Şimdi Ara

Draugen Türkçe Yama (İstek) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Konuyu ben açmıştım kendisininde konuda yazdığı gibi biraz meşgul ve pc ye oturamiyormus.İki haftaya çıkarır diye tahmin ediyorum.Hem test ediyor hemde bazı yerlerde korsan versiyondan ötürü uyumsuzluk oluşuyor sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claudecan -- 14 Eylül 2019; 21:29:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alix1058 A kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir sıkıntı yok. Dosyaları düzgün çevirebilmek için tekrar tekrar oynuyorum. Oyunda seçenekler fazla olduğu için her seçeneği tek oynayışta bulmak zor oluyor. Ek olarak sürekli bilgisayar başında oturan birisi değilim. Onun etkisi de var.

İlk 3 gün, Day3 Graveyard ve Day3 Lissie revealed kısımları hariç, tamamen çevrildi. Küçük bir hata yaptığım için bir yerden sonra altyazılar kayboluyordu, onu da hallettim.

Çevirinin bitmesine yakın kurulumu anlatan bir videoda çekeceğim. Yamayı direk paketleyip size ulaştırmam çok zor. 12 GB'lık bir dosyayı upload edip size de kendime de işkence etmektense, sadece Türkçe yama ve yama kurulum dosyalarını upload edip, Türkçe yamanın nasıl uygulanacağını göstereceğim.

@walküre

Selamlar. 5. ve 6. günler için bir miktar yardım alabilirim. Maksat hızlı bitirelim. Özel mesajdan ulaşacağım.

@claudecan

Bir ara CODEX sürümünde sıkıntı yaşadığım için GOG indirmiştim. Çok farklı dosyalar olduğu için sıkıntı yaşamıştım. Tekrardan CODEX indirip sorunumu hallettim. Steam'de olsaydı oyunum şimdiye ilk 4 bölüm çok rahat bitmişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pyrhosier -- 16 Eylül 2019; 19:53:32 >

• Merakla bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pyrhosier

Herhangi bir sıkıntı yok. Dosyaları düzgün çevirebilmek için tekrar tekrar oynuyorum. Oyunda seçenekler fazla olduğu için her seçeneği tek oynayışta bulmak zor oluyor. Ek olarak sürekli bilgisayar başında oturan birisi değilim. Onun etkisi de var.

İlk 3 gün, Day3 Graveyard ve Day3 Lissie revealed kısımları hariç, tamamen çevrildi. Küçük bir hata yaptığım için bir yerden sonra altyazılar kayboluyordu, onu da hallettim.

Çevirinin bitmesine yakın kurulumu anlatan bir videoda çekeceğim. Yamayı direk paketleyip size ulaştırmam çok zor. 12 GB'lık bir dosyayı upload edip size de kendime de işkence etmektense, sadece Türkçe yama ve yama kurulum dosyalarını upload edip, Türkçe yamanın nasıl uygulanacağını göstereceğim.

@walküre

Selamlar. 5. ve 6. günler için bir miktar yardım alabilirim. Maksat hızlı bitirelim. Özel mesajdan ulaşacağım.

@claudecan

Bir ara CODEX sürümünde sıkıntı yaşadığım için GOG indirmiştim. Çok farklı dosyalar olduğu için sıkıntı yaşamıştım. Tekrardan CODEX indirip sorunumu hallettim. Steam'de olsaydı oyunum şimdiye ilk 4 bölüm çok rahat bitmişti.
    Yamada ki son durum nedir herhangi bir açıklama da yapılmadı ????

• merhaba herkese yama bitmistir sadece son gunun 2 testi kaldı bugunde onu bitirecek
  • Tüm günlerin çevirisi bitti arkadaşlar. İşe başladığım için son kez yapacağım testler kaldı. Tüm günleri en az 5-6 kez test ederek ilerledim. Hala gözden kaçan veya yanlış çevrilmiş bir yer varsa da, SS olarak sizden yardım talep ediyorum. Maksat sıkıntılı hiçbir yeri olmasın. İşte bir tek son günün ilerlemesi kaldı. Her seçenekte farklı diyaloglar çıktığı için gözden kaçırmadan çevirmeye çalışıyorum. Son günün 2 testi kaldı, onlara da şimdi başlayacağım. Yarın evde olmayacağım için paylaşamam belki ama sonraki gün eve geliş saatime göre, bir video ile yamayı paylaşacağım. Çünkü yamayı kurmadan önce, yamayla oynamak isteyen herkesin yapması gerekecek bunu.

Steam desteği hakkında bir şey diyemiyorum. Bu yüzden sizlere söyleyeceğim korsan sürüm ile bu yamayı kullanabileceksiniz. GoG sürümüne de uyum sağlayamadım. Uğraştım ama olmadı.

• Bugün akşam (9-10 gibi) paylaşacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pyrhosier -- 10 Kasım 2019; 18:18:23 >
  • Ne zamandır boş boş duruyordu oyun tam silecektim dedim bakıyım yama falan atan varmı diye son saatte yetiştim :D yoksa baştan indirirdim . Verdiğin emek için şimdiden teşşekürler.
  • Yama her şeyi ile hazır ancak video ile alakalı küçük bir gecikme olacak. Bundan dolayı yamayı yükleyeceğim ancak kurulumunu yapmadan önce videoyu bekleyin lütfen. Çünkü yamanın kurulumu biraz zahmetli, zor değil ama uğraştırıcı.

Eğer bu şekilde yapmazsam, yamayı indirebilmek için herkesin 10 GB dosya indirmesi gerekecek. Öyle olmasındansa, bir kerelik videoyu izleyerek yapılması gerekenleri yaptıktan sonra 15-25MB arası yama dosyasını indirerek kurulum yapmak.
  • Draugen Türkçe Yama (İstek)
    Bu kapıyı geçtikten sonra oyun ingilizce oldu oynamaya devam etmedim tamamı ingilizceydi seçenekler konuşmalar vs
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.