Şimdi Ara

Draven hk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yorumcu draven açtım hextechden heroyu rankda oynamadan önce baya pratik yapmak istiyorum taktik build ve pozisyon hakkında bilgi verirmisinz?

• can çalma ve burst damage çok önemli. saldırı hızı önemli ama ad daha ön planda. örnek build bu olabilir : ebedi-kanasusamış-saldırı hızı ayakkabı-statik(burst için. isteğe bağlı hayalet vb de alınır.) 1 tane defansif eşya 1 tane de last whisper. he ağır tank yoksa karşıda youmu alınabilir. ilk saydığım 4 eşyadan sonrası hayal gücüne kalmış biraz.
  • zor hero baya çalışman lazım
  • youmu + ebedi + hayalet dansçı + kanasusamış + son fısıltı + ayakkabı ile koy geç sadece baltaları takip et boşver rakibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: torkema61

youmu + ebedi + hayalet dansçı + kanasusamış + son fısıltı + ayakkabı ile koy geç sadece baltaları takip et boşver rakibi

Youmu adclere o kadar op bir itemmi ya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: QueLks

quote:

youmu + ebedi + hayalet dansçı + kanasusamış + son fısıltı + ayakkabı ile koy geç sadece baltaları takip et boşver rakibi

kısa sürede olsa muazzam saldırı hızı ve hareket hızı sağlıyor. bazı nişancılarda core item direk. 20 zırh delme de cabası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz1076

quote:

Orijinalden alıntı: QueLks

quote:

kısa sürede olsa muazzam saldırı hızı ve hareket hızı sağlıyor. bazı nişancılarda core item direk. 20 zırh delme de cabası.

crit ve ls adnin olmazsa olmazdı bu ikisinden biri olmayınca pek tercih etmiyorum ama mantıklı.

• Beyler gerekziz yere konu acmayayim diyr burdan soruyorum , anahtar limiti falan mi var oyunda? 3 kutu oldu anahtar hala 0...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodimir

Beyler gerekziz yere konu acmayayim diyr burdan soruyorum , anahtar limiti falan mi var oyunda? 3 kutu oldu anahtar hala 0...

hayır limit yok.arkadaşlarınla girerek kazanma ihtimalini arttırırsın diye biliyorum. kazanman şart anahtar parçası gelmesi için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.