Bildirim
Drakhtar mı Youmu mu?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
çizmeyi değiştir bence -
drakhtar -
Ölümüz dansi iyi gidiyor khazixe tavsiye ederim. Bir de cizmeyi merkür al bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İkiside tabiki
draktharr'ın damage'i lethality ne kadar varsa o kadar artıyor. %200 scale hatta. Youmuu'da en fazla lethality kaynağı olduğu için, ikisini birlikte alabilirsin. Hatta ben oynayacak olsam early'de 0 dmg olabilmeye rağmen lethality rune ile oynardım. -
Kha'zix için sana tavsiyem orman eşyasını bitirmeden av kaması al zaten ct jung yapmıyosan kha'zix oynama
av kaması: 750 gold 3 tane karşı jungdan yaratık kesince dişli kamaya çevrilir.
herneyse karşıda öküz gibi bir tank yoksa youmu eğer varsa drakhtar kasabilirsin bu arada ne olursa olsun ikisini birden kasmanı öneririm
ap varsa malmo doğru bunun yanında yeni çıkan itemide kasabilirsin
rünler: kırmızılar 4 zırh deşme geri kalanı ad
cevherler ad
sarılar 4 18.seviye zırh geri kalanı normal zırh
maviler 5 bekleme süresi geri kalanı 18. seviye büyü direnci
bu dediklerimi yaptığında 69 ad ve %10 cd ile girmiş olursun direk seri bir şekilde jung dönebilirsin aklıma şuan bu kadarı gledi başka sorun varsa kha'zix ile ilgili cevaplayabilirim
video olarakda
https://www.youtube.com/watch?v=ul4CMXvIr3w
genellikle kastığım itemlere bakabilirsin
-
quote:
Orijinalden alıntı: kötüçekirgezix
Kha'zix için sana tavsiyem orman eşyasını bitirmeden av kaması al zaten ct jung yapmıyosan kha'zix oynama
av kaması: 750 gold 3 tane karşı jungdan yaratık kesince dişli kamaya çevrilir.
herneyse karşıda öküz gibi bir tank yoksa youmu eğer varsa drakhtar kasabilirsin bu arada ne olursa olsun ikisini birden kasmanı öneririm
ap varsa malmo doğru bunun yanında yeni çıkan itemide kasabilirsin
rünler: kırmızılar 4 zırh deşme geri kalanı ad
cevherler ad
sarılar 4 18.seviye zırh geri kalanı normal zırh
maviler 5 bekleme süresi geri kalanı 18. seviye büyü direnci
bu dediklerimi yaptığında 69 ad ve %10 cd ile girmiş olursun direk seri bir şekilde jung dönebilirsin aklıma şuan bu kadarı gledi başka sorun varsa kha'zix ile ilgili cevaplayabilirim
video olarakda
https://www.youtube.com/watch?v=ul4CMXvIr3w
genellikle kastığım itemlere bakabilirsin
Hocam liginiz ne? baya şey biliyorsunuz sanirim kha'zix hakkinda
-
elmas 1 serilerde ban yedim
şimdi smurf kasıyorum 1 hafta oldu açalı serileri attım 10/8 gold 4 attı
allahtan 32 lp geliyo 1 2 haftaya çıkarım tekrar
edit: kaybettiğim 2 oyunda destek poppy oynadım sistem kafasına göre lane veriyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kötüçekirgezix -- 28 Kasım 2016; 14:42:5 > -
Bir haftada 30 levela boostla kastınız di mi? Yine de helal olsun şaşırdım cidden
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
1 hafta 3 gün dersem daha doğru olur. hafta içi çalıştığım için uzun sürdü haftasonu full oynadım
bu arada boostla kastım
bi konu açtım lol genel bölümünde bu akşam bir kha'zix rehberi hazırlicam yarın akşama foruma atmış olurum -
Can çalması DÖVÜŞÇÜ şampiyonlarda iyi gider diye
Biliyorum ?
Youumu'ya gelen saldırı hızı nerfinden sonra açıkçası alasım gelmiyor. Draktar alman daha mantıklı bence ilk olarak. -
Artık Malmortius tansa gecenin kıyısını almanın tavsiye ederim.Hydra al derim.EWQ+Hydra iyi bi kombo.Ayrıca Çakmak lane ittirmesi çok kolay oluyo.Ama ikisi arasından yeni pasifinden dolayı drakhtar derim.Ulti sayesinde 2 kere gerçek hasar şansın oluyo.
Kha zix kaç k.Bide en çok hangi kostümle oynuyosun.
Junglea lethality yerine klasik ad rün gir bluealara cd koyabilirsin cidden lethality saçmalığı altında arpeni yok ettiler.drakhtar da şuan oyunun en gereksiz itemi hiçbi heroya alınmaz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X