Şimdi Ara

Draven (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kemâncı

quote:

Orijinalden alıntı: Chalinder

quote:

Orijinalden alıntı: Kemâncı

Vi zed gibi üstüne atlayan şampiyon al tek at geç isterse 20-0 olsun ama 20-0 olursa seninde biraz kasılman gerek tekleyemezsen teklenirsin

Ultisi açık Allistara 2 vuruyor böyle bir şey olamaz LOL'de en nefret ettiğim hero snowballı çok fena bence direk oyundan silsinler

Full zırh delme mi kastınız tek atıyor valla şimdiye kadar bir kere bi zedi aldım teke tekte o da zed 11 level ben 14 tüm 2 attım o kadar yani diğer türlü vi tutuyor 3 saniye bir sersem var derken tek yiyorsun tabi bu gibi cclerden flashla cıva yatağanla kaçarsan teklersin

tfde balta tutmak zor bence

Oyunun başında da sonunda da hayvani damage vuruyor First ban karşındada da oynayamıyorum zaten Dravenin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chalinder -- 11 Eylül 2014; 15:19:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• TEQ
  • Abisine karşı hiç bişey yapamıyo, teq yiyo abisinden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: parayban

Geçen karşı takımda adam fb+double kill aldı, tek başına maçı bitirdi. Bot Lane'e imparatorluk kurdu resmen, gideni kesiyordu. Durdurulması baya zor güzel pozisyon alırsa, focus yerse hiç bir şey yapamaz.

O dra bendim işte

Şaka makada çok vuruyor fakat oynaması zor olması onu dengeliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TickTok -- 2 Ocak 2015; 1:49:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baltaları ıskalattırmaya çalışın. Yapamıyorsanız eğer pick ekranında late gamede rahat adc tekleme potansiyeline sahip assasin pickleyin. Zed veya Talon gibi mesela.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.