Şimdi Ara

Draven ilk item Üçlü kuvvet ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Draven oynarken koridor aşamasında dürten bir koridora karşıysam zorlanıyordum bu yüzden kendimce birşeyler deneyeyim dedim şimdilik memnun gibiyim ama fikirlerinizi de almak istedim.

İkinci doranı aldıktan sonra ilk item olarak Üçlü kuvvet tamamlıyorum, ağırkan pasifi ve W birleşince gerçekten skill dodge kolaylaştı üstüne lane aşamasında kazandığım hareket hızıyla rakibi dürtmekte cidden rahat oluyor, pırıltı lane aşamasında beni sıkıntıya sokan mana problemini giderdi ve E skilinden sonraki ilk q gerçekten çok can yakıyor.

Üçlüden sonrası klasik draven buildi defansif item aldıysam herhangi bir saldırı hızı itemi almıyorum.

Kendi buildiniz yada tavsiyeleriniz nelerdir?

• Kog maw a ilk cikildiginda herkes dalga gecmisti neden olmasın bence MF' ada cikilmali.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Early de kastıysam hızlı hızlı ie-static tamamlıyorum q ile muazzam dmg .Squishi takımlara karşı phantom alıyorum static yerine çünkü last whisperi hemen çıkmam gerekmiyor.
  • Kim ne derse desin ie-statik

• fabyy çıkıyorsa doğrudur dravenın anası babası her şeyi o adam, kogmawa karşı olduğu oyunlarda çıktığını gördüm
  • Ben oyun sonlarına doğru tercih edilmesi taraftarıyım. Zaten ie statik lw çıkmış oluyorsun. Q + t3 + statik dehşet hasar veriyor

• Kolay geçen lanede ie bitince snowballa bağlamak rahat oluyor ama takasa giremediğim durumlar ve farm odaklı oyunlar için böyle bir alternatif üreteyim dedim. Tabi ie ile arasında dmg farkı oluyor ama zorlayan lanede öldürmeyen bir ilk item izlenimi verdi şimdilik :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blade Waltz

Kog maw a ilk cikildiginda herkes dalga gecmisti neden olmasın bence MF' ada cikilmali.

Bence de ben MF a çıkıyorum ie statik tri force çok güçlü oluyor bence.

• DeathlyVisage kullanıcısına yanıt
    Fabbbyyy izliyorum da genellikle full build içerisinde bulunduruyor ama en erken 3. item olarak çıktığını gördüm bazen ie den sonra ağırkanı köşeye bırakıp dizilime devam ettiğini de gördüm gerçi.
  • Ebedi sitatik kesin 3. Degisir

• q ya basınca ilk aa da pırıltının pasifi işliyomu ?
  • Ireina Nadar kullanıcısına yanıt
    Evet herhangi bir skill farketmiyor pırıltı pasifi devreye giriyor.
  • w reset olayını iyi kullanırsan op bir hasar verir ama phage alıp 3. veya 4. item olarak almak daha iyi olur
  • dravena çıkılması mantıklı ama ilk item kesinlikle değil.
  • ebedi - statik 3. aytım kişiden kişiye değişir
  • Ebedi-Statik-Kanasusamis cikiyorum

• Gel seni bi lucian e teqliyim

• Quinn e AMK dan sonra botu alıp pırıltıyı çıkınca sağlam harasslıyor e + pasif + pırıltı ile.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.