Şimdi Ara

Draven hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • low eloda cok iş yapiyor yani plat ve goldda fakat diamond da falan baltaların ineceği yerlere falan skill atiyorlar balta tutman zor oluyor ve hiç mobil olmadiği için cok rahat ölüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: !to live is to die!

quote:

Orijinalden alıntı: Master39

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: exiledFromBadmen

Mobil ADC'ler daha tercih edilesidir.

Draven yakalama konusunda yeterli değil mi w skilli işlevli bence

Mobil denince bir tek kovalamak mi geliyor aklina ?

Bendeki mantık kovalayabiliyorsa kaçabiliyordur

Tabi senin dusuncen ama bu mantigi curutcek bir suru şampiyon var oyunda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Mobil denince bir tek kovalamak mi geliyor aklina ?

Bendeki mantık kovalayabiliyorsa kaçabiliyordur

Tabi senin dusuncen ama bu mantigi curutcek bir suru şampiyon var oyunda.

Rengar gibi şampiyonlar değil tabi ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sauron

Küfürü sil boşa ban yeme

• THE GATEKEEPER PLZ

• quote:

Orijinalden alıntı: HolyDarkness QQ

low eloda cok iş yapiyor yani plat ve goldda fakat diamond da falan baltaların ineceği yerlere falan skill atiyorlar balta tutman zor oluyor ve hiç mobil olmadiği için cok rahat ölüyor

Hocam low olurlar da o kadar olmazlar bence baltanın düştüğü yere altın da skili atmayı bilir draya yaklaşmak yürek istemez mi çok çöp yaptın hocam

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yakalamada evet ama kaçmakta değil. Bu yine de low elonun kurtarıcılarından biri oldunu değiştirmiyor.

Low eloda kovalamıyorlar ki kaçasın
    Mobilite konusunda hangi adc mobil sana göre

Tristana , Vayne mesela.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HolyDarkness QQ

low eloda cok iş yapiyor yani plat ve goldda fakat diamond da falan baltaların ineceği yerlere falan skill atiyorlar balta tutman zor oluyor ve hiç mobil olmadiği için cok rahat ölüyor

Hocam low olurlar da o kadar olmazlar bence baltanın düştüğü yere altın da skili atmayı bilir draya yaklaşmak yürek istemez mi çok çöp yaptın hocam

hocam morgana bir Q attiği anda jungle ile adc cok rahat kesebilirler flashı yoksa yada yanında bir thresh feneri yoksa muhtemelen ölür bir ezreal veya lucian gibi E yeteneği yok yani kaçma potansiyeli düşük bir suikastçi fizz ölümateşi pençesi+R+E yapip adcyi tekleyebilirler ama karşida bir lucian ez falan varsa dodgelayabilir

• Çöp TFde 0 hem mobil olmayıp hem tfde iş yapmayan bi şampiyon bu yüzden daha iyilerine yönel
  • Draven oynamayı isteyip beceremedigim bi champ gerçekten iyi oynayanlar var takdir ediyorum onları tabi çift balta oynayanları kastediyorum

• Takip... Draven en çok oynadığım adc hatta tek. Millet ne diyor bakalım. :)

• Draven iyidir ligine davet eder başımın üstünde yerin var der iyi çocuktur severim
  • Draven cop konuya yorum yapan 2000lilerde oyle neyse kittynin yayini izleyecem

• aslında o kadar güçlü değilde işte feedleyen şapşallar olduğu için oyun ortalarına doğru sonucunu biz çekiyoruz, birlik halinde adam akıllı oyuncular olduğu sürece durdurulması bence çok kolay.
  • Bana Göre Draven Kastığında Durdurulamayacak Tek Hero
  • Westte en çok oynadığım hero ,trdede kaldıkça oynuyorum.İyi taraflarıda var kötü taraflarıda var.Öncelikle şu diamondta yerler diyenleri takma onların çoğu oynamamış diamondta .Soloq da her türlü iş yapar . Ama takım maçları için öyle değil aynı anda üstüne gelen görünmez kha zix ile ahriden kurtulmak kolay olmuyor .Bunun dışında earlyde campa karşı zayıf . Ama geri düştüğünde 1 kille karşı adcyi goldda yakalamak şu an baya avantaj .Lanede ccli supportlar sıkıntı çıkartıyor ama iyi oynarsan seni dürtmeye geldiklerinde yarı cana indirip pişman edebilirsin .

• Oynadıkça daha zevkli oluyor. Erken safhalarda kill alırsan durduramazlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bladexile

Westte en çok oynadığım hero ,trdede kaldıkça oynuyorum.İyi taraflarıda var kötü taraflarıda var.Öncelikle şu diamondta yerler diyenleri takma onların çoğu oynamamış diamondta .Soloq da her türlü iş yapar . Ama takım maçları için öyle değil aynı anda üstüne gelen görünmez kha zix ile ahriden kurtulmak kolay olmuyor .Bunun dışında earlyde campa karşı zayıf . Ama geri düştüğünde 1 kille karşı adcyi goldda yakalamak şu an baya avantaj .Lanede ccli supportlar sıkıntı çıkartıyor ama iyi oynarsan seni dürtmeye geldiklerinde yarı cana indirip pişman edebilirsin .

Altındayım hocam smurf gümüşte gümüş hesabımı sadece adc ile dolduruyorum altındaki hesabımı jungler ile dolduruyorum mainim jung kendimi geliştirmek için bu yönteme başvurdum solo q da adc oynamayı çok seviyorum ama jungler takımım için takımımızdaki en düşük lig benim diğer arkadaşlar plat2 ve üstü belki oyunu baya oynayarak kavradım maç spamladım bronz 5e kadar düştüm adc ile gümüşe altına kadar da jung yaparak çıktım bu oynadığım eloda kimse jungler yapamıyor üstüne jung metası değişince çuvallıyorlar. Draven beni gümüşten nereye kadar götürebilir neredeyse 30 oyunum oldu dravenle alıştım diyebilirim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bladexile

Westte en çok oynadığım hero ,trdede kaldıkça oynuyorum.İyi taraflarıda var kötü taraflarıda var.Öncelikle şu diamondta yerler diyenleri takma onların çoğu oynamamış diamondta .Soloq da her türlü iş yapar . Ama takım maçları için öyle değil aynı anda üstüne gelen görünmez kha zix ile ahriden kurtulmak kolay olmuyor .Bunun dışında earlyde campa karşı zayıf . Ama geri düştüğünde 1 kille karşı adcyi goldda yakalamak şu an baya avantaj .Lanede ccli supportlar sıkıntı çıkartıyor ama iyi oynarsan seni dürtmeye geldiklerinde yarı cana indirip pişman edebilirsin .

Altındayım hocam smurf gümüşte gümüş hesabımı sadece adc ile dolduruyorum altındaki hesabımı jungler ile dolduruyorum mainim jung kendimi geliştirmek için bu yönteme başvurdum solo q da adc oynamayı çok seviyorum ama jungler takımım için takımımızdaki en düşük lig benim diğer arkadaşlar plat2 ve üstü belki oyunu baya oynayarak kavradım maç spamladım bronz 5e kadar düştüm adc ile gümüşe altına kadar da jung yaparak çıktım bu oynadığım eloda kimse jungler yapamıyor üstüne jung metası değişince çuvallıyorlar. Draven beni gümüşten nereye kadar götürebilir neredeyse 30 oyunum oldu dravenle alıştım diyebilirim

Çıkartır oyna

• Platinken az tokatlamiyordum lowlari hahah ama artik oynatmiyolar

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.