Şimdi Ara

Draven ile istediğim hasarı vuramıyorum lol prolar yardıma gelin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Full build oynarken bile istediğim hasarı vuramadığımı görüyorum. O tek Q ile 1.5k hasar vuran dravenler bunu nasıl yapıyor?

Quicksilver Sash kanalının önerdiği rünlerle oynuyorum. Aşağıda resimde görebileceğiniz gibi. Ve geçen el çıktığım bir buildi yine aşağıda bulabilirsiniz. Bu şekilde Lb yi bile tekleyemiyorum. Hatta adam akıllı hasar veremiyorum tek vuruşta. Zhonya dışında zırhı olmayan sadece fazladan 800 canı olan lb. Mantıken kafasına kafasına geçirmem lazım ama yemiyor o kadar. Hayır sağ click herosu olan Tryndamere yi oynamya alıştım. Sadece 2 düz vuruşta tankı bile yarı can bırakan bir hero. Draven Trydamere den daha güçlü olmalı. Ama değil. Q sanki bir işe yaramıyor. Sırf o yüzden pırıltı kasacaktım neredeyse.

Edit: Örnek video

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CC8BE145A -- 8 Ekim 2018; 11:16:27 >

• fırtına biçen,statik,draktar,karabalta,3lü kuvvet,bombardıman alman lazım kısaca ilk vurus için ekstra hasar sağlayanları almalısın ve q basıp bir vurus atıp tek atabilirsin ejderha ad veren falansa birde
    dravene alınmayan itemleride yazdım ama bunlar ilk hasara destek olan itemler ondan yazdım
    senın bu buildde fırtına bicen neden yok o çok etkili
    statik almışsın o iyi
    bombardıman al birde
    tank çıkan illaki olur yani draktarda al sen, varus ve miss f. alıyor çünkü draven neden almasın
  • * Fırtına biçen, ani hasar için çok önemli
    * Statik yerine, menzil arttıran bombardıman'ı alırsan daha uzaktan rakibe yaklaşma şansı bulursun
    * Kanasusamış zaten manyak manyak vurup çıkman için gerekli
    * Sonrasında ebedi kılıç vesaire vesaire. illa %100 kritik yapacağım diyorsan, Coşkugillerden 1 tane daha kritik eşyası alabilirsin.
  • Ilk levellerde zaten 3 vuruyor adcye agresif sup ile hemen 2de 2 alcan lvl avantajı yakalayıp sonra yine 2de2 yapıp rakibin midinin de lvl olarak önüne geçersen rahatlikla tek atarsın. Tek atmanın en büyük kurallarindan biri yalnızca item farki değil aynı zamanda lvl olarak önde olmaktır. Bu itemlerle rahat tek atarsın.

Ayrıca erken hasar ve lvl için Fırtınabiçen şart. Sonra 2 krit eşyası ve Ebedi alinca satıp kanasusamış çekersin. 1-2 lvl fark attığın herkesi teklersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enes Kazdal (13) değil mi bu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuratYakinFanboi

Enes Kazdal (13) değil mi bu?
    Ciddi konularda trollemiyoruz, değil mi abisi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.