Şimdi Ara

Drakensang Online'ye baslayacak arkadaslar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Drakensang Online denen bir oyun var gormus olabilirsiniz.ben eski knight online'ciyim ve o oyun artik bitti biliyorsunuz.KO'dan sonra beni saran tek oyun bu oldu ve 2 senedir ara ara oynuyorum.tatilin de gelmesiyle tekrardan hardcore oynamaya karar verdim.daha onceden bir karakterim vardi.hepinize oneriyorum beyler en onemlisi oyunun yas ortalamasi fena değil.baslayacak arkadas varsa gelsin buyursun kasilmaniza cok yardim ederim ve birlikte keyifli vakit geciririz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aslında oyun browser bir oyuna göre çok iyi bir durumda ama oyun hakkında adam akıllı bir rehber çok fazla denk gelmedim yada şöyle demek daha doğru olur çok araştırmadım sen kendi deneyimlerine dayanarak en baştan başlayan ve oyunu hiçbilmeyen biri için neler yapılması gerekir nerde nasıl olunması gerek biraz bahsedersen daha yararlı olur.
  • Hocam oyunu 4 sene once ogrenmistim arkadasimla oynuyorduk.oyunun ilk zamanlarini bilirim anlayacagin ama bende oyle ahim sahim bir bilgiye sahip olmasam da sana gorevleri vs anlatabilirim

• Genel olarak İngilizcem zaten çok iyiki Türkçe sanırım oyun. Görevler konusunda sıkıntı çekilmez diye düşünüyorum. Misal class build dungeon item upgrade varsa o mevzu filan.
  • Aynen hocam turkce oyun.
    Benim yardim edebilecegim seyler de dungeon filan zaten dedigin gibi

• Werian Serverinde Oynayan Varmı ?
  • Ben Varım kardeş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PES 2020 & myClub [PS ANA KONU]
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende varım hocam
  • Hocam zaten unutmadım bu akşam tekrardan başlamayı düşünüyorum :)

• mr. solucan kullanıcısına yanıt
    Dün bana pmden 16yım dedin, bende 16 oldum yani hocam sen kastım diyorsun birde 1-2 saatte 16 lvl olunuyor
  • Hocam cok buyuk bi hatan var yalniz oyunu biliyorum demistin sen sunuda bilmen lazim internette arastir "drakensang online pvp kasmak"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr. solucan -- 5 Ağustos 2016; 2:06:49 >
  • KO da oynadiysan bilirsin tum bu oyunlarda lewel atlamak sadece bir aractir amac degil.sen su an o charinla pvp yapsan su kadarini diyim savasci olmadiysan muhtemelen tek vurusuma gidersin.onemli olan lewel degil yani anlayacagin ben bu chari gecen yaz 2 ay vakit harcayarak bu hale getirdim ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr. solucan -- 5 Ağustos 2016; 2:07:06 >
  • mr. solucan kullanıcısına yanıt
    Ooooo göz kırpmalar falan noluyoruz hocam
    PVP kasmadım PVE'de şuan 17-18 level oldum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.