ile rep i exalted yaparsan sanırım 200g a ejderha alabiliyosun ama cot timed illa ki yaparsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: antonidas

wyremest temple ile rep i exalted yaparsan sanırım 200g a ejderha alabiliyosun ama cot timed illa ki yaparsın
    2000g o mount benim hatırladığım.

Ha içinde drake geçen bütün mountları bu şekilde bulabilirsinhttp://www.wowhead.com/?spells=-5&filter=na=drake
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reahax

2000g o mount benim hatırladığım.

Ha içinde drake geçen bütün mountları bu şekilde bulabilirsinhttp://www.wowhead.com/?spells=-5&filter=na=drake

Alıntıları Göster
    Exalted olunca 1600g.

• quote:

Orijinalden alıntı: Werner Heisenberg

Exalted olunca 1600g.

Alıntıları Göster
    bence 5k gold topla cos daki drake yi al hem beleş hemde düşmeme olasılıgı yok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: turquoise.

bence 5k gold topla cos daki drake yi al hem beleş hemde düşmeme olasılıgı yok :)

Alıntıları Göster
    Nası yaptın 5 k ya
  • günde 5k kazanıyorum , dailyde bok yok zaman kaybedersin

Mining Enchanting Jewelcrafting Inscription para getirir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ajaeviah

günde 5k kazanıyorum , dailyde bok yok zaman kaybedersin

Mining Enchanting Jewelcrafting Inscription para getirir
    Drake dedin mi Twilight, Netherwing ya da Ulduar 25 Ironbound olucak. Özellikle bronze drake hoşuma gitmiyor. Red daha iyi.

Bu arada günde nasıl 5k kazanıyorsun söyler misin? Gidip Artisan riding train olurum. Bende Mining 450 ama Jc 110'da sadece, günde 1k bile kazanamıyorum. Sholazarda bütün dün dolaşsam bile taş çatlasa 700 gold anca yapıyorum. Var mı bunun bir çözümü, cidden merak ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krothu -- 13 Temmuz 2009; 0:41:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krothu

Drake dedin mi Twilight, Netherwing ya da Ulduar 25 Ironbound olucak. Özellikle bronze drake hoşuma gitmiyor. Red daha iyi.

Bu arada günde nasıl 5k kazanıyorsun söyler misin? Gidip Artisan riding train olurum. Bende Mining 450 ama Jc 110'da sadece, günde 1k bile kazanamıyorum. Sholazarda bütün dün dolaşsam bile taş çatlasa 700 gold anca yapıyorum. Var mı bunun bir çözümü, cidden merak ettim.

Alıntıları Göster
    miningden nasıl para kazanıyorsun acaba??? herkes miner olmuş sholazor da her yerde %280 binekli adam kaynıyor ve AH da çok fiyat kıran oluyor çünkü mal ( maden yani:D) fazla..realm in yeni olması durumu değiştirir ama ortalama olarak mining pek fazla bi şey kazandırmıyor bence..JW ve İnc tamam da Enchanting de mining gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Nepennthe

miningden nasıl para kazanıyorsun acaba??? herkes miner olmuş sholazor da her yerde %280 binekli adam kaynıyor ve AH da çok fiyat kıran oluyor çünkü mal ( maden yani:D) fazla..realm in yeni olması durumu değiştirir ama ortalama olarak mining pek fazla bi şey kazandırmıyor bence..JW ve İnc tamam da Enchanting de mining gibi

Alıntıları Göster
    Ben artık spotları ezberledim günde 1 titansteel bar (120g), 15-20 stack saronite bar, JCler için gereken twilght opal, emeraldlar vsleri starak 500g kazanılabilir. Dailylerden(rewardlar, lootlar ) 400g civarında kaldırılabilir. Ben ayrıca Tailor olduğum için frostweave bag piyasasını yönetiyorum. arkadaşım enchanter bulduğum itemleri ona DE ettiriyorum, 12inf dust 1 bag demek, bolt of frostweave her zaman yapılan ve stokumda çok bulunan bi item.

Çok karışık oldu ama kısacası şunu diyebilirim günde 1k yapılabilirve yapıyorum. Bunun için Tailor/Mining olmak bile yeterli.

• quote:

Ben artık spotları ezberledim günde 1 titansteel bar (120g), 15-20 stack saronite bar, JCler için gereken twilght opal, emeraldlar vsleri starak 500g kazanılabilir. Dailylerden(rewardlar, lootlar ) 400g civarında kaldırılabilir. Ben ayrıca Tailor olduğum için frostweave bag piyasasını yönetiyorum. arkadaşım enchanter bulduğum itemleri ona DE ettiriyorum, 12inf dust 1 bag demek, bolt of frostweave her zaman yapılan ve stokumda çok bulunan bi item.

Çok karışık oldu ama kısacası şunu diyebilirim günde 1k yapılabilirve yapıyorum. Bunun için Tailor/Mining olmak bile yeterli.

Alıntıları Göster
    realm e göre değişiyor işte AH piyasası ki benim realmimde titansteel bar tanesi 60g a kadar düştü bir ara.Çok fazla fiyat kıran oluyor ki ben en düşük fiyattan bir kaç silver daha az koyuyorum mesela ama bazıları tutup 5 10 g aşağıya koyuyor ondan sonrakide öyle yapınca kar yapim derken zarara uğruyor insan

• quote:

Orijinalden alıntı: Nepennthe

realm e göre değişiyor işte AH piyasası ki benim realmimde titansteel bar tanesi 60g a kadar düştü bir ara.Çok fazla fiyat kıran oluyor ki ben en düşük fiyattan bir kaç silver daha az koyuyorum mesela ama bazıları tutup 5 10 g aşağıya koyuyor ondan sonrakide öyle yapınca kar yapim derken zarara uğruyor insan

Alıntıları Göster
    Auchindoun'da da farklı değil. Ben de biliyorum da spotları, inanın %60'la resmen işkence oluyor. AH'den ucuz mal alıp pahalıya satma olayını deniycem şimdi, ucuza Darkmoon card Death yaptırdım, satılıcak inşallah.

• quote:

Auchindoun'da da farklı değil. Ben de biliyorum da spotları, inanın %60'la resmen işkence oluyor. AH'den ucuz mal alıp pahalıya satma olayını deniycem şimdi, ucuza Darkmoon card Death yaptırdım, satılıcak inşallah.

Alıntıları Göster
    server kalabalık oldu her model piyasa oluyor
    ben jc ve enchanterım motor aldım
    jcda günlük qlardan aldığımız taşın "adını unuttum şey" min 80g
    enchantte crusher 100tl maliyet desen 222ye gider en az
    bi de inscription minorlerini ahtan toplayıp tekrar koyun abanın fiyatlara bitti
    mesela aklıma ilk gelen

• quote:

Orijinalden alıntı: tritone

server kalabalık oldu her model piyasa oluyor
    ben jc ve enchanterım motor aldım
    jcda günlük qlardan aldığımız taşın "adını unuttum şey" min 80g
    enchantte crusher 100tl maliyet desen 222ye gider en az
    bi de inscription minorlerini ahtan toplayıp tekrar koyun abanın fiyatlara bitti
    mesela aklıma ilk gelen

Alıntıları Göster
    60%la eziyet olur cidden. Bi şekilde ilk ridingi almak gerekiyor.

• quote:

60%la eziyet olur cidden. Bi şekilde ilk ridingi almak gerekiyor.

Alıntıları Göster
    Geçen staticse baktım da, 13k total gold acquired var. Şu an elimde 1.1k var, nasıl harcadım ben bu kadar goldu inanın bilmiyorum. Parayla gear felan da almadım inanın. o_o

Drake konusunda en kolay edinen de Bronze Drake bu arada. Arkadan Red Drake Red Proto vs geliyor.

Meslektir faction yoluyla para kazanma vs. her türlü öneriye açığım inanın.

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Auchindoun&n=Krothu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krothu -- 13 Temmuz 2009; 18:29:30 >

• quote:

Geçen staticse baktım da, 13k total gold acquired var. Şu an elimde 1.1k var, nasıl harcadım ben bu kadar goldu inanın bilmiyorum. Parayla gear felan da almadım inanın. o_o

Drake konusunda en kolay edinen de Bronze Drake bu arada. Arkadan Red Drake Red Proto vs geliyor.

Meslektir faction yoluyla para kazanma vs. her türlü öneriye açığım inanın.

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Auchindoun&n=Krothu

Alıntıları Göster
    Vallahi öyle gidiyor mesleklere felan harcanıyor belkide ama seninkisi harbi uçmuş nereye harcadın?
    Birde şöyle birşey var raide girerken felan alınan flask,feast gibi şeyler parayıı sömrebiliyor, serverda arkadaş ortamı olunca hiç harcanmıyor yeri gleince.

• quote:

Vallahi öyle gidiyor mesleklere felan harcanıyor belkide ama seninkisi harbi uçmuş nereye harcadın?
    Birde şöyle birşey var raide girerken felan alınan flask,feast gibi şeyler parayıı sömrebiliyor, serverda arkadaş ortamı olunca hiç harcanmıyor yeri gleince.

Alıntıları Göster
    Flasklarımın hepsini sağolsun GM'in kız arkadaşı sağlıyordu. Cooking yok. Parayla gear vs. de almadım. JC 119 de. Görünce bile şok oldum valla.

• quote:

Flasklarımın hepsini sağolsun GM'in kız arkadaşı sağlıyordu. Cooking yok. Parayla gear vs. de almadım. JC 119 de. Görünce bile şok oldum valla.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Butterfly Effect

ahaha nasıl ya kız arkadası

• quote:

Orijinalden alıntı: arathorn

quote:

Orjinalden alıntı: Butterfly Effect

ahaha nasıl ya kız arkadası

Alıntıları Göster
    Girdiğim loncalar genelde sıcak arkadaş ortamı olan kişilerden oluşuyor. Genelde de 1-2 çift oluyor. Ayrıca sadece bana değil, raiddeki gereken herkese dağıtıyordu flask.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krothu -- 14 Temmuz 2009; 1:22:54 >

• quote:

Girdiğim loncalar genelde sıcak arkadaş ortamı olan kişilerden oluşuyor. Genelde de 1-2 çift oluyor. Ayrıca sadece bana değil, raiddeki gereken herkese dağıtıyordu flask.

Alıntıları Göster
    Guild Master sanırım.Game master değil Yanlış mıyım?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.