Şimdi Ara

Draven

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar mesela Tristana , Vayne earlyde güçsüzken late gamede güçleniyor veya Ezreal maç late'e kalınca oyundan düşüyor.

Ama bu draven early-late farketmiyor hayvan gibi vuruyor arkadaş Draven'ın hiçbir zayıf yönü yok Nasıl durdurcaz bu cellatı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçen karşı takımda adam fb+double kill aldı, tek başına maçı bitirdi. Bot Lane'e imparatorluk kurdu resmen, gideni kesiyordu. Durdurulması baya zor güzel pozisyon alırsa, focus yerse hiç bir şey yapamaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Küçük bir kriz aninda balta tutmak çok sıkıntili bir hal aliyor
    Kovalamacada falan çok korkutucu bir samp. Baltalar sürekli koşu yolunuzda oluyor ama skill dodgelamaya falan calisirken çok yüksek dikkat gerektiriyor dikkat etsen dahi bazen öyle yere düşüyor ki alamiyorsun o baltalari da tutamayinca en düz en zayif ADC oluyor stun falan bitiriyor tf içinde draveni

• Vi zed gibi üstüne atlayan şampiyon al tek at geç isterse 20-0 olsun ama 20-0 olursa seninde biraz kasılman gerek tekleyemezsen teklenirsin
  • Late'de en güçlü 4. ADC nerf yemez .
  • dravenle az mı assasin kovaladım

• Vallaha moruk dravenle önden ben gidiyorum hep vallaha ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kemâncı

Vi zed gibi üstüne atlayan şampiyon al tek at geç isterse 20-0 olsun ama 20-0 olursa seninde biraz kasılman gerek tekleyemezsen teklenirsin

Ultisi açık Allistara 2 vuruyor böyle bir şey olamaz LOL'de en nefret ettiğim hero snowballı çok fena bence direk oyundan silsinler

• Draven'den kaçtıkça damage alırsın. Draven'in ilacı off tank herolardır.
  • İstediği kadar kassın Draven ve benzeri herolar solo rankedda açık hedeftir. Menzili çok yüksek değil, hiç mobil değil, zaten kırılgan. Bırak vursun o kadar, o fight içinde balta tutmak zaten çok zor bir şey.
    Early'de beslemediğiniz sürece, önlem aldığınız sürece iş yapması çok zor. Eloboost herosu. 25dk'da bottan oyun bitiremiyorsan TF'de yaşatmıyorlar. Tabi bu söylediklerim low elo için geçerli yoksa Draven'la hem balta tutup hem çılgın gibi kite yapan proflar var onlara lafım yok yaşatmazlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 11 Eylül 2014; 2:48:54 >
  • jinx kasınca daha tehlikeli diyorum earlyde de çöp değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: parayban

Geçen karşı takımda adam fb+double kill aldı, tek başına maçı bitirdi. Bot Lane'e imparatorluk kurdu resmen, gideni kesiyordu. Durdurulması baya zor güzel pozisyon alırsa, focus yerse hiç bir şey yapamaz.

Bendim o draven

• cok iyi hatirlarim full build draven ile talona tek attigimi. yalniz ciddi anlamda tek atmistim 1.9 k falan vurmustu tek balta.
  • Leona alsın sup ve patronun kim olduğunu göstersin.
  • Al bi rammus ve draven in kendi kendini öldürmesini izle.Kritik atmaması için dua eder sonra

• Az mi zed fizz talon syndra kovaladik zamaninda.

Not : yasuo kovalamayin wall aciyo terbiyesiz

• DrAvene karşı talon Fizz alıyorsun ne olduğunu anlamadan kesiyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starixa -- 11 Eylül 2014; 11:26:37 >
  • Zedle tek bile değil yarim atiyosun öldürmekten keyif aldigim bir hero

• quote:

Orijinalden alıntı: Chalinder

quote:

Orijinalden alıntı: Kemâncı

Vi zed gibi üstüne atlayan şampiyon al tek at geç isterse 20-0 olsun ama 20-0 olursa seninde biraz kasılman gerek tekleyemezsen teklenirsin

Ultisi açık Allistara 2 vuruyor böyle bir şey olamaz LOL'de en nefret ettiğim hero snowballı çok fena bence direk oyundan silsinler

Full zırh delme mi kastınız tek atıyor valla şimdiye kadar bir kere bi zedi aldım teke tekte o da zed 11 level ben 14 tüm 2 attım o kadar yani diğer türlü vi tutuyor 3 saniye bir sersem var derken tek yiyorsun tabi bu gibi cclerden flashla cıva yatağanla kaçarsan teklersin

tfde balta tutmak zor bence

• Jarvan lV ile üstüne atla bakalım ne oluyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.