daha demin ben,earl ve ölen kız adlı filmi izledim filmi belki bilirsiniz komedi filmi olarak başlıyor son 10 dakikasınında film kopuyor ve drama bağlıyor
filmin başından beri bir anlatıcı kanser olan kız merak etmeyin kurtulacak diyor ve sonunda ölüyor
bu filmde hiç aşk yok arkadaşlık var sadece şimdi benim aradığım filmi size anlatıyım 1-)kesinlikle romantik olmayacak 2-)mümkünse film bütün olarak dram gitmesin izlediğim filmdeki gibi dramı son 10 dakikada versin 3-)böyle bir film yoksada benim psikolojimi ciddi anlamda bozucak dram içeren filmde yazabilirsiniz şuan ciddi anlamda psikolojim bozuldu o son 10 dakika bitirdi beni
hocam biraz teferruatlı istemişsiniz ama "swiss army man" baya bir yakın dediğinize ancak filmi sonuna kadar izleyin bu neymiş böyle diye kapatmayın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
fazliboz
kullanıcısına yanıt
hocam galiba demek istiyorsunuz ki o filmin aynısı bir daha bulmak zor dediğiniz filmin konusu hoşuma gitti hemen açıp izliyorum
camel paketindeki camel
kullanıcısına yanıt
umarım hoşunuza gider
fazliboz
kullanıcısına yanıt
hocam film çok güzeldi öneriniz için çok teşekkürler her ne kadar internette yorumları kötü olsada filmi anlamamış kişiler bana göre
camel paketindeki camel
kullanıcısına yanıt
hocam film tuhaf ve değişik olunca insanlar burun kıvırabiliyor, festivaldede eleştirmenler falan film bitmeden salonu terk etmişti.
fazliboz
kullanıcısına yanıt
bu filmi terk edip çıkan eleştirmen herhalde alacakaranlığı övenlerden filandır tamam herkese uyacak bir konusu yok ama kesinlikle berbat değil hatta bana göre izlediği en iyi filmlerden biri